Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125376 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Aģents 0.7

• Viesi
Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1575 : 2021. gada 09. jūnijs, 11:48:46 »
Jācitē un jāpapildina Nāra, kamēr internets (saziņa) un mana burbuļa veselais saprāts nav atņemts, pārējais ir kaķa lāsti. Bet vienā piekrītu Kariņam, cik var naudu testos izplakarēt. Lēnu gan tā atklāsme nāca.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1576 : 2021. gada 09. jūnijs, 15:40:24 »
"Pie kaimiņiem" jau arī var tikt tikai ar testu un pašizolāciju. Nu nekas, padzīvosim paskatīsimies. Iepirkties gan jau kkā varēs, bez kultmasu pasākumiem iztikšu. Vienīgais par ko žēl, ir normāla robežu šķērsošana.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1577 : 2021. gada 09. jūnijs, 16:01:42 »
"Pie kaimiņiem" jau arī var tikt tikai ar testu un pašizolāciju. Nu nekas, padzīvosim paskatīsimies. Iepirkties gan jau kkā varēs, bez kultmasu pasākumiem iztikšu. Vienīgais par ko žēl, ir normāla robežu šķērsošana.

Uz Minsku vai Berlīni gribās? :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1578 : 2021. gada 09. jūnijs, 17:19:32 »
Es apskaužu tos cilvēkus, kuriem liekas ok vakcinēties un viņiem nav savi nervi jābojā. Izdara un laimīgi.
Domāju, ka var runāt, ko grib, bet piespiedīs visus.
Domājat, VISI teātru aktieri ar pprieku vakcinējās..vai bāru darbinieki vai skaistumkopējas... Piespieda. Gribi strādāt - duries. Vot tas ir pipec.
 Un tad vēl man rodas doma, vai tiešām visi cilvēki kā tādi vergi, ka darba dēļ duras(piedodiet, vakcinējas ir baigi garš vārds, lietošu šo).
Tā ka man vasara ir brīva, tad 3 mēnešus nedomāšu par šo neko, vismaz reālas darbības neveikšu.
Ka par testiem būs  pašiem jāmaksā - to jau Kariņš šorīt blēja. Mans autoinstruktors jau tagad maksā katru nedēlu pats par siekaltestiem, jo viņiem apmaksā tikai īstos, bet viņš negrib tos taisīt. Nebrīnos, ka skolā arī būs par savu naudu jātaisa. Kā arī - vakc-tie var neievērot karantīnu un pašizolāciju, nevakc.skolotājs uzreiz traucēs procesam ar savām izolācijām. Un tā pamazām-palēnām. Es gan savā pilsētā zinu 1 māc.iestādi, kur ir pret vakc, bet nu es teiktu, ka visus piespiedīs tā vai citādi.
Mani ierobežojumi nekā neiespaido pagaidām, bet kas zina, kas būs rudenī  :?:

Šodien pie mana ģim.ārsta var dabūt Jonson(vai kā tur) pat nepiesakoties, ej un dur!

Atslēdzies true detective

« Atbilde #1579 : 2021. gada 09. jūnijs, 19:29:58 »
Un tad vēl man rodas doma, vai tiešām visi cilvēki kā tādi vergi, ka darba dēļ duras(piedodiet, vakcinējas ir baigi garš vārds, lietošu šo).

man darbā netiek nekas piespiest, kā arī darbadevējs nemaz nezin kas ir sapotējies kas nē, prasīt arī tā kā nedrīkst. bet neskatoties uz to, ap 50cilv kolektīvā tikai 4 nav vakcinējušies, jo iebiedēšanas taktika ir vislabākā, mediju brēkšana par kovida bīstamību padarījusi savu. kā arī tika solīts, ka ceļosiet bez problēmām (somi daudz ceļo, citiem tas bija par iemeslu vakcinēties). tikai nezin kāpēc katra valsts&aviokompānija var izvirzīt savus noteikumus un testu tāpat vajag. FI cūkas gripas pandēmijas laikā, kad sāka potēt dzīvā rindā esošos, tad vakcinēja uzreiz visus, kas grib, nebija riska grupas utml, tad nu bija gadījumi, ka rindās kāvās, viens pensionārs pat sirdslēkmi piedzīvoja, jo tā pārdzīvoja, ka kāds bez rindas ielīda un tika kulaki izvicināti. virsraksti no tiem laikiem bija vienkārši graujoši, it kā pasaules gals ir klāt, un tā arī cilvēki uzvedās. medijiem ir ļoti, ļoti liela ietekme uz cilvēkiem.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1580 : 2021. gada 09. jūnijs, 20:50:25 »
True detective, jums darbavietā netiek organizēta vakcinēšanās? Gribētāji iet uz kkādām valsts organizētām iestādēm vai pie ģim.ārstiem? Es tikai tā spriežu, ka daudzās darbavietās tas īsti anonīmi un, ievērojot personas datu neaizskaramību, tomēr nenotiek vis

« Atbilde #1581 : 2021. gada 09. jūnijs, 21:23:01 »
True detective, jums darbavietā netiek organizēta vakcinēšanās? Gribētāji iet uz kkādām valsts organizētām iestādēm vai pie ģim.ārstiem? Es tikai tā spriežu, ka daudzās darbavietās tas īsti anonīmi un, ievērojot personas datu neaizskaramību, tomēr nenotiek vis

jā, darbavieta vakcinē gribētājus. uz epastu tika atsūtīts links caur kuru katrs pats rezervē sev laiku, protams, ka visi  bija ļoti sajūsmināti un priecīgi, kad izdevās rezervēt laiku un par to parasti tika paziņots pārejiem. gribētājs aizgāja, savakcinējās un savā eveselībā saņēma par to ierakstu. pie tiešā vadītāja info kas un kad, nenonāk. iespējams globāli tiek vākti dati, bet FI ir diezgan stingri ar datu aizsardzību, piem., nedrīkst pat teikt, ka kāds ir uz slimības lapas, vienkārši jāsaka, ka rīt prom no darba, kāpēc, neattiecas pilnīgi ne uz vienu.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1582 : 2021. gada 09. jūnijs, 22:20:36 »
Pie mums par vakcinēšanos nedalās, viens uz otru aizdomīgi skatās un nevar saprast - likt masku vai nē :D Un tad tā čukstus jautā un tad secina - ir vienā komandā vai nav :D
Draudzenes darbavietā toties visi aktīvi dalās, kāda kuram vakcīna :)

Par slimības lapu - grāmatvedei taču jāsaka obligāti, ka DNL, nemaz nav iespējams neteikt, FI varbūt pirmās 10 dienas neapmaksā darba vieta vai kā  :scratch:

« Atbilde #1583 : 2021. gada 09. jūnijs, 22:33:57 »
Par slimības lapu - grāmatvedei taču jāsaka obligāti, ka DNL, nemaz nav iespējams neteikt, FI varbūt pirmās 10 dienas neapmaksā darba vieta vai kā  :scratch:

bija domāts, ka tiešā vadība nevar pārejiem neko teikt, piem. darbinieks nav darbā, no rīta zvana un saka iemeslu tiešajam vadītājam, 5 dienas bez ārsta zīmes var slimot. vai zvana saviem kolēģiem un saka, ka nebūs darbā rīt, nav jāskaidro kāpēc, to jāsaka tikai tiešajam vadītājam. savukārt vadītājs pārejiem tikai paziņo darbinieks x nebūs šodien un rīt un viss, neko vairāk. ja slimības lapa, tad atnes to vadībai, kas to nogādā algas nodaļai. slim.lapa tiek apmaksāta no pirmās dienas.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1584 : 2021. gada 10. jūnijs, 10:03:39 »
Kas vainīgs, tas bailīgs... :smej:

Cik tālu nu gan tie antivakseri nonākuši. Par to vai vakcinējies, kaunās runāt it kā ar STS būtu apslimuši... :smej:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1585 : 2021. gada 10. jūnijs, 11:47:31 »
Cik tālu nu gan tie antivakseri nonākuši. Par to vai vakcinējies, kaunās runāt it kā ar STS būtu apslimuši... :smej:

Nu, totāla pretruna ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1586 : 2021. gada 10. jūnijs, 12:12:53 »
Nu, totāla pretruna ;)
...ir viena totāli smieklīga pretruna - mūsu Latvijas krievi grib potēties tikai ar sputņiku, bet pašā Krievijā grib, meklē iespēju to labo amerikāņu vakcīnu pfizer...nu, gandrīz kā padomju laikos džinsus un kožļeni!  :mrgr:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1587 : 2021. gada 10. jūnijs, 12:27:49 »
Kas vainīgs, tas bailīgs... :smej:

Laikam, ja antivakseris patiesībā slepeni sapotējies
Es gan visiem pasaku, ka laimīgi vakcinēta
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 10. jūnijs, 13:32:20 no Spārka »

Atslēdzies dille

« Atbilde #1588 : 2021. gada 10. jūnijs, 13:05:24 »

Reizēm man šķiet - vai Tu dzīvo paralēlā pasaulē? Labi, nedrīkst jau jautāt, kur ir valsts iestāde ar 3 brīviem vasaras mēnešiem. Un kurš cilvēks, ja vien viņu aktīvi kāds cits neapgādā, var iztikt nestrādājot.
Jā, man nebija nekādas patikas potēties. Bet darbā tas notika ar mājienu - gribi strādāt, vakcinējies.
Nē, es nebūt neaizgāju līdz atklātam konfliktam, es draudzējos ar smadzenēm.
Bija tā, ka mans ārsts neieteica man potēties ar 2 vakcīnām manas individuālās nepanesības dēļ, ar 3. atļāva.

Potējamo saraksts darbā gāja uz riņķi ar pierakstu laikiem. Puspriekšniece gāja pa koridoru kliegdama - kā un tu vienīgā ne??
Smieklīgi patiesībā par datu aizsardzību, ha.
Principā, ja nevēlies tikt diskriminēts, ierakstīts muļķu un neperspektīvo kategorijā, jāvakcinējas.

Jā, man bija štruntīgi 4 dienas pēc potes. Drīz 2. pote, tad es par to visu aizmirsīšu.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1589 : 2021. gada 10. jūnijs, 13:11:47 »
Nu, totāla pretruna ;)

;) ..nu...domu jau saprati...