es ir tādā etapā, kad svaigi iegādātai mītnei prasās vairāki sīka rakstura kosmētiskie uzlabojumi. Plānots bija, ka Jauno gadu sagaidīšu piepildot visas savas fantāzijas. Un še tev, māsiņ! Pirmais, kas prātā, - super! meistars būs brīvs un pieejams, jo oficiāli strādāt nevarēs. Un tad atausa, bet ar ko tad šis pie manis strādās, ja visi materiāli bodē? Nu tad šodien pusdienu grozījos gar plauktiem, un mēģināju atcerēties(iedomāties) no kā man tai dzīvoklī sienas taisītas. Galu galā, tur tapetes virsū, kā gan es varētu zināt? Piekrāvu pilnus ratus un paredzu, ka meistars vēl ilgi smiesies.
Tāpat, kā veči vakar, kas bija atbraukuši veikt garantijas remontu vešmašīnai. Iepriekšējie saimnieki savu paņēma līdz. Nopirku jaunu. Etapā, kad vēl nepieslēdzu pie strāvas, bet jau pievienoju ūdens šļauku, veļas māšiņā sāka pildīties ūdens. Kašmars. Nevienai veļas mašīnai ar kuru man bija dzīvē darīšana, nekas līdzīgs nenotika. Skaidrs, kā diena, man iesmērēja kaut kādu fufeli! Izsaucu garantijas remontu. Solīja 5 dienu laikā. Iedomājaties, kas būtu, ja sakarā ar strādāt aizliegumu šie ierastos 12 janvārī!!! Naktī rādījās murgi. No rīta atbrauca meistari. Izrādās, ka veļas mašīnai sākumā bija jāielej 2 litri ūdens pulvera nodalījumā, lai aktivizētu visu, kas attiecās uz ūdens iesūknēšanu un izvadīšanu! Tas esot instrukcijā, sīkā drukā ierakstīts...