Autors Tēma: Aģentūra  (Lasīts 2805 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Aģentūra
« : 2020. gada 09. decembris, 09:44:53 »
Kāds ir nopircis un skatās?
Mani, izlasot šo recenziju, galīgi neiedvesmo. Šķiet, ka visas klasiskās kaites -kadru stiepšana, dziļdomīga runāšana un vēl dziļdomīgāka klusēšana
https://satori.lv/article/te-kadreiz-bija-teatris

Atslēdzies fiasko

Atb: Aģentūra
« Atbilde #1 : 2020. gada 09. decembris, 10:43:32 »
Es nopirku, aiz mīlestības pret JRT aktieriem. Daļēji piekrītu tām kritikām, šobrīd esmu noska'tijusies 8 sērijas, ir stiepts, protams, varēja sakoncentrēt uz īsāk sērijām. Bet piekrītu tikai daļēji, jo mazliet šķiet, ka šobrīd kinokritiķi sacenšas daiļrunībā. Cik esmu palasījusi, tur savi iemesli - gan aizvainojums, ka kritiķiem nav dota bezmaksas pieeja, gan tas, ka teātra režisors taisa kino un rāda tikai savā lapā un kas nu vēl par iemesliem, ieskaitot meitenes augstpapēžu kurpēs.

Piederu pie tiem, kas līdz šim no latviešu seriāliem spēja skatīties tikai Likteņa līdumniekus un vēl pāris no tā laika, bet nevienu no jaunražotajiem. Šo es varu skatīties, kaut noteikti neieteikšu kā obligātu skatāmo gabalu un jo mazāk tiem, kas jau no paša sākuma noskaņoti, ka mēsls vien ir. Manā paziņu lokā tviterī un FB parādās dažādas atsauksmes, arī ļoti pozitīvas, tā ka es teiktu, ka velns nav tik melns kā kritiķi šobrīd mālē. Un es galīgi un absolūti neesmu nekritisks JRT un Hermaņa fans, kas par visu sajūsmā, galīgi ne.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2020. gada 09. decembris, 11:07:08 »
Es nekādā gadījumā nedomāju, ka "mēsls", noteikti vērtība ir aktieri kā tādi. Bet es jau nevaru būt nekāda vērtētāja, līdz šim vienīgais, ko ar prieku un interesi esmu skatījusies, pat atkārtoti, ir Likteņa līdumnieki. JRT esmu gājusi uz absolūti pārbaudītām izrādēm,

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2020. gada 09. decembris, 13:11:23 »
...kadru stiepšana, dziļdomīga runāšana un vēl dziļdomīgāka klusēšana
nu, vajag tak baudīt mirkli....klausi Gēti "Faustā" - jel, mirkli, apstājies!...sex ar tev tāds - bez stiepšanas un pa fikso patīk? :mrgr:

Atslēdzies true detective

« Atbilde #4 : 2020. gada 09. decembris, 20:50:05 »
Kāds ir nopircis un skatās?
Mani, izlasot šo recenziju, galīgi neiedvesmo. Šķiet, ka visas klasiskās kaites -kadru stiepšana, dziļdomīga runāšana un vēl dziļdomīgāka klusēšana
https://satori.lv/article/te-kadreiz-bija-teatris
nopirku, jau 6. sēr. noskatījos. tā arī ir, ka kadru stiepšana, brīžiem stāstam neko nepienesoši monologi, dialogi. dažādu produktu, veikalu reklāma ir diezgan uzkrītoša. saprotu, ka kaut kā jau atpelnīt vajadzēja, bet tāpat acīs, ausīs durās. bet visus mīnusus piedodu, jo jrt pirmais seriāls un iemīļotie aktieri, tad nav žēl tos 50eur pa 10h. skatāms ir, un melnbaltais kadrs arī drīz vien iederas.

ps. daži no jaunajiem aktieriem man ne visai pārliecināja par savām aktierspējām, bet te pie vainas, pieņemu, būs pieredzes trūkums. un man nesanāk uztvert Jevgēniju Isajevu kā labu aktieri jeb kā aktieri vispār, man viņš visās lomās liekas vienāds, arī šajā seriālā tāds kā vienmēr.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2020. gada 24. decembris, 14:33:45 »
No draudzenes paziņas, kura nopirka (un atpelnīja visus 50 eiro, pārdodot skatīšanās paroli par 10 eiro katram) sapratu, ka seriālu vari skatīties tikai noteiktu laiku, ne mūžīgi. Tad kada jēga pirkt, ja nepaliek tev :?:
Es laikam arī drīz tikšu pie paroles, bet lielas vēlmes nav...pa 50 nepirktu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2021. gada 23. augusts, 12:44:19 »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2021. gada 16. septembris, 15:06:28 »
Garlaicīgs seriāls, nekādas dinamikas. Paskatos shortcut, kad ir laiks, ar pārtīšanu. Neskatītos vairākas sērijas pēc kārtas noteikti.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #8 : 2021. gada 16. septembris, 15:19:37 »
Aktieri. Tuvplāni. Izbaudu. Ja tie būtu Paņevežas teātra aktieri, neskatītos. Stiepts- jā. Bet dēļ dažām lielām rozīnēm skatīšos. Vakar Ģirts Krūmiņš. Lielisks.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2021. gada 16. septembris, 21:01:12 »
Nu nez. Lai kā patīk kāds aktieris - cik tad ilgi skatīsies, tad jau foto var skatīties  :rofl: . Sriālā tomēr vajag kādu virzību. Un tas garais ievads ar stjuarti...kam tas :?:
Kas tas par dīvainu izmeklētāju ar krievu akcentu? Viņš domāts ar autiskā spektra traucējumiem?
Keišs izrādās ka ļoti labi izskatās, vienīgi būtu ideāli, ja pēc labākajiem paraugiem noņemtu to matu vainadziņu. IMHO.
Vienīgais moments, kas man no visām sērijām likās stilīgs - tā Keiša un Daudziņa saruna jaunās sekretāres klātbūtnē, tā bija laba :rofl: .

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #10 : 2021. gada 16. septembris, 21:24:54 »
Man patīk. Varētu būt koncentrētāks, taču, jau tarkšķī minēju, redzu paralēles ar bijušo darbavietu un radošajiem darbiniekiem :P šķiet smieklīgi.
Pārtīt dinamikai? Manuprāt, tikai ne šo - zustu visa garša.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies true detective

« Atbilde #11 : 2021. gada 17. septembris, 15:56:56 »
Nu nez. Lai kā patīk kāds aktieris - cik tad ilgi skatīsies, tad jau foto var skatīties  :rofl: . Sriālā tomēr vajag kādu virzību. Un tas garais ievads ar stjuarti...kam tas :?:
Kas tas par dīvainu izmeklētāju ar krievu akcentu? Viņš domāts ar autiskā spektra traucējumiem?

nedomāju, ka spektrs bija padomā.  JRT štata aktieris Jevgēnijs Isajevs visās lomās ir vienāds, vispār nesaprotu, kāpēc viņu tur štatā, bet citus, tiešām labus aktieris izmeta, tā viņš runā visās lomās. manuprāts, aktieris nekāds no viņa.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #12 : 2021. gada 17. septembris, 17:00:31 »
Par Isajevu visu laiku sajūta, ka viņš tā runā, lai runātu maksimāli pareizi latviski. :)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2021. gada 19. septembris, 12:16:33 »
Man patreiz viss patīk...tik daudz par ko smiet, reāli uzlabo noskaņojumu! :) ...."veču sarunas" -Keišs ar Daudziņu ir izcilas, nu gluži ka no dzīves  :rat: nofilmētas...un nav ko kritizēt Isajevu - ir kāds ir, un tādu "mīlam", nedaudz tak atgādina ģenerālprokuroru?  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #14 : 2021. gada 19. septembris, 12:59:29 »
kurš zin? ...Marta Jančevska ir vecās Jančevskas meita?...ja Zane bija liktenīgās sievietes tēls, tad meita vienkārši smuka!  :murmur: