Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 82009 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #75 : 2021. gada 06. janvāris, 10:55:12 »
Ja kas, man tikko atteica zobărsts.

Cerams zobārstam būs dīkstāves un telpu īres pabalsti pieejami. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #76 : 2021. gada 06. janvāris, 11:01:21 »
Zobārstiem strādāt NAV aizliegts. Ja kāds izvēlas nestrādāt, tad pats vainīgs.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #77 : 2021. gada 06. janvāris, 11:07:59 »
Zobārstiem strādāt NAV aizliegts. Ja kāds izvēlas nestrādāt, tad pats vainīgs.

To minĕju tikai tăpěc, lai man neteiktu, ka tā nevar būt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #78 : 2021. gada 06. janvāris, 11:08:29 »
meklē citu zobārstu. Viņi taču vienmēr maskās, cimdos  un tagad arī plastikāta virsvalkā

Atslēdzies reno

« Atbilde #79 : 2021. gada 06. janvāris, 11:10:19 »
Daugavpils fenomens -cita, kaitējoša LV informācijas telpa. Esmu ievērojusi, ka krievvalodīgie visi kā viens saka, ka viss ir meli

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #80 : 2021. gada 06. janvāris, 11:11:35 »
meklē citu zobārstu. Viņi taču vienmēr maskās, cimdos  un tagad arī plastikāta virsvalkā
[/quote
Nav akūti. Pagaidăm. Un man nepatīk mainīt ārstus, darbu un vìru.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #81 : 2021. gada 06. janvāris, 11:39:31 »

Nav akūti. Pagaidăm. Un man nepatīk mainīt ārstus, darbu un vìru.

bet Tu paprovē :) es 1. vilnī izmēģināju zobārsta un friziera maiņu, jo manējās nestrādāja, biju patīkami pārsteigts...  :smoker: 

...ja  nebūtu algā jāzaudē, varētu par VM pieteikties...es arī baigā knīpstanga esmu...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #82 : 2021. gada 06. janvāris, 11:48:50 »
Varbūt zobārsti paši apslimuši, vai asistentes... Man arī atcēla higiēnistu, jo meitene apslimusi, saaukstējusies vai kas cits, kas zina, bet tā arī notiek. Cilvēki jau vien ir.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #83 : 2021. gada 06. janvāris, 14:20:08 »
Man patika kā Kariņš par vakcināciju un Viņķeles atlaišanu...tiesa gan, tas ir dzeltenais"jaunais", kas publicē..   
https://jauns.lv/raksts/zinas/421686-premjers-covid-19-vakcinacija-grib-lielaku-atrumu-un-centralizaciju   

"Kariņš uzskata, ka vakcinācijas pret Covid-19 procesu dēvēt par analogu gripas potēm nav pareizi. Viņaprāt, šis nav normāls process. "Faktiski šis ir vairāk tā kā kara apstāklī. Mums ir jāvelta visi resursi un enerģija, lai tas notiktu pēc iespējas ātri," norādīja premjers." (c)   
Beidzot normāli runā !  :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #84 : 2021. gada 06. janvāris, 14:32:49 »
gribētu es redzēt, kā ģimenes ārsti vakcinētu ar Pfizer. Katrā poļokļiņikā tagad jaudīgās saldētavas? :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #85 : 2021. gada 06. janvāris, 21:27:50 »
Viela pārdomām
Cilvēks jūtās labi, sēž un strādā attālināti, paiku pieved barboss, bērnu nav, sievas nav, idille. Izdomā, ka ponta pēc kovidtestu jāuztaisa. A  šamais ņem un ir pozitīvs! Protams, tiek noziņots uzraudzībai. Un ko? Tagad cilvim jāsēž karantīnā 14 dienas. Jautājums - kāda hrena pēc? Jo. SPKC mājaslapā mells uz balta rakstīts, ka 14 dienas pēc saslimšanas (!!!!!!) sākuma bacilis vairs nav indīgs. Kurš teica, ka tam cilvim jel kad būs saslimšana, un kurā brīdī vispār sācis būt pozitīvs?

Atbilde 1. Ļautiņi, skrieniet testēties ik pārdienas, lai pēc iepējas ātrāk atklātu infekciju! Tulkojums tiem, kuri nelasa starp rindiņām - taisiet gulbjcentrāles industrijai peļņu....
Atbilde 2. A ņefig vispār līst testēties, ja nekas nekait. Vai ja negribās luni laist 2 nedēļas.
Atbilde 3. I kō tagad darīt tiem, kam jāceļo, bet pozitīvums kā nezūd tā nezūd? SPKC saka, ka cilvis nekaitīgs, aviācija - ka kaitīgs. Kurš te kuram diktē noteikumus?

Next.   

Medicīnas darbinieku resurss esot izsmelts un nu tik esot jārestrukturē un jāveido jauni resursi. Šitā vāvuļošana mani sajūsmina. Davai tagad visus bārmeņus, pārdevējus, viesnīcniekus un citus bez darba palikušos saliksim vājnīcās pie klizmām. A ko? Bija līdz šim rohļas-posteņmāsas, būs ''a es šito nezinu, es bosa sekretāres palīdze!''. No kuras pakaļas izraus to jauno un svaigo medpersonālu? A? Bez visa kovida ar uguni nevarēja sameklēt medmāsu, kas spētu resnā pakaļā ar tievu adatu trāpīt, kur tagad atradīs pie nopietniem sirdzējiem laižamu eskulāpu?
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #86 : 2021. gada 06. janvāris, 21:40:01 »
Liekam nākamo bildi. Ja SPKC uzskata, ka cilvis nav giftīgs pēc 14 dienām, kāda vairošanās orgāna pēc no slimnīcas izmet kovidainu klientu 5-6. dienā? Kādu atbildību var prasīt no ģimenes, kurā vienkārši iesviež kopjamu vājnieku - bez brīdinājuma, 7-ņos vakarā vienkārši ar slimnīcas nolīgtu transportu atved un noliek pagalma vidū. Sak, lai jūs, maitas, neatteiktos ņemt pretī savu mīļo radiņu. Uzsveru - bez jebkāda brīdinājuma.

Un di@sā (piedošan!) visa jūsu mājsēde, 2 metri un ziepes attiecīgā vietā.
Valstij konkrēti jūs, esat pie zaļām ragutiņām.
Un neviens jums nejautās, vai gadījumā nevēlaties vispirms saņemt kādu astrālizenecisku vai fīzerotu vai vēl kādu rašnprodakšn poti. Jūsu vietā izlems citi...
Visus sakost!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #87 : 2021. gada 06. janvāris, 21:45:39 »
Camma, Tu esi doks? Un ja Tu nezini, ko darīt, tad ko lai saka pārêjie? Baisi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #88 : 2021. gada 06. janvāris, 21:54:18 »

Vo, vo, Aste, es arī nesaprotu.. kas notiks tām vakcīnhistēriķēm, ja to vakcīnu pakaļā iešaus?
Lai saraksta te un atbrīvojas no savām bažām. Mož, palīdzēs. :)
Es jau par savām bažām par bērnu krīzes centrā uzrakstīju..

Nez, kas šamām notiks? Ragi vai aste izaugs, reproduktīvais vecums pēkšņi zudīs.. slepenās mirstamzāles tur piešautas.. vai kas.. Par Bila čipošanas plānu visas jau aizmirsušas, tagad mirstamzāles topā..

Pie tam neviena te nav ne 80, ne 90 gadīga babiņa, nespīd tās zāles ne tuvu...bet pārčurājušas jēgu jau.. :rofl:

Speciālais mirdināšanas plāns caur šo vienu vienīgu vakcīnu izstrādāts..
A dzīves laikā vēl pie padomijas  tādus " sputņikus" pakaļā saņēmušas.. tagad kiborgi bezmaz..

Broņa uztaisīja savu histērisko versiju ar baisajiem argumentiem, piedēvēja to citiem un tad enerģiski apkaroja  :mrgr:

Vakcinējies taču laimīga, kas Tev liedz?  :?:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #89 : 2021. gada 06. janvāris, 21:56:24 »
Labais stils ir nevis vakcinēties pašam, bet pierunāt vakcinēties citus.