Es apskaužu tos cilvēkus, kuriem liekas ok vakcinēties un viņiem nav savi nervi jābojā. Izdara un laimīgi.
Domāju, ka var runāt, ko grib, bet piespiedīs visus.
Domājat, VISI teātru aktieri ar pprieku vakcinējās..vai bāru darbinieki vai skaistumkopējas... Piespieda. Gribi strādāt - duries. Vot tas ir pipec.
Un tad vēl man rodas doma, vai tiešām visi cilvēki kā tādi vergi, ka darba dēļ duras(piedodiet, vakcinējas ir baigi garš vārds, lietošu šo).
Tā ka man vasara ir brīva, tad 3 mēnešus nedomāšu par šo neko, vismaz reālas darbības neveikšu.
Ka par testiem būs pašiem jāmaksā - to jau Kariņš šorīt blēja. Mans autoinstruktors jau tagad maksā katru nedēlu pats par siekaltestiem, jo viņiem apmaksā tikai īstos, bet viņš negrib tos taisīt. Nebrīnos, ka skolā arī būs par savu naudu jātaisa. Kā arī - vakc-tie var neievērot karantīnu un pašizolāciju, nevakc.skolotājs uzreiz traucēs procesam ar savām izolācijām. Un tā pamazām-palēnām. Es gan savā pilsētā zinu 1 māc.iestādi, kur ir pret vakc, bet nu es teiktu, ka visus piespiedīs tā vai citādi.
Mani ierobežojumi nekā neiespaido pagaidām, bet kas zina, kas būs rudenī
Šodien pie mana ģim.ārsta var dabūt Jonson(vai kā tur) pat nepiesakoties, ej un dur!