Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125042 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1755 : 2021. gada 25. jūlijs, 17:50:56 »
Vecis, kam "nekad nekas nesāp"?
šādi tipāži neiet pie ārsta, netaisa ik gadu pārbaudes, nekādu asins analīžu ,rentgenu utt...nekad nekas nesāp?..nu, "īsti veči neraud" un visas sāpes pacieš...ja reāli pārbaudītu veselību, tad tur buķete ne mazā....bet tak tagad ar pasūdzējās radiem par "slikto" vakcīnu un pie ārsta nesper kāju?...un vakcinējās kaut kādā centrā?...ne pie ĢĀ? ...atvainojos, bet tur pilnīgi iespējams, ka var drīz nomirt un tad visiem radiem būs pārliecība par "slikto" poti..

« Atbilde #1756 : 2021. gada 25. jūlijs, 19:53:01 »
Es vispār pret visu izturos mierīgi, lai katrs dara kā grib - vakcinējas vai nevakcinējas. Bet nu šis nošermināja, it īpaši virsraksts. Tas kā jāsaprot - nebūsi potējies, varēsi mirt nost, mēs ar saviem glaunajiem medikamentiem pastāvēsim maliņā un paskatīsimies?!
https://www.tvnet.lv/7300471/latvija-iepirks-dargus-medikamentus-antivakseri-uz-tiem-var-neceret
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1757 : 2021. gada 25. jūlijs, 19:55:35 »
Ak tad jau "kaut kādā centrā" vakcinēties ir sliktais tonis?  :mrgr:
Varbūt tā cilvēka ģā vispār nemaz nevakcinē, ne jau visi to dara. Vai ne to vakcīnu varēja piedāvāt. Vai strādā nepieejamos laikos. Da mazums kas.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1758 : 2021. gada 25. jūlijs, 20:05:48 »
Nu nezinu... Man vakcīnas pēdējā deva bija 28.05. Nekādu problēmu nebija. Nu varbūt, uz rokām līdz elkoņiem tādi sīki iesārti plankumi. Norakstīju to uz karstās saules ietekmi. Tagad gan palieku nedaudz domīga. Par sārtiem plankumiem pēc potes esmu lasījusi. Zināmu iemeslu dēļ man profilaktikai pāris reizes gadā, sešas dienas, jālieto zāles( reizi dienā). Otrā dienā sajutu kaut kādu dūrienu pie pēdas. Nodomāju, ka kāds insekts iekoda. Pēc pusstundas niezēja jau  visa kāja līdz celim. Sapratu, ka tā ir nātrene. Iedzeru suprastinu, un iesmērēju ar Eviju lai mazinātu iekaisumu. Kaut kā nesaistīju to ar pierasto zāļu lietošanu. Vakar bija jau ceturtā diena, tagad nātrene jau uz abām kājām. Šodien jāieņem pēdējā zāļu deva. Noriskēšu. Laikam paveicās, ka tā alerģiskā reakcija ir tieši uz kājām un rokām. Ja būtu uz kakla, tad būtu ziepes ar elpošanu. Kaut kas tai organismā noteikti ir mainījies, jo nekad nav bijis alerģijas uz šo zāļu kombināciju ar pārējām. Citu blakņu nebija.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1759 : 2021. gada 25. jūlijs, 20:48:28 »
Es vispār pret visu izturos mierīgi, lai katrs dara kā grib - vakcinējas vai nevakcinējas. Bet nu šis nošermināja, it īpaši virsraksts. Tas kā jāsaprot - nebūsi potējies, varēsi mirt nost, mēs ar saviem glaunajiem medikamentiem pastāvēsim maliņā un paskatīsimies?!
https://www.tvnet.lv/7300471/latvija-iepirks-dargus-medikamentus-antivakseri-uz-tiem-var-neceret
Nemaz ar nepārsteidz. Parastais un pierastais - birku karināšanas, melu, iebiedēšanas un draudu - stiliņš.   ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1760 : 2021. gada 25. jūlijs, 21:01:24 »
Ak tad jau "kaut kādā centrā" vakcinēties ir sliktais tonis?  :mrgr:

Vakcinācijas centrā uzdos parastos anketas jautājumus un izmērīs temperatūru. Savs ģā ir informēts par slimības vēsturi un veltīs vairāk laika sarunai. Un tam nav nekāda sakara ar sliktu vai labu toni.

