Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125559 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1845 : 2021. gada 10. augusts, 09:15:09 »

Politiķiem informāciju sagatavo un sniedz nozares speciālisti.
Un tad? Ja politiķi izvēlēsies sev vēlamo no visas informācijas, kas turklāt arì var būt visai pretrunīga. Vai to vispār ignorēs. Piemēram, cik "nozaru speciālistu" norādīja uz beidzamās sociālo iemaksu reformas, maigi sakot, "nepilnībām", vai viņos kāds ieklausījās?
Cik visādu likumu un noteikumu nav jau atcelti, pārlāpīti, laboti pēc tam, kad dzīvē izlien ārā to kļūdas un negatīvās sekas, par kurām "speciālisti" tika brīdinājuši jau no sākta gala?
Tikai tas diemžēl netraucē likumpaklausīgajiem pilsoņiem salutēt katram jaunam varas pieņemtam noteikumam kā patiesībai pēdējā instancē un pieri pārsist aiz to centīgas izpildes.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 10. augusts, 09:28:20 no kvadra »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #1846 : 2021. gada 10. augusts, 09:27:27 »
Piemēram, cik "nozaru speciālistu" norādīja uz beidzamās sociālo iemaksu reformas, maigi sakot, "nepilnībām", vai viņos kāds ieklausījās?

Varētu padomāt, ka Tu, Kvadra, esi lasījusi un iepazinusies ar nozaru speciālistu sagatavotajiem ziņojumiem, ka tā vari spriest...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1847 : 2021. gada 10. augusts, 09:41:16 »
Šī nav tēma, kur turpināt apspriest minimālo sociālo iemaksu likuma absurdumu. Minēju to tikai kā piemēru, ka ne viss, ko pasludina vara, ir pareizs un tās pavalstniekiem labvēlīgs. Vara var sekot arī citiem mērķiem un citām interesēm.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1848 : 2021. gada 10. augusts, 10:20:56 »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1849 : 2021. gada 10. augusts, 10:26:51 »

Politiķiem informāciju sagatavo un sniedz nozares speciālisti.
Kuri gan speciālisti Pavļutam ieteica praidu atbalstīt, bet Zemessardzes jubilejas parādi aizliegt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1850 : 2021. gada 10. augusts, 10:27:44 »
Šādu?
https://m.pietiek.com/raksti/karteja_nekompetences_un_maldinasanas_paraugstunda/
Brom, tur dāmai, kura raksta, ir nepareizi salikti akcenti un Bordāns ne visai precīzi atbildēja.   
Jā, vakcinētie var saslimt, bet risks ir 6 reizes zemāks. Vīruss viņos nebūs tik jaudīgs, lai varētu aplipināt citus vakcinētos, jo imūnsistēma to iznīcina.   
Tātad ja esi vakcinēts un tavi vecīši ir vakcinēti, tad vari droši viņus apmeklēt!...nu, bučot laikam tomēr nevajag!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1851 : 2021. gada 10. augusts, 10:45:22 »
Nakats laikam domā, ka kāds normāls cilvēks neapmeklē, pārtraucis apmeklēt vai apskaut savus vecīšus  :rofl:
Vienīgi covids kādam tagad ir labs iemesls, lai to nedarītu  :talking:

Bet par valdību un politiķiem- klauni paliek klauni, kurš viņus vispār ņem nopietni. Tikai žēl, ka mums ir tādā klaunu valstī jādzīvo.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1852 : 2021. gada 10. augusts, 10:52:46 »
Nakats laikam domā, ka kāds normāls cilvēks neapmeklē, pārtraucis apmeklēt vai apskaut savus vecīšus  :rofl:
Vienīgi covids kādam tagad ir labs iemesls, lai to nedarītu  :talking:

Bet par valdību un politiķiem- klauni paliek klauni, kurš viņus vispār ņem nopietni. Tikai žēl, ka mums ir tādā klaunu valstī jādzīvo.
Nāra kā vienmēr komentē, nelasot ievietotos materiālus - šoreiz pietiek.com ...mans teiktais bija par Jurčas uzbraucienu Bordānam.   
Manā ģimenē visi vakcinēti, visi var viens otru apciemot utt   

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1853 : 2021. gada 10. augusts, 10:54:49 »
Kur Trix pazudis no antivakseru frontes?     
Laikam būs vakcinējies un tagad kautrējas to atzīties!  :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1854 : 2021. gada 10. augusts, 11:03:47 »
Nāra kā vienmēr komentē, nelasot ievietotos materiālus - šoreiz pietiek.com ...mans teiktais bija par Jurčas uzbraucienu Bordānam.   
Manā ģimenē visi vakcinēti, visi var viens otru apciemot utt   

Es Es visu Dombura raidījumu noklusījos, man nav jālasa atstāsti.
Bordāns  :rat:
Pavļuts  :rat: :rat:
Gobzems  - klauns(te pietrūkst klauna ikonas, kuru es whatsapp izmantoju bieži, jo klauni visapkārt  :rofl: ).
Pārējie bija sakarīgi viesi.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1855 : 2021. gada 10. augusts, 11:34:14 »
Tie "speciālisti" būtu politiķi?  :smej:  Jo likumus viņi pieņem. Un neloloju ilūzijas, ka tie ir altruistiskā zinātnē balstīti. Negribi domāt nevajag, salutē varai un lec pa logu, kad tev liks. Es paturēšu sev tiesības domāt.
varētu domāt, ka Tu kreņķējies tikai par politiķu lēmumiem

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1856 : 2021. gada 10. augusts, 11:42:02 »
varētu domāt, ka Tu kreņķējies tikai par politiķu lēmumiem
Nesapratu...? Jā, kreņķējos par politiķu lēmumiem, jo tie čakarē manu dzīvi. Un diemžēl tie ir man saistoši, un nākas kaut kā ar tiem sadzīvot. Par kādiem citiem lēmumiem man būtu jākreņķējas, kas nav man saistoši un kurus varu ignorēt?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1857 : 2021. gada 10. augusts, 11:46:34 »
Tu vnk man atbildēji par kaut ko citu, nekā es biju izteicis repliku. Bet - nav svarīgi, mani nesatrauc.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1858 : 2021. gada 10. augusts, 11:55:12 »
Nesapratu...? Jā, kreņķējos par politiķu lēmumiem, jo tie čakarē manu dzīvi. Un diemžēl tie ir man saistoši, un nākas kaut kā ar tiem sadzīvot. Par kādiem citiem lēmumiem man būtu jākreņķējas, kas nav man saistoši un kurus varu ignorēt?

Kvadra, liela daļa augušo totalitārismā tā arī nespēj domāt ar savu galvu. Prot vien varai mutē skatīties un klanīties kurā virzienā saka. Viņiem varai vienmēr taisnība, tā ērtāk, nav jādomā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1859 : 2021. gada 10. augusts, 12:09:17 »

Kvadra, liela daļa augušo totalitārismā tā arī nespēj domāt ar savu galvu. Prot vien varai mutē skatīties un klanīties kurā virzienā saka. Viņiem varai vienmēr taisnība, tā ērtāk, nav jādomā.

Tas ir tik ilgi, kamēr pieviļas vai kad sāk skart personīgās intereses.