Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81746 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #15 : 2020. gada 17. decembris, 19:39:47 »
Mandomāt, tvaika katli ir apkures katli, nevis ūdenssildītāji/boileri.
Bet, par boileriem runājot - es jebkurā gadījumā sāktu ar interneta piedāvājumu aplūkošanu. Kad meklēju savējo, tad tāds pats - lai iekļautos izmēros un derētu tie paši stiprinājumi - veikalos nemaz nebija atrodams. Un internetā pulka lētāk arī. 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2020. gada 17. decembris, 19:40:57 »
Hehe, tukkungs nupat pārradās ar piena paku, varonīgi esot bijis covida epicentrā, kas darās... stāvlaukums pilns, ielas malas arī... Es jau nebūtu bumstījusies, bet nu man tas piens pie kafijas bijis nebijis :D Varētu padomāt, ka paikas nebūs

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #17 : 2020. gada 17. decembris, 19:42:08 »
Es to sarakstu neatvēru, bet rodas iespaids, ka resurss detalizēta saraksta sastādīšanā un galvenais debatēšanā, lai saskaņotu, ir ieguldīts liels. Bet vai nebūtu bijis lietderīgāk virzīt to resursu citur? Meklēt nevis kā ierobežot un mazināt, bet alternatīvas, kā paātrināt, veicināt attālināti un izkliedēt vai pārvirzīt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #18 : 2020. gada 17. decembris, 20:21:20 »
Ja tuvāko nedēļu laikā neradīsies iepriecinoša dinamika covida sakarā, tad būšot vēl lielāki ierobežojumi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2020. gada 17. decembris, 20:24:48 »
Nop, Spārk - visbanālākais ūdenssildāmais bundulis. Peļķīte zem šā deva iemeslu paskatīties tur, kur parasti neskatos. Nesaprotams, acīm redzams caurums.

Aste Risk - kāds glābšanas dienests, Tu ko? Kas man te jāglābj?  :?:  Šodien lai pil - ja jau pāris dienas pil (spriežot pēc dažām pazīmēm), papilēs vēl. Rīt nopirkšu un nomainīšu. Izmēri un stiprinājumi - pie kājas. Maksimums - siltās/aukstās trubas pieslēgumvietas lai nav otrādi (bet arī otrādi - pofig, nāksies trubu piestiept pēc vajadzības). Tāpat šis karājas pagaidu vietā, tur pat sienas nav, pāris brusas pienaglotas. Kāds boileris būs dabūjams, tādam saskrūvēšu stiprinājumus - sešas resnas skrūves pareizajās vietās, un tā bundža karāsies vēl 10 gadus.

Internetveikali uz manu čuhņu par velti neved. Lētāk man pašai aizbraukt uz vietējo santehnikas bodi, kamēr vēl vaļā. Ja arī Rīgā ir lētāk, benzīnā tas pats vien sanāks. Turklāt man nav variantu, jo jāpieskrūvē rīt. Internetbodes, cik testēts, uz sitiena neved. Tur pāris dienas paies.

Nāksies neatdot vienu parādu (tas gan mani besī), bet neko darīt. Neplānots forsmažors.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2020. gada 17. decembris, 21:04:06 »
Lai visiem būtu skaidrs

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2020. gada 17. decembris, 21:23:33 »
Trix, aizlipini ar kožleni ;)  vai košleni  :thinking:

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2020. gada 17. decembris, 22:43:22 »
Viss ir vērsts, lai nebūtu drūzmēšanās veikalos. Depo ir visklasiskākais piemērs -šauras ejas, stāv tāds Bobis un pusstundu gudro par savām 2 skrūvēm, vai Trix nevar izgudrot, kā salabot katlu. Faktiski jau paredzēts ierobežot ratu/grozu skaitu un gaidīšana notiktu ārpusē

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2020. gada 17. decembris, 22:43:36 »

Trix, aizlipini ar kožleni ;)  vai košleni  :thinking:

Nu.... Zābakam caurumu es mierīgu sirdi ar košļeni un skoču varu aizlīmēt. Un ne to vien, vai nu man TE jāstāsta, ko un kā var salabot un ar kādiem materiāliem (t.i., vai tad te kāds vēl nenojauš, uz ko ir spējīgs padomijā audzis kāmītis, kad viņu iespiež stūrī).

Bet tur, kur ūdens ar elektrību draudzīgi čupojas, turklāt zem spiediena, man ticība neatļauj. Tā nu ir totāla bumba ar laika degli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2020. gada 17. decembris, 23:42:11 »
Trix, es vienkārši ampelējos. Bet man arī nav skaidrs, kas notiek ar tādiem pakalpojumu sniedzējiem kā santehniķis, vešmašīnas meistars vai ledskapja, skursteņslauķis, nu, mājkalpotāja vai aukle galugalā... nav aktuāli, vien interesanti.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2020. gada 18. decembris, 03:57:17 »
Viss ir vērsts, lai nebūtu drūzmēšanās veikalos. Depo ir visklasiskākais piemērs -šauras ejas, stāv tāds Bobis un pusstundu gudro par savām 2 skrūvēm, vai Trix nevar izgudrot, kā salabot katlu. Faktiski jau paredzēts ierobežot ratu/grozu skaitu un gaidīšana notiktu ārpusē
Lai nu kas, bet Depo kā sliktais piemērs tiek pastāvīgi piesaukts nepelnīti. Depo ir stingra kontrole. Jau labu laiku grozi ir izņemti no apgrozības. Katram, kaut pēc divām skrūvēm atnākušam, jāņem rati, kas gribot negribot liek ieturēt distanci, un ratu skaits arī ierobežo pircēju skaitu. Pie ieejas atseko, lai katram būtu rati un maska. Un tiek pat sekots tam, lai tās maskas visu apmeklējuma laiku paliktu uz ģīmja - nedomā, feiskontroli izgājis, novilkt masku zem deguna. Visu laiku tiek atsekots, kas notiek ejās, un tev aizrādīs gan par nepareizi lietotu masku, gan distances neievērošanu. Neesmu pieredzējusi, ka citā kādā veikalā tik ļoti uzpasētu pircējus kā Depo.

P.S. Ja par boileri - iespējams, ka cenu starpība starp interneta veikalu un vietējo bodi ir tāda, ka vērts arī iztērēt benzīnu, aizbraucot pakaļ uz Rīgu.
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 18. decembris, 04:04:49 no kvadra »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #26 : 2020. gada 18. decembris, 14:05:45 »
es ir tādā etapā, kad svaigi iegādātai mītnei prasās vairāki sīka rakstura kosmētiskie uzlabojumi. Plānots bija, ka Jauno gadu sagaidīšu piepildot visas savas fantāzijas. Un še tev, māsiņ! Pirmais, kas prātā, - super! meistars būs brīvs un pieejams, jo oficiāli strādāt nevarēs. Un tad atausa, bet ar ko tad šis pie manis strādās, ja visi materiāli bodē? Nu tad šodien pusdienu grozījos gar plauktiem, un mēģināju atcerēties(iedomāties) no kā man tai dzīvoklī sienas taisītas. Galu galā, tur tapetes virsū, kā gan es varētu zināt? Piekrāvu pilnus ratus un paredzu, ka meistars vēl ilgi smiesies.
Tāpat, kā veči vakar, kas bija atbraukuši veikt garantijas remontu vešmašīnai. Iepriekšējie saimnieki savu paņēma līdz. Nopirku jaunu. Etapā, kad vēl nepieslēdzu pie strāvas, bet jau pievienoju ūdens šļauku, veļas māšiņā sāka pildīties ūdens.  Kašmars. Nevienai veļas mašīnai ar kuru man bija dzīvē darīšana, nekas līdzīgs nenotika. Skaidrs, kā diena, man iesmērēja kaut kādu fufeli! Izsaucu garantijas remontu. Solīja 5 dienu laikā. Iedomājaties, kas būtu, ja sakarā ar strādāt aizliegumu šie ierastos 12 janvārī!!! Naktī rādījās murgi. No rīta atbrauca meistari. Izrādās, ka veļas mašīnai sākumā bija jāielej 2 litri ūdens pulvera nodalījumā, lai aktivizētu visu, kas attiecās uz ūdens iesūknēšanu un izvadīšanu! Tas esot instrukcijā, sīkā drukā ierakstīts...  :b:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2020. gada 18. decembris, 15:20:51 »
P.S. Ja par boileri - iespējams, ka cenu starpība starp interneta veikalu un vietējo bodi ir tāda, ka vērts arī iztērēt benzīnu, aizbraucot pakaļ uz Rīgu.

Aha... Pēcpusdienā sākt braukt uz Rīgu (no rīta bērniem pēdējā skolas diena). Piektdienas vakarā pirms lokdauņa. :D Cik stundas, cik spaiņus benzīna un cik kilometrus nervu tas izmaksās...
Paveicās, vienā no vietējām bodēm atradu normālu sugu par adekvātu cenu, tuvākajiem gadiem saies.

Trix, es vienkārši ampelējos. Bet man arī nav skaidrs, kas notiek ar tādiem pakalpojumu sniedzējiem kā santehniķis, vešmašīnas meistars vai ledskapja, skursteņslauķis, nu, mājkalpotāja vai aukle galugalā... nav aktuāli, vien interesanti.

Vot es arī nezinu. Teorētiski, kar zobus vadzī un bāž bērnus atpakaļ, no kurienes nākuši. :( Nez, ubagot drīkst? Svaigā gaisā, ar sejas masku un 2 m attālumā no cepures.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #28 : 2020. gada 30. decembris, 13:56:47 »
Citāts
Dzīvesvietas atstāšana pārvietošanās ierobežojumu jeb mājsēdes laikā pieļaujama tikai īpaši neatliekamos gadījumos. Atstājot dzīvesvietu, līdzi jābūt pašapliecinājumam, kurā norāda personas datus, dzīvesvietas adresi, pārvietošanās iemeslu, un pārvietošanās galamērķi. Ikvienam iedzīvotājam ir pienākums ņemt līdzi arī pasi vai ID karti, informēja Valsts kanceleja.
Kas tas par murgu!
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2020. gada 30. decembris, 14:04:45 »
Kas tas par murgu!

Domā, mēs te jau kopš novembra staigājam bez atļaujām?  :mrgr:

Un nelamājiet Latvijas valdību tik dikti, viņi nedara neko īpašāku par to, kas notiek citur