Es nopirku, aiz mīlestības pret JRT aktieriem. Daļēji piekrītu tām kritikām, šobrīd esmu noska'tijusies 8 sērijas, ir stiepts, protams, varēja sakoncentrēt uz īsāk sērijām. Bet piekrītu tikai daļēji, jo mazliet šķiet, ka šobrīd kinokritiķi sacenšas daiļrunībā. Cik esmu palasījusi, tur savi iemesli - gan aizvainojums, ka kritiķiem nav dota bezmaksas pieeja, gan tas, ka teātra režisors taisa kino un rāda tikai savā lapā un kas nu vēl par iemesliem, ieskaitot meitenes augstpapēžu kurpēs.
Piederu pie tiem, kas līdz šim no latviešu seriāliem spēja skatīties tikai Likteņa līdumniekus un vēl pāris no tā laika, bet nevienu no jaunražotajiem. Šo es varu skatīties, kaut noteikti neieteikšu kā obligātu skatāmo gabalu un jo mazāk tiem, kas jau no paša sākuma noskaņoti, ka mēsls vien ir. Manā paziņu lokā tviterī un FB parādās dažādas atsauksmes, arī ļoti pozitīvas, tā ka es teiktu, ka velns nav tik melns kā kritiķi šobrīd mālē. Un es galīgi un absolūti neesmu nekritisks JRT un Hermaņa fans, kas par visu sajūsmā, galīgi ne.