Viela pārdomām
Cilvēks jūtās labi, sēž un strādā attālināti, paiku pieved barboss, bērnu nav, sievas nav, idille. Izdomā, ka ponta pēc kovidtestu jāuztaisa. A šamais ņem un ir pozitīvs! Protams, tiek noziņots uzraudzībai. Un ko? Tagad cilvim jāsēž karantīnā 14 dienas. Jautājums - kāda hrena pēc? Jo. SPKC mājaslapā mells uz balta rakstīts, ka 14 dienas pēc saslimšanas (!!!!!!) sākuma bacilis vairs nav indīgs. Kurš teica, ka tam cilvim jel kad būs saslimšana, un kurā brīdī vispār sācis būt pozitīvs?
Atbilde 1. Ļautiņi, skrieniet testēties ik pārdienas, lai pēc iepējas ātrāk atklātu infekciju! Tulkojums tiem, kuri nelasa starp rindiņām - taisiet gulbjcentrāles industrijai peļņu....
Atbilde 2. A ņefig vispār līst testēties, ja nekas nekait. Vai ja negribās luni laist 2 nedēļas.
Atbilde 3. I kō tagad darīt tiem, kam jāceļo, bet pozitīvums kā nezūd tā nezūd? SPKC saka, ka cilvis nekaitīgs, aviācija - ka kaitīgs. Kurš te kuram diktē noteikumus?
Next.
Medicīnas darbinieku resurss esot izsmelts un nu tik esot jārestrukturē un jāveido jauni resursi. Šitā vāvuļošana mani sajūsmina. Davai tagad visus bārmeņus, pārdevējus, viesnīcniekus un citus bez darba palikušos saliksim vājnīcās pie klizmām. A ko? Bija līdz šim rohļas-posteņmāsas, būs ''a es šito nezinu, es bosa sekretāres palīdze!''. No kuras pakaļas izraus to jauno un svaigo medpersonālu? A? Bez visa kovida ar uguni nevarēja sameklēt medmāsu, kas spētu resnā pakaļā ar tievu adatu trāpīt, kur tagad atradīs pie nopietniem sirdzējiem laižamu eskulāpu?