Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81478 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #315 : 2021. gada 12. februāris, 13:06:25 »
VID priekšniecei, kā izrādās, ir tikai 49 gadi, bet man izskatās uz visiem 60.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #316 : 2021. gada 12. februāris, 14:20:11 »
Jā, ļoti īpatnēji sejas panti. Senākos foto pat izskatās kā vīrietis.

Atslēdzies e518

« Atbilde #317 : 2021. gada 12. februāris, 14:48:37 »
Jā, ļoti īpatnēji sejas panti. Senākos foto pat izskatās kā vīrietis.
Ko tu zin ? Tagad jau tas moderni !  :evil:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #318 : 2021. gada 12. februāris, 15:16:55 »
Wow, a es šodien Depo biju - bērnam lētās slēpes nopirkt! Jo vajag. Jo iepriekšējās izbeidzās. Jo nevaru atļauties pirkt slēpes par simtiem no SS vai sūtīt no specveikaliem par vēl vairāk simtiem ar kurjeru.

Tā vietā, lai 10 minūtēs aizietu, savāktu, pa ceļam pagrābtu dažas vajadzīgas lietas (tipa sniega lāpstu, lai varam ar bērniem reizē tīrīt ielu, nevis uz maiņām) un aizvāktos no tā veikala maksimāli tālu, pavadīju krietni vairāk nekā stundu, lai noorientētos aizstriķotajos labirintos, atrastu, kur tas viss tagad atrodas, un 3 piegājienos dažādās kasēs tos štrunta šļūcamklučus beidzot dabūtu, pa ceļam nokaujot kādu kilogramu nervu šūnu. Sīkāk nerakstīšu, jo neesmu pārliecināta, ka tas, kā es tās slēpes beigās dabūju, vispār ir legāli, - ka pārdevējs nenoraujas sodu par labdarību.

Un tas pie tā, ka veikalā agrā rītā max 15 cilvēki ganījās, un ne pie kases rindas, ne ārā pēc ratiem. 10 minūšu vietā vairāk nekā stunda - tas ir domāts, lai samazinātu cilvēku uzturēšanās laiku veikalā? Idioti un kretīni. Varētu domāt, ka šie ierobežojumi kādam traucē stundu izvēlēties tepiķa krāsu un izmēru, ja ir vēlme tur stāvēt un kasīt olas.

Neesmu ļauna, bet šoreiz no sirds nosūtīju visļaunākos un vismelnākos lāstus, ko vien varēju izdomāt, tiem, kas ieviesa absurdo preču šķirošanu. Žēl, ka nezinu precīzus uzvārdus, būtu pieminējusi "lūgšanā" personiski.

Olu pannu nopirkt nebija atļauts. Tas tā, pie viena būtu pagrābusi (nenopētīju gan, vai ir kaut kas lietojams, vienu kaut kādu pamanīju, bet tā kā striķi priekšā, tad neapstājos).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #319 : 2021. gada 12. februāris, 15:33:27 »
Nesaprotu, tur neviena pārdevēja nebija? Es tādos labirintos nekad neesmu bijusi spējīga orientēties. Ja ir laiks un nekas nekaitina, tad jau var lēnā pastaigas solī meklēt vajadzīgo.. un tādā Depo man vienmēr bijuši mūža meži, tas pirmskovida ērā (domāju, ka stunda tur paiet nemanot), bet parasti prasu darbiniekiem uzreiz, kur ir tas un tas. Reizēm pēc ilgas maldīšanās.. Vispār tādā Depo kādas reizes 4 mūžā esmu bijusi.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #320 : 2021. gada 12. februāris, 15:37:40 »
Iemetīšu es arī savu vārdu, celtniecības veikali man aktuāli, tagad bez maz vai jātur noslepumā IEEJAS, kur var ko dabūt pa blatu, kā padumjajos laikos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #321 : 2021. gada 12. februāris, 15:51:43 »
Es, izņemot tuvāko paikas bodi, nevienā citā neesmu bijusi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #322 : 2021. gada 12. februāris, 15:58:06 »
Nesaprotu, tur neviena pārdevēja nebija? Es tādos labirintos nekad neesmu bijusi spējīga orientēties. Ja ir laiks un nekas nekaitina, tad jau var lēnā pastaigas solī meklēt vajadzīgo.. un tādā Depo man vienmēr bijuši mūža meži, tas pirmskovida ērā (domāju, ka stunda tur paiet nemanot), bet parasti prasu darbiniekiem uzreiz, kur ir tas un tas. Reizēm pēc ilgas maldīšanās.. Vispār tādā Depo kādas reizes 4 mūžā esmu bijusi.

Tajā Depo normālajā dzīvē es orientējos ar aizvērtām acīm. Tagad viss aizšņorēts tā, ka nekur iet nedrīkst, tikai pa dažām takām. Ej pareizajā virzienā, bet nonāc tur, kur tev nevajag, jo tur, kur vajag, nedrīkst (bet pāri veikalam var redzēt, ka cilvēki tur staigā). Pārdevēju es atradu un gaidīju, līdz atbrīvosies. Un pēc tam izrādījās, ka bērnu slēpes un uz-dibena-no-kalna-šļūcamos paliktņus var nopirkt tikai juridiskas personas (vispār WTF!). Utt.

Tāpēc es saku, ka viss ir sadir@ts bezjēgā, turklāt realitātē šis sadi@sums nekādi nepalīdz ierobežot vīrusu izplatību, tieši otrādi - palīdz izplatīt. Jācer, ka es tur neko nesaostīju, apkārt vazādamās un ar visiem rūpīgi runādama. Normāli es no Depo izeju, muti atverot tikai pie kases "labdien, paldies, lūdzu un uz redzēšanos".

Es pēdējo reizi biju veikalā (pēc paikas) decembra vidū. Un nākamreiz būšu labākajā gadījumā maijā. Bet šoreiz vajadzēja.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #323 : 2021. gada 12. februāris, 16:00:39 »
Un paikas bodē arī reizēm nevaru kaut ko atrast, riņķoju kā aptrakusi, kamēr nonāku pie tā, ka jāprasa pārdevējai.
Tādā milzu steliņģī kā Depo man pat domas nebūtu, ka es pati varētu atrast nieka bērnu slēpītes. Sevišķi, ja būtu nolemts to izdarīt ātri, īsā laikā. Uzreiz jau prasītu virzienu, visticamāk, ka pa ceļam tāpat nomaldītos, un prasītu vēlreiz.. Ar vienu stundu tur ir labi tikts galā.. Tur jau no viena gala uz otru aiziet ir bezmaz pusstunda..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #324 : 2021. gada 12. februāris, 16:05:24 »
Tas palīdz neizplatīt tādā veidā, ka tādas "slēpes" nemaz neiet pirkt, jo vispirms painteresējas.. kur nu tur to dara, un uz veikalu no lieka neiet. Ja man tagad kaut ko vajadzētu, no mājas neietu ārā, kamēr nenoskaidrotu, vai to var pašlaik iegādāties. Kam man vēl vilkties uz veikalu, lai uzzinātu, ka to nemaz nepārdod?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #325 : 2021. gada 12. februāris, 16:05:37 »

Tas palīdz neizplatīt tādā veidā, ka tādas "slēpes" nemaz neiet pirkt, jo vispirms painteresējas.. kur nu tur to dara, un uz veikalu no lieka neiet. Ja man tagad kaut ko vajadzētu, no mājas neietu ārā, kamēr nenoskaidrotu, vai to var pašlaik iegādāties. Kam man vēl vilkties uz veikalu, lai uzzinātu, ka to nemaz nepārdod?

Broņ, nu es esmu apdauzīta, bet neesmu pilnīgi glupa... :D Es speciāli zvanīju par tām slēpēm. - Jā, lūdzu, protams, var!

Nu tak es tajā Depo kopš viņa atvēršanas esmu pusmāju nopirkusi. :D
Vietējā Rimi reizēm var labāk apmaldīties nekā tajā šķūnī. :D

Garāmskrienot - apenēm šņore priekšā, bet blakus zeķes drīkstot pirkt. :D Taču pannas un krūzētes tomēr nedrīkst.
Sēklas drīkst, bet sīkāk nepētīju.
Koroče - [cenzēts, cenzēts, cenzēts, cenzēts].

Atslēdzies tuk

« Atbilde #326 : 2021. gada 12. februāris, 16:13:43 »
Bez šņorēm viss ir veikalos, kur paika 70% no sortimenta, tā šķiet tagad. Mūsu rimčikā nekādas šņores, ne pannām, ne apenēm, nekam...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #327 : 2021. gada 12. februāris, 16:59:37 »
Bez šņorēm viss ir veikalos, kur paika 70% no sortimenta, tā šķiet tagad. Mūsu rimčikā nekādas šņores, ne pannām, ne apenēm, nekam...

Iespējams. Man slēpes vajadzēja. Mūsu Rimi un TOPā slēpju nav.
Sīči tagad laimīgi - iznēsājās gandrīz 2 stundas pa āru ar slēpēm. Kad atradīšu trešos zābakus, vilksimies slēpot visi. Tagad sanāk uz maiņām. :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #328 : 2021. gada 12. februāris, 18:51:19 »
Pēdējo  reizi decembra vidū pec paikas, Trix  :rat: Es pat 2 dienam neprotu iepirkties. Visu cieņu..

Pieslēdzies Krimsons

« Atbilde #329 : 2021. gada 12. februāris, 18:56:02 »
Nāra, Tev steigšus jāpārorientējas Jaunajai Pasaules Kārtībai!