Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81917 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #135 : 2021. gada 17. janvāris, 19:11:16 »
Ui, tas gan nav forši  :n-:  Bārdai piedienas būt tādai, kas netraucē muti normāli lietot  :mrgr: Lieku reizi nopriecājos, ka man nav sirmo matu, kas prasītos krāsojami; frizūra a la vārnas ligzda, tāda arī staigāju un kreņķi neķeru  :mrgr: 

Bet stingrākus ierobežojumus gan es nealkstu, da nu nafik  :n-: 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #136 : 2021. gada 18. janvāris, 09:49:05 »
Es nupat saķērcu uz otrpusi  :blushing: . A ko, peisakus ataudzējis, bārdu -arī. Nu tad skaties un kop to džungli uz feisa. Citādi atzeberē vakariņās, a bārdā vēl tomātu sula ietecējusi/sakaltusi kā no brokastīm  :veee: .

nevis ķērc, bet paņem mašīniti un nokašā lieko.

es vakar savējai atdevos...veselu stundu ņēmās ar matiem, bārdu, uzacīm... pēc tam vēl ar skuvekli, tagad skatos - tik zolīds vīrietis, liec kaut iepazīšanās sludinājumu :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #137 : 2021. gada 18. janvāris, 10:23:36 »
Daddy, un tagad pierādi, ka nepārkāpi noteikumus :D neticēs.

Bet vispār es nesaprotu to sašutumu, ka daudz slimo tāpēc, ka pārkāpj noteikumus. Viss tā samazināts, ka nav iespējams neko pārkāpt. Netusē jau visa valsts katru nakti :D kaut kāds neloģisks pantiņš. Ko reāli var pārkāpt  :scratch:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #138 : 2021. gada 18. janvāris, 10:38:15 »
Daddy, un tagad pierādi, ka nepārkāpi noteikumus :D neticēs.

Bet vispār es nesaprotu to sašutumu, ka daudz slimo tāpēc, ka pārkāpj noteikumus. Viss tā samazināts, ka nav iespējams neko pārkāpt. Netusē jau visa valsts katru nakti :D kaut kāds neloģisks pantiņš. Ko reāli var pārkāpt  :scratch:

bļin, man pilna māja ar matiem, + palags netīrajā veļā :P

es redzu, ka pārkāpj ik uz soļa... znota šefam sieva slima, bet iet uz darbu, loģiski, pašam (šefam) arī oža pazūd, uztaisa analīzes - kovids, mēs no meitas ģimenes izolējamies... dēls sarunā ar draugiem uz ezera paslidot, slido, tusē pēc slidošanas aicina tēju iedzert, ok, ārā verandā, bet tomēr... šonedēl atkal gribēja, mēs neļāvām, tb, nolikām jautājumu uz ribas - ja tusiņš, tad mēs arī no jums izolēsimies. nobijās...

jaunieši to dzīvi savādāk tver...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #139 : 2021. gada 18. janvāris, 11:18:04 »
Es jau rakstīju, ka meita pašlaik pie mums, viņai kontakts ar kontaktpersonu labi ja 15-20 min. Znots izolējies, tajās mājās 2 cilvēki slimi, viens tā pasmagi. Viņš tur bija nepilnu stundu, abi viņa vecāki visu pēcpusdienu. Šorīt mammai temp., pašlaik neliela. :cry:
Meita ļoti uztraucas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #140 : 2021. gada 18. janvāris, 12:27:03 »
Es arī zinu tepat blakus sliktus stāstus. Un ko tas maina, ka izplata un šausminās. Kkāda filma vakar bijusi par covid nodaļu...lai iebaidītu? Pat netaisos skatīties. Tas, ko Tu, Daddy saki, nu, kas tā par neievērošanu..tad jau visiem jādzīvo skafandrā, tas nav iespējams, darbs, pie mammas jāzieiet, uz veici un tā.
Covid ir visapkārt, neizbēgsiet...kāds laikam cer izbēgt. Tāpat visi izslimosism un pārējais atkarīgs no karmas vai organisma.
Kā teiktu Mellene - tad jau tikai kalnieši pa zemes virsu staigātu :D  Bet vsp  jau derēja, ka viņa izskaidrotu šo savu teicienu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #141 : 2021. gada 18. janvāris, 12:43:49 »
neviens arī necer izbēgt, bet baigi negribās slimnīcā nonākt ne ar kovidu, ne citām kaitēm, tāpēc jāuzmanās... nē, ir iespējams, darbs man no mājām, veikals produktus klāt pieved, mamma zem zemes... kāpēc lai es mierīgi neizolētos?? :)   

Ar to saslimšanu tāpat kā ar miršanu - negribētos šo vienreizējo iespēju nelaikā izmantot :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #142 : 2021. gada 18. janvāris, 12:47:04 »
nebiju vērusi šo tēmu kādu laiku...atvēru un mani iemeta kkur piecas lapas atpakaļ, laikam ,kur biju palikusi pēdejo reiz...lasiju un no sirds sasmējos (vismaz kāds labums)...
Narčik - es principā neko neskaidroju(aspy gļuks..kam vajag saprot,kas nesaprot,tam nevajag)
bet par kalniesiem kas tur ko nesaprast... ;) bija tāda filma par nemirstīgo kāviņuturnu sauca... tad nu lūk... pa zemi staigā tikai nemirstīgie kalnieši..Jo viss ir atcelts- nav vēža, nav sirdskaišu, nav diabeta, nav katastrofu, un vecuma.... ir covids... BET, ja izbēgsi no covid būsi kalnietis mūžīgi mūžos !  :m: kkā tā  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #143 : 2021. gada 18. janvāris, 12:52:09 »
Mellen, es jau domu sapratu. gribēju, lai citus apskaidro :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #144 : 2021. gada 18. janvāris, 13:04:25 »
kalnietis laikam bija tas nemirstīgais, sen filma vai seriāls bija

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #145 : 2021. gada 18. janvāris, 13:06:16 »
nopietni???  :faint: :b:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #146 : 2021. gada 18. janvāris, 21:20:39 »
Smukais Adrians Pols spēlēja un Fredijs dziesmu dziedāja. Kā var nezināt? (c)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #147 : 2021. gada 18. janvāris, 22:13:37 »
Es teiktu, ka - kā var nepārkāpt?  Ievēro to redzamāko pusi - veikalā iet ar uzpurni, bet viss pārējais... Dzīve taču neapstājas.

Turklāt tie ierobežojumi... Vienas manas paziņas šodienas jautājums - makšķernieka karti drīkst šobrīd pārdot vai ne?

80% inficēto aprūpes centru pacientu esot asimptomātiski - tā šodien pa TV teica... "Riska grupa"...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #148 : 2021. gada 19. janvāris, 16:30:19 »
Var turpināt audzēt bizes līdz 7. februārim  :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #149 : 2021. gada 19. janvāris, 17:04:09 »
Man nesanāk pārkāpt liegumus, uz bodi viena, pie friziera neeju, darbs no mājām. Ko nevar nopirkt veikalā, to veiksmīgi esmu nopirkusi interneta veikalps. Garlaicīgi un vienmuļi brīžam un socializācijas trūkums, tas gan.