Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125588 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1830 : 2021. gada 09. augusts, 19:45:03 »
Rādās, loterija tomēr nespīd :D Nu būs atkal "jāstrādā" un jādomā, kur to naudu atprečot  :mrgr:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1831 : 2021. gada 09. augusts, 20:27:41 »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1832 : 2021. gada 09. augusts, 20:42:55 »
Mani vakcinētie radi izbraukuši LT un Igauniju un ļoti neapmierināti,  ka tur kafejnīcās iekštelpās neprasa qr kodu, var ēst visi  :rofl: . Izrādās, ka tā ir LV īpatnība, arī ārzemēs tā nav( to arī Dombura šovā teica, nezinaju).
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 09. augusts, 20:48:52 no Nāra »

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1833 : 2021. gada 09. augusts, 21:40:29 »
Mani vakcinētie radi izbraukuši LT un Igauniju un ļoti neapmierināti,  ka tur kafejnīcās iekštelpās neprasa qr kodu, var ēst visi  :rofl: . Izrādās, ka tā ir LV īpatnība, arī ārzemēs tā nav( to arī Dombura šovā teica, nezinaju).

Tev prasa? man ne reizi nav prasījuši. Laikam izskatos veselīgs un apzinīgs  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1834 : 2021. gada 09. augusts, 22:11:27 »
Es pati ņemu līdzi vai eju uz terases, ja tāda ir. Ja pēc sviestmaizes likuma, kuru neviens nav atcēlis, manas pusdienošanas laikā uzkulsies pārbaude, tad cietīs kafejnīca par neatbilstošu feiskontroli. Viņiem nav jācieš manis dēļ, ne viņi to diskrimināciju izgudrojuši.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1835 : 2021. gada 09. augusts, 22:36:23 »

Tev prasa? man ne reizi nav prasījuši. Laikam izskatos veselīgs un apzinīgs  :mrgr:

ne jau par to ir stāsts prasa vai neprasa, bet par to, ka kaimiņiem nav pat tādu noteikumu - arī koncertos un pasākumos. Mūsu vadoņi atkal izceļas :D
Es nekur lieki nelienu.

Uzjautrināja Pavļuts ar kapu izvadītāja ģīmi paziņojot, ka LV ir traks stāvoklis - jau 11 ievietoti slimnīcās. Mazliet smiekli uznāca -ka taisa no mušas ziloni.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1836 : 2021. gada 09. augusts, 22:44:16 »
Tallinā tikko pilsētas svētkos Rātslaukumā laida tikai ar sertifikāiltiem. Vismaz tā bija plānots.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1837 : 2021. gada 09. augusts, 23:27:42 »

Austrijā tā IR

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1838 : 2021. gada 09. augusts, 23:33:05 »
aaa, ok. Austrijā nepiever acis un stingri kontrolē? Vai arī tik tā uz papīra.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1839 : 2021. gada 09. augusts, 23:38:12 »
Austrieši ir ļoti likumpaklausīgi. Ja arī kāds kko centīsies neievērot, līdzpilsoņi piespiedīs  :mrgr:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1840 : 2021. gada 10. augusts, 00:27:49 »
Mums diemžēl asinīs ir neklausīt.Šoreiz kārtējo reizi pašiem par sliktu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1841 : 2021. gada 10. augusts, 07:35:57 »
Mums diemžēl asinīs ir neklausīt.Šoreiz kārtējo reizi pašiem par sliktu
Mums vēl (paldies Dievam!) ir saglabājusies veselīga spēja domāt un vērtēt pašiem. Un lūdzu tagad nepiešūt man, it kā es būtu sacījusi, ka "vakcinētie nedomā". Izdomājis un izlēmis par labu vakcinācijai - ok. Bet, lai ko cilvēks darītu, tai jābūt VIŅA PAŠA apzinātai izvēlei un apzinātam lēmumam, nevis "vara pateica - mēs izpildām".  Bezsmadzeņu likumpaklausība nav tikums, tā ir pasaules lielākā nelaime.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1842 : 2021. gada 10. augusts, 07:54:11 »
Mums vēl (paldies Dievam!) ir saglabājusies veselīga spēja domāt un vērtēt pašiem. Un lūdzu tagad nepiešūt man, it kā es būtu sacījusi, ka "vakcinētie nedomā". Izdomājis un izlēmis par labu vakcinācijai - ok. Bet, lai ko cilvēks darītu, tai jābūt VIŅA PAŠA apzinātai izvēlei un apzinātam lēmumam, nevis "vara pateica - mēs izpildām".  Bezsmadzeņu likumpaklausība nav tikums, tā ir pasaules lielākā nelaime.
jo īpaši mums patīk vērtēt jomas, kurās neesam kompetenti. Jo visi speciālisti pēc pamatnosacījuma iridioti, neko nejēdz un ir uzpirkti  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1843 : 2021. gada 10. augusts, 08:15:39 »
Tie "speciālisti" būtu politiķi?  :smej:  Jo likumus viņi pieņem. Un neloloju ilūzijas, ka tie ir altruistiskā zinātnē balstīti. Negribi domāt nevajag, salutē varai un lec pa logu, kad tev liks. Es paturēšu sev tiesības domāt.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1844 : 2021. gada 10. augusts, 08:47:32 »
Tie "speciālisti" būtu politiķi?  :smej:  Jo likumus viņi pieņem. Un neloloju ilūzijas, ka tie ir altruistiskā zinātnē balstīti. Negribi domāt nevajag, salutē varai un lec pa logu, kad tev liks. Es paturēšu sev tiesības domāt.

Politiķiem informāciju sagatavo un sniedz nozares speciālisti.