Atslēdzies Adam Gontier

« Atbilde #1761 : 2021. gada 25. jūlijs, 21:07:19 »
Nu bet pareizi... ja vairāku mēnešu garumā cilvēks nejēdz izdarīt tik elementāru lietu, kā mēģināt pasargāt (vismaz mēģināt!) sevi un aiziet savakcinēties, tad kāpēc lai tāda sazvērestību teoriju fruktam vēl dāvinātu tik dārgus medikamentus? Kāpēc? Ja jau viņš dzīvot tā īsti nemaz negrib (nevakcinējas, neizdara kaut to minimālo solīti no savas puses), tad lai arī sprāgst!  :thinking: :thinking: :thinking:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1762 : 2021. gada 25. jūlijs, 21:07:43 »
Ja izlasa visu rakstu nevis tikai virsrakstu, tad viss ir saprotams. Tā ka nevajag te mākslīgi kaislības uzkurināt.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1763 : 2021. gada 25. jūlijs, 21:34:07 »

..un kas tur tik šausmīgs? Pareizi ir! Ja nejēdz sevi pasargāt, tad jāmirst vien nost.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1764 : 2021. gada 25. jūlijs, 21:40:40 »
Tikai ja tādam Pifam iedos nazīti un pateiks, lai to briesmīgo viņu apdraudošo un visādi citādi baiso antivakceri nodur - tad tik vien būs kā čušš. Interneta varonis - lai mirst nost! - ha!
Vai arī - vēl pēc pāris mēnešu smadzeņu skalošanas bez aiztures nodurs ar'?
Es visu atceros, Ričard...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1765 : 2021. gada 25. jūlijs, 21:45:52 »
Tvnet vispār pēdējā laikā dīvaini virsraksti. Un vēl tā maksas sadaļa. Brīnos, ka kāds vēl lasa.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1766 : 2021. gada 25. jūlijs, 22:21:46 »
Tikai ja tādam Pifam iedos nazīti un pateiks, lai to briesmīgo viņu apdraudošo un visādi citādi baiso antivakceri nodur - tad tik vien būs kā čušš. Interneta varonis - lai mirst nost! - ha!
Trix!!! Kas tas te tikko bija????!!! Neviens nevienu nedurs.
 Ja fantazē, tad ar mēru, veselo saprātu, pieklājību un toleranci.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1767 : 2021. gada 25. jūlijs, 22:36:18 »
kāds sakars?  :f-palm:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1768 : 2021. gada 25. jūlijs, 22:49:03 »
Zināju, ka "izsaukšu uguni uz sevi".., bet tik traki...
..nu, nu..Trix..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1769 : 2021. gada 26. jūlijs, 08:02:52 »
Savām acīm gan neesmu redzējusi, jo pa tādām vietnēm neložņāju, bet man stāstīja, ka esot pat tāda interneta spēlīte "Nosit antivakceri!".  Lai panāktu mērķi nopotēt iespējami lielāku daļu, visi manipulēšanas līdzekļi labi - meli, burkāns un pātaga, iebiedēšana, draudi un, protams, arī sanaidošana. Vecais labais "skaldi un valdi". Tas ir tik caurspīdīgi, paredzami un... nožēlojami...  Un vēl nožēlojamāk ir, ka tak uzķeras nenobrieduši prātiņi! Nē, es ne par to, ka vakcinējas - lai taču, tur katram savi iemesli, bet ka vairojas pretnostatīšana un naids. :(