Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81909 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #540 : 2021. gada 25. maijs, 11:58:35 »
Akdies, kā apnicis, un kāpēc es atkal pavilkos...
Katrs var ticēt un paļauties, uz ko grib - kas uz vakcīnu, kas uz Dievu, kas uz savu saprātu. Un katrs dzīvos ar savu lēmumu un savu izvēļu sekām. Vai nedzīvos.
Āmen.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #541 : 2021. gada 25. maijs, 12:21:52 »

Bet, atkārtošu n-to reizi priekš īpaši apdāvinātajiem - ne jau tūlītējās blaknes ir tas lielākais bieds, bet pilnīgi nezināmās sekas nākotnē.

B aigi interesanti, kā izpaudīsies un kā tiks konstatētas tās "nezināmās sekas nākotnē".

Pēc kurām vakcīnām tādas ir bijušas, nopietni...?

Atslēdzies e518

« Atbilde #542 : 2021. gada 25. maijs, 12:23:54 »
Salīdzini statistiku - cik ir nomiruši no vakcīnas (pierādāmi gadījumi) un cik katru dienu no covida
Nemirst no kovida ! Kovids tikai saasina citas kaites !
Paziņa piepelnas morgā un stāstija brīnumu lietas par " mirušajiem no kovid" ! Visiem neatpazītajiem līķiem piraksta kovidu, tā pat arī bomžikiem !!!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #543 : 2021. gada 25. maijs, 12:27:55 »
Nemirst no kovida ! Kovids tikai saasina citas kaites !
Paziņa piepelnas morgā un stāstija brīnumu lietas par " mirušajiem no kovid" ! Visiem neatpazītajiem līķiem piraksta kovidu, tā pat arī bomžikiem !!!

tikai kad kāds žurnālists mēģina atrast tās "paziņas" un uzdot kādu konkrētu jautājumu, un izpētīt, parasti nevienas paziņas neatrodas... tāpat kā "radinieku", kam ir piedāvāts samaksāt par to, ka pierakstīs kovidu par nāves iemeslu... un es neticu, ka mūsu tauta, kas tā mīl nosūdzēt viens otru un līst beztabu ar katru štruntu, nu tagad pēkšņi tik bailīga un negrib publiskot kaut ko... vnk cilvēkiem drausmīgi patīk muldēt tukšu

Atslēdzies true detective

« Atbilde #544 : 2021. gada 25. maijs, 12:34:07 »
B aigi interesanti, kā izpaudīsies un kā tiks konstatētas tās "nezināmās sekas nākotnē".

Pēc kurām vakcīnām tādas ir bijušas, nopietni...?

An increased risk of narcolepsy was found following vaccination with Pandemrix, a monovalent 2009 H1N1 influenza vaccine that was used in several European countries during the H1N1 influenza pandemic. This risk was initially found in Finland, and then other European countries also detected an association.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #545 : 2021. gada 25. maijs, 12:55:25 »
Karikatūra no vietējās preses pēc lokdauna atcelšanas. Diemžēl vāciski, bet iztulkošu

Tagad pie mums viss balstās uz 3G principu - atvērtās iestādes var apmeklēt tikai Getestete - testētie, Geimpfte - vakcinētie un Genesene - pārslimojušie. Tas, aiz vārtiem, ir 4.tais G - Gesunde - veselais, diemžēl bez tiesībām  :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #546 : 2021. gada 25. maijs, 13:10:35 »
Vispaŗ jautri - mira visi no covid.
Bet, ja mirsti no potes, tad  gan saistība pierādīts :D :D :D
Cirks  :go_go:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #547 : 2021. gada 25. maijs, 13:24:06 »
daddy, es dzīvoju pēc principa "sargi pats sevi un Dievs tevi sargās"!  T.i. dzīvoju ar prātu - neēdu bojātas un neēdamas lietas, nedzeru no kanalizācijas, autiņu remontēju, no tiltiem ūdenī nelecu utt. Un neizveicu ķīmiskus eksperimentus ar savu ķermeni. Man nav tā kompass sašķiebies, lai piekristu būt par bezmaksas laboratorijas žurku.

Kvadra - gluži mans princips - tikai pielietojums gluži pretējs - ja gribi laimēt loterijā, pacenties vismaz biļeti nopirkt...t.i. nelaid garām iespējas, t.sk. vakcīnas.

Laikam mums dažādi tie dieviņi...  :confused:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #548 : 2021. gada 25. maijs, 16:20:24 »

Kvadra - gluži mans princips - tikai pielietojums gluži pretējs - ja gribi laimēt loterijā, pacenties vismaz biļeti nopirkt...t.i. nelaid garām iespējas, t.sk. vakcīnas.

Laikam mums dažādi tie dieviņi...  :confused:
Iespējas?! Manuprāt, iespējas ir atrast interesantu nodarbošanos, iemācīties kaut ko jaunu, baudīt dabu, tikties ar patīkamiem cilvēkiem utml. Bet nopotēties?! Tā tāda pati iespēja kā nospēlēties automātos, nodzerties, nonarkoties līdz baltām pelītēm vai nopīpēties līdz plaušu vēzim. Nafig tādu "iespēju".
Iespēju/izvēļu ir daudz katrai gaumei, katrs var atlasīt savējās.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #549 : 2021. gada 25. maijs, 16:25:20 »
Citāts: true detective
An increased risk of narcolepsy was found following vaccination with Pandemrix, a monovalent 2009 H1N1 influenza vaccine
Iespējamība 1 uz 100 000, vakcīna no reģistra izņemta. Bet jā.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #550 : 2021. gada 27. maijs, 09:10:33 »
Stāstiņš no dzīves
Vecāki, kuriem jābūt karantīnā, mierīgi aizstiepj bērnu uz bērnudārzu. Grupa visa karantīnā, saslimst vēl nepotētā audzinātāja, aiznes uz māju, saslimst vīrs, vīramāte  smagi slimo un nomirst

Ādažu bērnudārzs. Pārpildīts, bet nemitīgi kāda grupa ir jāslēdz, jo gudrinieki "tas jau nekas nav" apkārt vazājas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #551 : 2021. gada 27. maijs, 15:26:13 »
Ceru, ka rudenī atvērs visas skolas un beigs šo cirku. Visā valstī bērnudārzi strādā, spec.skolas strādā un kas ir tik šausmīgs noticis?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #552 : 2021. gada 27. maijs, 15:36:54 »
Ceru, ka rudenī atvērs visas skolas un beigs šo cirku. Visā valstī bērnudārzi strādā, spec.skolas strādā un kas ir tik šausmīgs noticis?

Septembrī atvērs, oktobrī aizvērs. :D
Kad vīrusu sezona atsāksies.

Tagad, redz, baigais progress - saslimstība samazinās, pateicoties vakcinācijai. (Tas, ka maija beigās reti kurš norauj gripu vai citu vīrusu, jau nav skaļi jāsaka :D )
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #553 : 2021. gada 27. maijs, 18:30:38 »
Vasarā jau skaidrs ka neplosās vīrusi, arī šis nebūs, loģiski. Jāpriecājas par vasaru, rudenī atkal būs covidbieds.
Mani visvairāk uzjautrina liegumi, piemēram, skropstu fejām. Pavēroju kolēģēm vai uz ielām, cik daudzām sievietēm un meitenēm ir skropstas, pašas liek  :rofl: [size=78%]? [/size]
[size=78%]Nu labi, nosauļojušās varbūt siltajās zemēs, bet cik zinu, solāriji arī strādā. Kosmetologi strādā. Varbūt ne visi, bet nu viss notiek.[/size]

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #554 : 2021. gada 03. jūnijs, 14:37:03 »
 :thinking: kaut kas man liek domāt, ka ja nebūtu vēlēšanu pasākums, mēs pēdējo dienu ierobežojumu atcelšanu līdz gada beigām nesagaidītu...  :thinking: