Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125304 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1860 : 2021. gada 10. augusts, 12:16:40 »

liela daļa augušo totalitārismā tā arī nespēj domāt ar savu galvu. Prot vien varai mutē skatīties un klanīties kurā virzienā saka. Viņiem varai vienmēr taisnība, tā ērtāk, nav jādomā.
ar savu galvu vienmēr ir jādomā, bet domai par totalitārismu ir otra puse...tie, kas auguši totalitārisma maigajā fāzē, kāds iestājās Brežņeva laikā, pieraduši tieši neklanīties varai, bet visādi to kritizēt "virtuves sarunās"....tagad ir demokrātiska Latvija, bet šie joprojām kritizē valdību, ko paši ir ievēlējuši ...suns spalvu met, bet ne tikumu...kā tuk kritizēja Brežņevu un stāstīja aņukus, tā turpina tagad...   
Es valdību atbalstu vakcinācijas jautājumā, pieprasu vēl enerģiskāku rīcību, nevis tāpēc ,ka nedomāju ar savu galvu, bet dzīves laikā man ir nācies pieņemt sarežģītus vadības lēmumus un vissliktākais ir muļļāšanās to risināšanā...     
Cilvēks ,kurš ir bijis vadībā, gandrīz vienmēr valdības lēmumus vērtē tā - bet ko es darītu viņu vietā?   
Atbalstu valdību vakcinācijā, bet ko tie nejēgas ar baltkrievu robežu stiprināšanu - šeit, es par 100% lamāju valdību, jo reaģēt vajadzēja uzreiz....es par to forumā rakstīju jau 6.jūlijā, šodien ir 10.augusts un tik vēl notiks valdības sēde...kur tie "klauni" bija 7., 8., 9. utt jūlijā, augustā???

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #1861 : 2021. gada 10. augusts, 12:26:52 »
Nakat, brīvdienās. Neies tak strādāt piektdienā līdz svētdienā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1862 : 2021. gada 10. augusts, 12:31:50 »
Kur tad tu lamā to valdību Nakat, tādās pašās "virtuves sarunās", pat vairāk - anonīmā forumā.  :mrgr:  Nu varonis, varonis, ordeni tev  :smej:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1863 : 2021. gada 10. augusts, 12:46:59 »
Kur tad tu lamā to valdību Nakat, tādās pašās "virtuves sarunās", pat vairāk - anonīmā forumā.  :mrgr:  Nu varonis, varonis, ordeni tev  :smej:
forums ir publisks un nevajag jaukt ar "virtuves sarunām", to lasīt var visi...FB nevar, ja nereģistrējies  ...re, te pat aivars666 te uzradās!  :rofl: ..par ordeni paldies!  :sarcasm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1864 : 2021. gada 10. augusts, 12:53:19 »
 :f-palm:   Jauki, ka valdība lasa un ņem vērā tavas lamas.  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1865 : 2021. gada 10. augusts, 13:06:11 »
:f-palm:   Jauki, ka valdība lasa un ņem vērā tavas lamas.  :mrgr:
tak nelasa un neņem, bet viedoklis ir izteikts! ...es tak saprotu, kāpēc Kārlis patrieca Saeimu 1934.gadā....drīz nebūs neviena, kurš iekšēja patriotiska apvērsuma laikā skries aizstāvēt šo "demokrātiju"/partokrātiju...   
Vajag ņemt piemēru no britiem, kad sākās 2.p.k., tad izvirzīja Čērcilu, kurš kara laikā bija reāls diktators....pēc kara atlaida....mums patreiz jau prese katru dienu atgādina, ka dzīvojam hibrīdkara apstākļos...tātad enerģiski jārīkojas, nedrīkst muļļāties...     
p.s.
Gobzems jau nu gribētu!  :mrgr:   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1866 : 2021. gada 10. augusts, 13:12:40 »
tak nelasa un neņem, bet viedoklis ir izteikts!

Tieši tāpat citi izsaka savu viedokli par vakcināciju.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1867 : 2021. gada 10. augusts, 13:27:18 »

Tieši tāpat citi izsaka savu viedokli par vakcināciju.
nu, vakcinācijā ir jāklausa eksperti, diemžēl politiķi laipo dēļ daudzajiem antivakseriem 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1868 : 2021. gada 10. augusts, 13:34:27 »
Tas tavs viedoklis. :D

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1869 : 2021. gada 10. augusts, 14:34:56 »
Aha, "eksperti jāklausa"  :mrgr:  Kuri tikai, jautājums. Epidemiologi, kuri mīļuprāt būtu visus pa mājām saspundējuši un skafandros ietērpuši, mediķi, kas saka, ka covids citas kaites nav atcēlis, ekonomisti, kas saka, ka ekonomikai psc iestāsies, psihiatri, ka ļaužiem jumtiņi draud aizbraukt, pedagogi, ka bērniem bez klātienes ne vien attīstības nav, bet širmji krīt ciet, utt.utt.
Vot i klausi visus  :mrgr:  Un vēl nauda, kuras "ir tik daudz kā nekad" jāapgūst...  Un kaut kas vēl pa vidam čiepst kko par cilvēktiesībām... Smagi valdībai, smagi... :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1870 : 2021. gada 10. augusts, 19:38:11 »
Kur Trix pazudis no antivakseru frontes?     
Laikam būs vakcinējies un tagad kautrējas to atzīties!  :mrgr:

nakat, kas, tev pietrūkst kam piepisties?
Zini, pieriebās man tava stalkošana un bezsakara uzdi@sieni man, tādi kā šis citētais. Es parasti rupji nerakstu, bet tu neesi pelnījis ne mazāko cieņu no manis.

Nevakcinējos un nevakcinēšos. Tāda tirliņa vaimanas manu viedokli nevar mainīt. Tāpēc pievaldi savus nagus un labāk turies no manis patālāk.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1871 : 2021. gada 10. augusts, 20:12:56 »
nakat, kas, tev pietrūkst kam piepisties?
Zini, pieriebās man tava stalkošana un bezsakara uzdi@sieni man, tādi kā šis citētais. Es parasti rupji nerakstu, bet tu neesi pelnījis ne mazāko cieņu no manis.

Nevakcinējos un nevakcinēšos. Tāda tirliņa vaimanas manu viedokli nevar mainīt. Tāpēc pievaldi savus nagus un labāk turies no manis patālāk.
nu,re! :)...es jau baidījos, ka būsi no vakcīnas kājas atstiepusi principa pēc!   
Tu tāda principu mamzele, labāk nomirsi no kovida kā vakcīnas!
Turies, mazais! :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #1872 : 2021. gada 11. augusts, 13:06:28 »
11/08:  lv +120 (N100/V20), kumulatīvais 55.8, testēti 7590, % 1.58, † 0

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1873 : 2021. gada 11. augusts, 18:52:49 »
lv +120 (N100/V20)
Neapšaubot šo skaitli kā tādu, interesanti būtu zināt, kāda daļa no testējamajiem bija vakcinēti un cik nevakcinēti. Jo, mandomāt, testus jau vispār lielākoties nevakcinētie taisa,  vakcinētajiem ta priekš kam, viņiem ir sertifikāts.
Es arì testam biju pieteikusies, lai uz Igauniju brauktu, nu tagad netaisīšu vairs.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1874 : 2021. gada 11. augusts, 19:35:13 »
Neapšaubot šo skaitli kā tādu, interesanti būtu zināt, kāda daļa no testējamajiem bija vakcinēti un cik nevakcinēti. Jo, mandomāt, testus jau vispār lielākoties nevakcinētie taisa,  vakcinētajiem ta priekš kam, viņiem ir sertifikāts.
Es arì testam biju pieteikusies, lai uz Igauniju brauktu, nu tagad netaisīšu vairs.

Tiešām. Pat neaizdomājos :?: