Autors Tēma: Roboti  (Lasīts 4526 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Roboti
« Atbilde #15 : 2020. gada 02. decembris, 12:59:03 »
Re, kā viļņi saharmonizējās  :confused:

Taisos beidzot ņemt putekļusūcēju, bet nevaru atrast nevienu uzgali (tas taču pamatots iemesls, lai nesūktu, vai ne?).  Tad atcerējos, ka te kāds/i kkur kko runāja par robotiem, kas manā gadījumā būtu īsts glābiņš. Aizeju, apgriežos....tadamm - tēma priekšā! Forši, ka atsevišķi uztaisījāt  :yes:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2020. gada 02. decembris, 18:10:47 »
Robots ir ok, bet putekļsūcim paralēli tomēr tāpat jābūt. Kaktos apalis ielīst nevar, pa sienām arī nerāpo. Esot tagad arī kantainie, bet kamēr mūsu večuks vēl strādā, lai tik rukā. Vienbrīd tukkungs bija sadomājies par to ar mazgāšanas funkciju, bet kkas viņam tur nepatika un ideju atmeta. Un labi, ka tā.

Sen atpakaļ bija smieklīgi. Ciemojās vīramāte, neviens par kalpones esamību neiedomājās pabrīdināt. Visi darbos. Pēkšņi tukkungam histērisks zvans uz darbu - no kumodes apakšas izlīdis KAUTKAS un runā angliski! Vīramāte - ihnihtforšteinšprehenzedouč! :smej:

Atslēdzies e518

« Atbilde #17 : 2020. gada 18. decembris, 15:56:30 »
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 18. decembris, 16:07:42 no bot »

« Atbilde #18 : 2020. gada 18. decembris, 21:46:45 »
Paldies, bet šitais tāds padārgs - es labāk nopirkšu sev klāt vienu VĒL lielāku monitoru un to paceļamo galdu, un i to vēl pāri paliks. Hmm, un vispār, ar tādu ceņņiku grīdas tīrīšana uzreiz vairs neliekas tik apgrūtinoša  :rofl:
Kā tur ir - elektronikai atlaides tikai līdz Ziemassvētkiem, vai janvārī arī?
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Milka

« Atbilde #19 : 2020. gada 19. decembris, 00:00:40 »
Ja vēl ir interese par robotiem, te būs vēl viens apskats :
https://kursors.lv/2020/12/18/ecovacs-deebot-ozmo-t8-aivi-viens-no-labakajiem-apskatitajiem-sucejrobotiem/

Feins robots, labprāt tādu ieviestu, bet nu cena....

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2020. gada 28. decembris, 15:20:16 »
Dabūju dāvanā irobotu. Cik dzirdēts no vairākiem lietotājiem, tad Xiaomi esot daudz labāks. Pagaidām vēl nav viedokļa.
Viedoklis ir tikai manai dzīvokļa uzkopējai - ka viņa nevarēs nopelnīt vairs dzirai :D

« Atbilde #21 : 2021. gada 11. marts, 12:05:22 »
220.lv šodien tirgoja Xiaomi ar mitrās uzkopšanas funkciju par 149,- eur, nopirku, tā ka vēlāk gaidiet atsauksmes

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2021. gada 11. marts, 13:43:44 »
220.lv šodien tirgoja Xiaomi ar mitrās uzkopšanas funkciju par 149,- eur, nopirku, tā ka vēlāk gaidiet atsauksmes
vot pastāstīsi. Jo irobot ir 700. Interesanti, kur atšķirības. Tas xiaomi arī ir ieprogrammējams? ar interneta moduli?

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #23 : 2021. gada 11. marts, 13:55:31 »
Jā, 150 euro ir laba cena, agrāk par tādu tirgoja nezināmas izcelsmes lēto noname -  ķīniešu, poļu šrotu, irobotus, kas pēc nedēļas salūza, plastmasas salūza....Xiaomi veiksmīgi izkonkurē brendus mobilajos, tad elektriskajos skūteros, tagad arī irobotos  :clap:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2021. gada 11. marts, 17:03:54 »
Nav ideāli tie roboti, tāpat jācilā pār slieksni un tāpat 1 kvadrātu izbrauc 5reiz, otru vispār nē. Bet nu pie mana slinkuma labāk pacilāju irobotu, nekā staigāju ar putekļsūcēju vadā. Ja man kas izbirst uz galda, arī tad uzceļu robotu :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2021. gada 11. marts, 17:24:37 »
Ļoti higēniski  :mrgr: 
Ja sliekšņi, tad katrā telpā savu robotu, nebūs jācilā.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #26 : 2021. gada 31. marts, 14:09:11 »
Nīke, kā strādā jaunais pirkums?

« Atbilde #27 : 2021. gada 31. marts, 15:07:22 »
he, he, vēl kastītē stāv - gaida, kad a) man būs laiks šamo iestatīt un b) atbrauks kāds tehniskāks cilvēks, kurš tajā procesā skatīsies man uz pirkstiem un palīdzēs, ja vajadzēs.   

Atslēdzies Milka

« Atbilde #28 : 2021. gada 31. marts, 15:11:22 »
:(

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2021. gada 31. marts, 15:43:19 »
Es nopirku ne gluži robotu. Izvērtējot vajadzības un platības, kā arī savus grīdas segumus, tapa lēmums par šādu (man ieteica, 2 nedēļas pētīju un - jā).

https://www.kaercher.com/lv/maja-un-darzs/gridu-tiritaji/fc-7-cordless-premium-10557600.html

Man ļoooti patīk.

P.S. Pirku no Vācijas Kaercher dikti lētāk.