liela daļa augušo totalitārismā tā arī nespēj domāt ar savu galvu. Prot vien varai mutē skatīties un klanīties kurā virzienā saka. Viņiem varai vienmēr taisnība, tā ērtāk, nav jādomā.
ar savu galvu vienmēr ir jādomā, bet domai par totalitārismu ir otra puse...tie, kas auguši totalitārisma maigajā fāzē, kāds iestājās Brežņeva laikā, pieraduši tieši neklanīties varai, bet visādi to kritizēt "virtuves sarunās"....tagad ir demokrātiska Latvija, bet šie joprojām kritizē valdību, ko paši ir ievēlējuši ...suns spalvu met, bet ne tikumu...kā tuk kritizēja Brežņevu un stāstīja aņukus, tā turpina tagad...
Es valdību atbalstu vakcinācijas jautājumā, pieprasu vēl enerģiskāku rīcību, nevis tāpēc ,ka nedomāju ar savu galvu, bet dzīves laikā man ir nācies pieņemt sarežģītus vadības lēmumus un vissliktākais ir muļļāšanās to risināšanā...
Cilvēks ,kurš ir bijis vadībā, gandrīz vienmēr valdības lēmumus vērtē tā - bet ko es darītu viņu vietā?
Atbalstu valdību vakcinācijā, bet ko tie nejēgas ar baltkrievu robežu stiprināšanu - šeit, es par 100% lamāju valdību, jo reaģēt vajadzēja uzreiz....es par to forumā rakstīju jau 6.jūlijā, šodien ir 10.augusts un tik vēl notiks valdības sēde...kur tie "klauni" bija 7., 8., 9. utt jūlijā, augustā???