Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81868 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #780 : 2021. gada 31. augusts, 12:13:08 »
"Vieglāk darbu atradīs"?  Gadiem mācījusies un ārzemēs stažējusies zobārste pametīs profesiju un aizies strādāt cehā, kur nav kontakta ar apmeklētājiem?  Nu, nu...
Nē, es ticu, ka ir daļa cilvēku, kas vakcinējās pret vīrusu aiz pārliecības. Tie jau pavasarī rindā sastājās.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #781 : 2021. gada 31. augusts, 12:13:17 »

Jā, kā to noformulēja daddy - es nevakcinēšos, lai IZDZĪVOTU. Jo negribu, bēgot no sūda klepus vīrusa, iedzīvoties daudz nopietnākās veselības problēmās. Un patiesi nesaprotu, kāpēc tas tā besī vakcīnfanus - tā taču esmu es, kas cieš no ierobežojumiem un riskē nomirt no "nāvējošā vīrusa", jūs taču esat vakcinēti un pasargāti.

Nevis besī, bet uzjautrina, kvadra :) te folkloru varētu jau no "argumentiem" savākt, tādas pērles... :)

Un jā, es vakcinējos nevis tāpēc, lai "izklaidētos", bet gan tāpēc, lai pasargātu sevi un tuvākos... Lai vienkārši - dzīvotu...

Par salavečiem un pasakām varēsi ziemā aiziet uz slimnīcu pastāstīt tiem, kas pie elpināmā aparāta. Iekliedz viņiem sejā, ka nekāda Kovida nav, sūda klepus vien... Pēc 2 nedēļām beigsies slimnīcu kapacitāte, atkal vērs vaļā jaunas palātas....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #782 : 2021. gada 31. augusts, 12:17:44 »
Nerodas. Testē tos, kas atnāk kaut kādu iemeslu dēl - vai nu uz skolu jāiet, vai ceļojumā jābrauc, vai slikti jūtās... Nav jau laikam gluži tā, ka ķer uz ielas un testē :)
Tieši tā. Lai ceļotu, testus vajag tikai nevakcinētajiem. Vakcinētie netestējas. Skolā tāpat. Jebkuram pasākumam testē nevakcinētos. Tātad, vēlreiz jautājums - cik % no testētajiem vispār ir vakcinēti un cik nevakcinēti?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #783 : 2021. gada 31. augusts, 12:18:49 »

Bet nu jā, oponentu nosaukt par muļķi ir visaugstākā domas smalkā vibrācija. Tas par to nevakcinēto zemo izglītību. :D

T ā kā neatrodu vismaz šodien ne lasītajā, ne rakstītajā, kādu par muļķi nosauktu, kā tikai Tavā komentārā, tās būs tavas dziļi  privātās vibrācijas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #784 : 2021. gada 31. augusts, 12:19:58 »
Un patiesi nesaprotu, kāpēc tas tā besī vakcīnfanus - tā taču esmu es, kas cieš no ierobežojumiem un riskē nomirt no "nāvējošā vīrusa", jūs taču esat vakcinēti un pasargāti.

Tas "besī" tieši tikpat, cik Nakatveidīgo vakcīnfanātisms.
Ikdienā ir pilnīgi vienalga, kurš vakcinēts, kurš nē.
Besīt sāk tad, ja kāds savu pārliecību sāk vicināt kā karogu un apstrīdēt citu pārliecības.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #785 : 2021. gada 31. augusts, 12:20:38 »
Tieši tā. Lai ceļotu, testus vajag tikai nevakcinētajiem. Vakcinētie netestējas. Skolā tāpat. Jebkuram pasākumam testē nevakcinētos. Tātad, vēlreiz jautājums - cik % no testētajiem vispār ir vakcinēti un cik nevakcinēti?

saki, ka vakcinētos masveidā testētu, šie izrādītos slimi? :)

Ko teiksi par statistiku, ka slimnīcās nonāk slimie/nevakcinētie? Vakcinētie vienkārši cieš un slēpjas un mirst savās gultās, lai izglābtu statistiku?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #786 : 2021. gada 31. augusts, 12:25:19 »
Nevis besī, bet uzjautrina, kvadra :) te folkloru varētu jau no "argumentiem" savākt, tādas pērles... :)

Un jā, es vakcinējos nevis tāpēc, lai "izklaidētos", bet gan tāpēc, lai pasargātu sevi un tuvākos... Lai vienkārši - dzīvotu...

Par salavečiem un pasakām varēsi ziemā aiziet uz slimnīcu pastāstīt tiem, kas pie elpināmā aparāta. Iekliedz viņiem sejā, ka nekāda Kovida nav, sūda klepus vien... Pēc 2 nedēļām beigsies slimnīcu kapacitāte, atkal vērs vaļā jaunas palātas....
Vakcīnas nu jau pakaļ met. Kas kuram liedz pasargāties no tā elpošanas aparāta?! Es, ko, kādam stērbelēs karājos un neļauju vakcinēties?! Tā ir katra paša atbildība par savu dzīvību un veselību.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #787 : 2021. gada 31. augusts, 12:29:49 »
saki, ka vakcinētos masveidā testētu, šie izrādītos slimi? :)

Ko teiksi par statistiku, ka slimnīcās nonāk slimie/nevakcinētie? Vakcinētie vienkārši cieš un slēpjas un mirst savās gultās, lai izglābtu statistiku?
Jo vairāk vakcinētos testētu, jo vairāk slimos atrastu, tā taču elementāra matemātika. Ja reiz starp viņiem vispār slimie atrodas. Un atrodas, pēc statistikas.
Nē, es pieļauju, ka kaut kāda iedarbība tai vakcīnai arī ir, kas mazina covida smagumu. Jautājums tikai, par kādu veselības blakņu cenu. Pa manam labāk "sūda klepus vīruss", nekā sirds un asinsvadu problēmas, neiroloģijas problēmas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #788 : 2021. gada 31. augusts, 12:42:02 »
Tam vīrusam jau arī pēc pārslimošanas sirds/asinsvadu, plaušu, neiroloģiskas problēmas. Cik garš, tik plats.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #789 : 2021. gada 31. augusts, 13:12:41 »
Kvadra, roku uz sirds - Tev ir 100% pārliecība par savu taisnību?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #790 : 2021. gada 31. augusts, 13:33:20 »
Kāda starpība, ja negrib, tad negrib. Kādēļ tāda vēlme kādu piespiest. Tas atgādina to krievu spiešanu dzert - ņepjoš, značit ņeuvažaješ.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #791 : 2021. gada 31. augusts, 13:48:35 »
Kvadra, roku uz sirds - Tev ir 100% pārliecība par savu taisnību?
Labs jautājums. Nu, 100%īgs laikam nekas pasaulē nav...  Bet tuvu 100% esmu pārliecināta, ka šitā vispasaules cilvēku glābšanas akcija ir afēra, un tāpat tuvu 100% esmu pārliecināta, ka šitās "vakcīnas" ir veselībai bīstamas.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #792 : 2021. gada 31. augusts, 13:58:01 »
Ja es atrastu sev pašai kaut 1 iemeslu, kāpēc lai es vakcinētos  :scratch: neatrodu un tāpēc to nedaru.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #793 : 2021. gada 31. augusts, 14:13:21 »

1) kāpēc Tev vispār kāds "Jāpavelk uz zoba"?  - tas tāds antivakseru smalkais stils? Vai Tavi draugi/paziņas ir tik pat nepieklājīgi kā Tu? Viņi arī Tevi "pavelk uz zoba"?
2) es arī vakcinējos pārliecības dēļ. Un ja vajadzēs potēšos kaut vai katru gadu!

Pavilkt uz zoba es savu personīgo vīru es varu atļauties  :rofl:
Vispār, labi, ja vismaz viens no pāra ir vakcinēts - ja nu nogriež visu, tad būs viens, kas drīkstēs iziet uz ielas pēc maizītes  :) 
Vienīgais - ja nu būs kā karā, kad nevakcinētajiem būs jāslēpjas kā partizāniem un paša ģimenei būs jāizdod savējie nevakcinētie  :alt:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #794 : 2021. gada 31. augusts, 14:40:56 »

Pavilkt uz zoba es savu personīgo vīru es varu atļauties  :rofl:

Ceru, ka abpusēji tā zoba pavilkšana? :rofl: