Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 82060 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #345 : 2021. gada 26. februāris, 09:13:10 »
Agdies, nu vispār es esmu diezgan likumpaklausīgs pilsonis. Līdz punktam, kad likumi ir klaji stulbi un kaitnieciski. Nav jābrīnās, ka pofigistiskāki pilsoņi vispār liek mīksto uz debiliem ierobežojumiem, pie viena piekāšot arī dažus saprātīgos.

Vīrs brauca uz pilsētu, palūdzu, lai ieiet pa ceļam paskatās sīkam burtnīcu skolai - pietiekami vienkāršu, lai būtu nopērkama pārtikas veikalā, pietiekami specifisku, lai mājās nebūtu krājumos. Rimi - nav. Jau biju gatava sadrukāt lapas un saskavot pati. Pa ceļam iebraucis vietējā būvmateriālu bodē – kas nu rīta agrumā ir vaļā, jo grāmatnīca toč ir ciet –, tur ir. Piezvanīja, noprecizējām, kura ir īstā. Pie kases, protams, atklājas, ka šo preci jūs nevarat nopirkt, jāpasūta blablabla. A uzlikt pie plaukta kaut kādas atzīmes, lai cilvēki zina, kam netērēt laiku? Es nemācos un nemācīšos no galvas ik nedēļu mainošos preču sarakstu, lai varbūt vienreiz man šī informācija noderētu. Atstāja visu un aizgāja.

Blakus veikalā nopirka brīvi.

Nu nestāstiet man, ka šis murgs ar ierobežotajām precēm ir kovida apkarošanai. Tā ir tikai un vienīgi tautas di@sināšana ar vāji saprotamu jēgu. Baidos, ka Kvadras viedoklis par kovidu un valdības rīcību, kaut gan aplamāts par stulbu sazvērestības teoriju, ir vistuvāk patiesībai - tā ir daļa no smalka plāna, citādi tas nav izskaidrojams. Kaut gan mans viedoklis par Latvijas valdību nav pārāk glaimojošs, bet par TIK stulbiem, lai neredzētu, kas notiek, pat man negribas viņus uzskatīt.

Statistikai - kopš 18. decembra es veikalā esmu bijusi tieši 2 reizes. Tas tā, lai nesāktos basņas par tiem, kam pa veikaliem jāvazājas katru dienu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #346 : 2021. gada 26. februāris, 09:30:41 »
Nu nestāstiet man, ka šis murgs ar ierobežotajām precēm ir kovida apkarošanai. Tā ir tikai un vienīgi tautas di@sināšana ar vāji saprotamu jēgu. Baidos, ka Kvadras viedoklis par kovidu un valdības rīcību, kaut gan aplamāts par stulbu sazvērestības teoriju, ir vistuvāk patiesībai - tā ir daļa no smalka plāna, citādi tas nav izskaidrojams. Kaut gan mans viedoklis par Latvijas valdību nav pārāk glaimojošs, bet par TIK stulbiem, lai neredzētu, kas notiek, pat man negribas viņus uzskatīt.

Nē, es tam gan es neticu, ka mūs SPECIĀL di@sina... stulbi, apjukuši, nekoordinēti - tam es piekrītu, bet sazvērestības, nē, neizskatās viņi TIK gudri...sazvērestībai taču jāplāno 3 gājieni uz priekšu... pie mums nākmais solis nav zināms :)  :)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #347 : 2021. gada 26. februāris, 09:34:41 »
Mans viedoklis par sazvērestības teoriju vai totālu valdības stulbumu ir 50:50  :rat: . Pagaidām nezinu, kurā pusē nosvērties.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #348 : 2021. gada 26. februāris, 09:35:55 »

Nē, es tam gan es neticu, ka mūs SPECIĀL di@sina... stulbi, apjukuši, nekoordinēti - tam es piekrītu, bet sazvērestības, nē, neizskatās viņi TIK gudri...sazvērestībai taču jāplāno 3 gājieni uz priekšu... pie mums nākmais solis nav zināms :) :)

Ne jau mūsējie to kopējo procesu izdomā. Tam viņi tiešām ir par glupu. Bet briseleidi@sālīšanas gēni gan ir visiem, kas ir tikuši līdz lēmumu pieņemšanai.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #349 : 2021. gada 26. februāris, 09:40:06 »
Citāts: Trix
tā ir daļa no smalka plāna, citādi tas nav izskaidrojams. Kaut gan mans viedoklis par Latvijas valdību nav pārāk glaimojošs, bet par TIK stulbiem, lai neredzētu, kas notiek, pat man negribas viņus uzskatīt.
Citāts: daddy
Nē, es tam gan es neticu, ka mūs SPECIĀL di@sina... stulbi, apjukuši, nekoordinēti - tam es piekrītu, bet sazvērestības, nē, neizskatās viņi TIK gudri...sazvērestībai taču jāplāno 3 gājieni uz priekšu... pie mums nākmais solis nav zināms :)  :)
Teorija par vispasaules sazvērestību neiztur kritiku. Palūkojamies vēsturē, kādi paņēmieni tikuši lietoti, lai ietekmētu tautas masas, lai tās ierobežotu, pakļautu, neļautu patstāvīgi domāt utt.
Totalitāri, masveidīgi, vienveidīgi, tipiski, cieši kontrolēti, konsekventi.
Kas mums ir dots? Atšķirīga pieeja ne vien katrā valstī, bet arī štatos, reģionos. Vāja kontrole.
Par sazvērestību atsevišķi Latvijā - nu nesmīdiniet manas rozā čībiņas.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #350 : 2021. gada 26. februāris, 09:45:53 »
Tas ir haoss vienkārśais. Augśas nesaprot, apakśas nesaprot. Katrs dara pêc savas pārliecības.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #351 : 2021. gada 26. februāris, 09:47:01 »
Vēsturē nebija interneta un ātras cilvēku saziņas, līdz ar to ierobežota iespēja izpaust un uzzināt informāciju. Tas krietni maina spēles galdiņu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #352 : 2021. gada 26. februāris, 09:54:27 »
Vēsturē nebija interneta un ātras cilvēku saziņas, līdz ar to ierobežota iespēja izpaust un uzzināt informāciju. Tas krietni maina spēles galdiņu.
Ko maina internets Tevis aprakstītajā situācijā, kad vienā veikalā burtnīcas pārdod, otrā ne?
Tā nav sistēma, kas būtu mērķtiecīgas sazvērestības gadījumā, tas ir vnk bardaks.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #353 : 2021. gada 26. februāris, 10:00:56 »
Bardaks ar aizliegumiem un atļāvumiem, protams, vietējais.
Bet mani vēl joprojām mulsina pērnajā pavasarī uz karstām pēdām LTV1 demonstrētā biedējošā filma par covidu Uhaņā ar durvju metināšanu, kliegšanu... kas tas bija? Iebiedēšana? Tā laicīgi?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #354 : 2021. gada 26. februāris, 10:04:05 »
Bet mani vēl joprojām mulsina pērnajā pavasarī uz karstām pēdām LTV1 demonstrētā biedējošā filma par covidu Uhaņā ar durvju metināšanu, kliegšanu... kas tas bija? Iebiedēšana? Tā laicīgi?
Tā bija realitāte Uhaņā

Un vēl atceries, ka žurnalistika nav mirusi un tieksme radīt sensācijas ne tik. Sazvērestības teoriju radīšana ir žurnalistikas nopelns, veiksme un triumfs - tas nes viņiem naudu. Lielu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #355 : 2021. gada 26. februāris, 10:08:15 »
Tas jau skaidrs, vēl par kādām "realitātēm" tā uz šāvienu mūs ar dokfilmām aplaimo?

Tā jau nebija nekāda sazvērestības teorija...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #356 : 2021. gada 26. februāris, 10:08:39 »
Viens no vislabākajiem cilvēku psihes ietekmēšanas līdzekļiem cietumos un koncentrācijas nometnēs - tu nekad nezini, kas būs rīt. Vai kas būs vakarā. Vai pat kas būs pēc stundas. Kad tu ne mirkli nevari būt drošs, ka tevi kaut kur neaizdzīs. Vai izvedīs nošaut, vai liks smiltis rakt. Vai piecels naktī uz pratināšanu. Un pēc stundas atkal, un atkal, un atkal. Un nākamajā naktī atkal. Līdz pēc tādas nedēļas tu jūc prātā, gaidot, kad atkal pēc tevis nāks. Taču tad neviens nenāk, bet tu nespēj gulēt, jo gaidi, kad nāks. Tev "uztverošajā galā" šķiet, ka ts ir murgaina, haotiska rīcība, bet tas viss ir pēc plāna - lai tev liktos, ka rīcība ir haotiska, kurā nav sistēmas, un ko nevar saprast ar loģiku.

Šodien tas būtu - vai rīt varēsi strādāt savā frizētavā, vai šodien teiks, ka vari, rīt - ka nedrīksti. Vai šodien tu vari nopirkt čības, bet rīt nevarēsi. Vai varbūt varēsi. Vai varbūt varēsi, bet iepriekš pasūtot un apmaksājot rēķinu. Vai šodien likums ļauj darīt kaut ko, rīt par to pašu jau ir sods. Turklāt dažus soda, bet citus par to pašu nesoda.

Pēc vairāk nekā gada šādu murgu tu jau gaidi, kas būs nākamais murgs.

Tas no ķīniešu spīdzināšanas ar ūdeni, ko pilina uz galvas. Pēc īsa brīža tu jau sāc ar bailēm gaidīt nākamo pilienu, un visbriesmīgākais ir nevis piliens, bet tā gaidīšana. Tāds jauks paņēmiens, kā cilvēku padarīt ārprātīgu.

Nav jau runa par konkrētu burtnīcu konkrētā valstī, bat par acīmredzamu pusglobālu haosu un nestabilitāti visur. Tas, ka citur var nopirkt burtnīcu, bet nevar kaut ko citu, kāreiz jauki ierakstās tīša haosa rūtiņās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #357 : 2021. gada 26. februāris, 10:11:22 »
Vai vispasaules "sazvērestība" ğenerālās līnijās izslēdz bardaku sīkumos? Kaut gan es to saprotu tā - kopīgā vadlīnija nosaka cilvēkus di@sināt un besīt, lai davestu tiktāl, ka piekrīt jebkam, lai tikai di@sināšanu izbeigtu. Kā tieši di@sināt - apenes vai burtnīcas netirgot, atstāt bez frizieriem, aizliegt šļūkt uz kameras no kalna, komandantstundu noteikt....,  tas atstāts vietējo sīkgariņu ziņā, lai izpaužas, cik fantāzijas lidojums atļauj.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #358 : 2021. gada 26. februāris, 10:12:17 »

Tā bija realitāte Uhaņā

Un vēl atceries, ka žurnalistika nav mirusi un tieksme radīt sensācijas ne tik. Sazvērestības teoriju radīšana ir žurnalistikas nopelns, veiksme un triumfs - tas nes viņiem naudu. Lielu.

Sīrijā (vai kur tur) karo, tur ne tādi vien skati būtu parādāmi. Un visādi citādi pasaulē esoši skarbi notikumi. Ja paskatās apkārt, tur žurnālistikai būtu melnās krāsas un baiļu spainis gadam uz priekšu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #359 : 2021. gada 26. februāris, 10:14:45 »
kuram rūp kaut kāda Sīrija. Tas ir lokāli un uz citiem neattiecas. A infekcija reāla. Līdz ar ko labs materiāls šausmu publicitātei