Autors Tēma: Telehrenācija  (Lasīts 3763 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Spārka

Atb: Telehrenācija
« Atbilde #15 : 2020. gada 18. decembris, 16:11:35 »
Ja jums tēmas autors nevēlams, tad bannojiet, nevis administrācijas akceptētā tēmā rakstošos izmetat mēslainē. Un vēl pēc tam lamājat.
Atkārtošu. Palāta nav mēslaine, tā ir vieta, ko viesi neredz.
Neviens netika nolamāts, uztver atšķirību starp izsauksmes vārdu un uzrunas grupu. Otrajā komatu nelieto.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2020. gada 18. decembris, 16:21:09 »
Tēma bija administrācijas akceptēta, apskaties ierakstu datumus. Tā netika nahrenizēta kā tā parādījās. Neredzu tēmas atšķirību no citām valodas tēmām par rupjībām un lamuvārdiem, kuras forumā ir un ir bijušas. Kādu personu subjektīvās antipātijas neinteresē. Nekādi noteikumu punkti nebija pārkāpti. Es tiešām nesaprotu, kas bija tik slepens un slēpjams.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2020. gada 18. decembris, 16:24:12 »
Domā plašāk, tuk

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2020. gada 18. decembris, 16:31:35 »
Domā plašāk, tuk

Varbūt paskaidrosi? Kur nu maukai šaurpierītei to saprast...  :?:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2020. gada 18. decembris, 17:07:35 »
Zini ko, Tuk.
Ja Tev tā labpatīkas, lasi savu pļuuukt. Mani šeit vairs neredzēsi. Adjē!
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2020. gada 18. decembris, 20:54:47 »

Varbūt paskaidrosi? Kur nu maukai šaurpierītei to saprast...  :?:

Interesanti, vai Tu vnk bezjēgā uzkasies vai arī testē kādas NLP metodes?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2020. gada 19. decembris, 00:17:58 »
Interesanti, vai Tu vnk bezjēgā uzkasies vai arī testē kādas NLP metodes?

Ko nu mauka var testēt, gaida tavu plašo domu, kura laikam tīīk plaša, ka kļūst pat bail, ka tik nepārplīsti no savu domu plašuma.

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2020. gada 19. decembris, 08:08:19 »
Tuk, izplosies, vēl dažas dienas, un tad "Miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts"

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2020. gada 19. decembris, 11:09:37 »
Varbūt plosies pati, ja tev tāda vajadzība.

Atslēdzies dip

« Atbilde #24 : 2020. gada 19. decembris, 11:17:24 »
Aizdomājos par to, kas mūs aizvaino. Un kāpēc. Laikam jau katram ir vājie punkti, uz kuriem uzspiežot, tiek izjustas sāpes, atveras vecās rētas, varbūt pagātnes monstri ķiķina.

Atzīšos, es arī esmu šeit jutusies pāris reizes kā pļauku saņēmusi. Pie tam - 100% zinu, ka tas nebija domāts tīši. Vienkārši tāds teksts kādam uzrakstījās.

Savus vājos punktus zinu. Bet pieļauju, ka ir vēl kādi, par kuriem nav ne jausmas.

Vārds bļeģ tādā kontekstā kā izskanēja, manī izraisītu smieklus. Tātad nav vājais punkts.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2020. gada 19. decembris, 11:24:12 »
Man reizēm ar visksutkas te besī, bet lai aizskartu kādas stīgas- neee. Es gan arī dzīvē nekad neizeju uz kašķiem. Ja kas tiešām atriebes vērts - vnk smalki ieduru mugurā un esmu nevainīga :D
Izlasīju īsti tikai dip komentu, tēmai nesekoju. Vrb komentārs ne par tēmu  :?:
Mani vnk gandrīz neiespējami aizvainot.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2020. gada 19. decembris, 11:28:14 »
...varbūt pagātnes monstri ķiķina.

Ļoti precīzi esi uztvērusi. Viss notiek tieši tāpat kā vecajā smilškastē, tieši tāpat. Diez kādēļ vajadžēja veidot jaunu, ja niķi un attieksme tā pati vecā. Ir Mā un svīta, kura vislaik par ko burkšķ un sūdzas. Un ir mūžīgie "noliekamie", cenzējamie, apņirdzamie.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2020. gada 19. decembris, 11:48:17 »
Par šo tieši pirms nedēļas draugu lokā diskutējām (arī Covid kontekstā).

Bija ideālisti, kas domā, ka šīs pārmaiņas ved uz to ideālo pasauli, a la Kampanellas Saules pilsētu. Bet vairums to apstrīdēja pamatojot, kādēļ cilvēce vienmēr saglabās piramīdu/kastu sistēmu.

Es - pie otrajiem. Šajā virzienā esmu savas iekšējās cīņas izcīnījusi, savus punus uzdauzījusi un savu pieredzi guvusi. Un vairāk vai mazāk pieņēmusi situāciju vai pasaules kārtību. Tas, filozofiski, bet cenšos tā dzīvot, man vieglāk

Atslēdzies dip

« Atbilde #28 : 2020. gada 19. decembris, 12:13:42 »
Pirmajā vilnī man bija naiva cerība, ka pēc visām šmurām + vēl veselības problēmām, kļūšu par labāku cilvēku. Un līdz ar mani mainīsies pasaule. Jo es nebūšu tāda vienīgā, kas rubīs fišku.

ŅE FIGA. Kāda biju, tāda paliku. Un kā izlasīju vienā gudrā grāmatā - mainās tehnoloģijas, cilvēku būtība nemainās. Vienmēr ir bijuši ļaunie, labie, radītāji, postītāji, nieres taukos un svilpastes.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2020. gada 19. decembris, 12:22:22 »
un turpinot filozofiski  :mrgr: - svarīgi atrast savai būtībai komfortablo vietu piramīdā, savu vietu barības ķēdē, savu kastu  :ng: