Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125102 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Spārka

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1680 : 2021. gada 28. jūnijs, 16:57:49 »
Citāts: Pifs
Tev ir iespēja kaut kā sarunāt "tur augšā"?
No "Es jau nepalikšu stāvoklī" autoriem :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1681 : 2021. gada 28. jūnijs, 21:48:20 »
tiik smieklīgi :D ... kad ienāc pa retam, tad redzi,kā tēma nav izkustējusies gandrīz gada laikā..un principā met jau n-to apli par to pašu :D

Tev ir iespēja kaut kā sarunāt "tur augšā"? Sak, Mīļo Dieviņ, lūdzu man šoreiz nu tā "pa vieglo"?
Kalnieši.Kalnieši !!!!

Un jā, es baznīcā negājēja labāk tomer paļaujos uz Mīļo Dieviņu. Un viņš patiešam bija tas ,kuram lūdzu lai mana ģimene nenokļūst hospitālī... un NHS nepatraucēju ne reiz.. Laikam jau arī skaitāmies viegli slimojošie, lai gan mēnesi bija reāli smagi.bet tomēr saku paldies,par šo pierezdi un paldies Mīļajam Dieviņam.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1682 : 2021. gada 29. jūnijs, 00:13:14 »

Tev ir iespēja kaut kā sarunāt "tur augšā"? Sak, Mīļo Dieviņ, lūdzu man šoreiz nu tā "pa vieglo"?
(pat nezinu kādu ikoniņu likt...)
Pa manam, šitā ir vienkārši neglīta piesipšanās vārdiem. Tak skaidrs, ko Nāra domāja - ka nebūt ne katra inficēšanās izvēršas par smagu saslimšanu, nonākšanu slimnīcā, pie skābekļa maskām utt., ko vienā gabalā piesauc vakcīnfani. Daudz vairāk cilvēku pārslimo viegli vai pat vispār to neapzinoties. Un taisnība ir par to, ka mēs nevaram izdzīvot abus scenārijus un nezinām, kā būtu, ja būtu...

Ā, un, starp citu, to "nepalikšanu stāvoklī" var attiecināt arī uz vakcīnas sekām - tie trombi un miokardīti jau ir tikai tiem tur, citiem, tālu aiz komata...
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 29. jūnijs, 00:19:31 no kvadra »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1683 : 2021. gada 29. jūnijs, 06:35:19 »
Ha, pie mums te tikai ar pātagu un nevakcinēto gānīšanu visādiem vārdiem nodarbojas, bet, šeku, Grieķija jauniešiem par vakcinēšanos maksā pa 150 eirikiem priekš izklaidēm! Vot tā ir motivēšana!  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1684 : 2021. gada 29. jūnijs, 06:48:30 »
Sidnejā uz 2 nedēļām pilnīgs lokdauns ieviests. Par pārkāpumu  ap 1000 sods.
Gan jau mums arī tie sapotētie dzīves un ceļojumu baudītāji to indieti sagādās un ar visu vakcināciju tas rinķa dancis atkal sāksies... Kā noprotu, to indieti šitā vakcinācija īsti neķer.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 29. jūnijs, 06:53:47 no tuk »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1685 : 2021. gada 29. jūnijs, 07:53:56 »
Gan jau mums arī tie sapotētie dzīves un ceļojumu baudītāji to indieti sagādās un ar visu vakcināciju tas rinķa dancis atkal sāksies... Kā noprotu, to indieti šitā vakcinācija īsti neķer.

Tur jau tas suns norakts. Vakcinētie savā augstprātībā [neatradu labāku vārdu, ir ausīs kaut kas ar "pār...", bet nenāk ārā], uzskatīdami, ka viņi jau nu ir pacentušies kovida apkarošanas labā un viņiem nekas nedraud, apkārt braukājot savedīs te gammas, deltas un omegas, - jo viņi taču ir VAKCINĒTI! Viņi neko nepārnēsā, viņi ir nevainojami! Toties vainīgi būs nevakcinētie, kas ar savu statusu rēķinās un lielākā daļa nebāžas tusēt. Grēkāzis jau zināms. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1686 : 2021. gada 29. jūnijs, 09:15:52 »
Sidnejā uz 2 nedēļām pilnīgs lokdauns ieviests. Par pārkāpumu  ap 1000 sods.
nevajag runāt, ja nezini....apskaties kāds % Austrālijā ir vakcinēto, tad sapratīsi kāpēc ir pilnīgs lokdauns.   
...un indieti ķer veiktā vakcinācija! :blushing:   

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #1687 : 2021. gada 29. jūnijs, 09:25:31 »
Citāts: nakata kngs
...un indieti ķer veiktā vakcinācija! :blushing:   
Mazākā procentā nekā Alfu, Betu un Gammu, bet ķerot un slimošanu atvieglojot. Novērojumi un pētījumi turpinās, kaut nu tikai mums nenāktos izmācīties visu grieķu alfabētu! :(

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1688 : 2021. gada 29. jūnijs, 10:28:23 »
Mazākā procentā nekā Alfu, Betu un Gammu, bet ķerot un slimošanu atvieglojot. Novērojumi un pētījumi turpinās, kaut nu tikai mums nenāktos izmācīties visu grieķu alfabētu! :(
...jā, tas ir karš...katra puse bruņojas...viena liek lielākas bruņas, otra caursistspējīgākus stobrus...var papētīt 2.p.k. vēsturi un kā mainījās vācu tanku modeļi pēc 1939.gada....arvien biezāka bruņa tankam un arvien lielāks un varenāks stobrs...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1689 : 2021. gada 29. jūnijs, 11:45:09 »
jebkuram cilvēkam ir tiesības uz savu viedokli. Viņš tāpēc nav labāks vai sliktāks. Kurš vispār šajās dienās var būt drošs, ka tieši viņam ir taisnība? Un vai vispār kādam ir. Jā, esmu vakcinēta. Bet vairāk tādēļ, ka man ir 92 gadu vecs mammucis un man nav nemazākās vēlmes būt par iemeslu jebkāda veida ziepēm. Veikalā lietoju masku un pārnākot mājās joprojām dezinficēju rokas. Man nav ne jausmas, vai tas kādu glābs. Neticu, ka tas globāli problēmu atrisinās, bet man nav grūti. Neko citu šai valstī nepiedāvā. Man pat ir aizdomas, ka tas slimo statistiskais kritums nav vakcīnu nopelns, bet gan roku dezinficēšanas rezultāts.
Tai pašā laikā, es skaidri apzinos, ka jebkurai vakcīnai var būt pamatīgas blaknes. Arī ja tā ir ražotā pēc visiem nepieciešamiem noteikumiem, pārbaudīta uz dzīvniekiem un cilvēkiem. No kurienes mums visas tās alerģijas un citāda veida veselības pārsteigumi. Ko lai saka par vakcīnu, kas saražota mērkaķa ātrumā, ja pārbaudēm nepieciešams mazākais pusgads. Būtībā, teorētiski tagad notiek tieši pārbaudes etaps un mēs  vakcinētie esam savā ziņā laboratorijas žurku lomā. Savilks statistiku un pēc gada paziņos vai tas bija labi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1690 : 2021. gada 13. jūlijs, 12:55:32 »
Lūk, viens no gudrākajiem Latvijas zinātniekiem, kurs ir pasaules mēroga prāts, Ambainis ir savilcis visu nepieciešamo informāciju par to, kāpēc vakcīnas tik ātri izstrādātas -   

https://jauns.lv/raksts/zinas/452056-kapec-uzticeties-covid-19-vakcinam-ja-tas-izstradatas-tik-isa-laika-posma-stasta-zinatnieks-ambainis

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1691 : 2021. gada 13. jūlijs, 13:09:53 »
Ja tik burvīgi un vienkārši, ko tad pret aids neizstrādā...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1692 : 2021. gada 13. jūlijs, 13:21:20 »
Ja tik burvīgi un vienkārši, ko tad pret aids neizstrādā...
AIDS neapdraud visu sabiedrību, tāpēc , manuprāt, liela un ļooti liela nauda netiek ieguldīta....lietojiet prezervatīvus, tuk, gadījuma sakaros!  :in-love:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1693 : 2021. gada 13. jūlijs, 13:29:37 »
Kā nu vienkāršoti saprotu, āķis varētu būt tajā, ka AIDS, šķiet, neitralizēja imūnsistēmu, bet vakcīnas ar imūnsistēmu sadarbojas
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1694 : 2021. gada 13. jūlijs, 13:50:10 »
AIDS neapdraud visu sabiedrību, tāpēc , manuprāt, liela un ļooti liela nauda netiek ieguldīta....lietojiet prezervatīvus, tuk, gadījuma sakaros!  :in-love:

Aids vistiešākajā veidā apdraud :D
A vīruss - uzliec masku, mazgā rokas un nebāzies citiem virsū.

Apnicis esi ar to savu baiļu māniju, tak sapotējies vienreiz un dzīvo laimīgs mūžīgi!