Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81625 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #915 : 2021. gada 17. septembris, 13:54:00 »
Un ka to infekciju tikpat labi var atnest vakcinētais, un ar vēl lielāku varbūtību, jo oficiāli bez maskas staigā, no tā nemaz nav bail?
...jau kuro reizi maļam vienu un to pašu....vakcinētajos vīruss nevairojas, cik nonāk ar gaisu, tik tiek iznīcināts viegli izslimojot, kamēr nevakcinētajos tas vairojas un vēl piedevām mutē...ja visi vakcinēti, nu, kā Dānijā, tad pienāk brīdis, ka visiem ir droši kādu laiku līdz jaunam vīrusam...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #916 : 2021. gada 17. septembris, 13:54:37 »
no visa tā blablabla šito, lūdzu, var pamatot?
Vai tas nav jau 100x malts un pārmalts? Neatkārtosimies.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #917 : 2021. gada 17. septembris, 13:56:23 »

Man pa lielam arī, tikai negribas, ka nevakcinētie pārņem visus stacionārus un viņu dēļ palīdzība tiek atteikta citiem slimniekiem. Tikai tas.

No vienas puses varu piekrist, ir kā nu ir. Bet tas, ka trūkst
mediķu valstī un med.pakalpojumi sen jau kā #$@^^#, ir politiķu darbības rezultāts.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #918 : 2021. gada 17. septembris, 13:57:19 »
visur viņu trūkst, ne tikai te

Atslēdzies tuk

« Atbilde #919 : 2021. gada 17. septembris, 14:00:19 »
visur viņu trūkst, ne tikai te

Jā, tikai mūsējie nezkādēļ pārceļas citur.  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #920 : 2021. gada 17. septembris, 14:08:59 »
tāpēc, ka tu arī trūkst. Tikai maksā vairāk

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #921 : 2021. gada 17. septembris, 14:11:38 »
Baļķītis un skabardziņa. Latvijā sēdošs antivaksers ir pasaules ļaunums, bet kad jāvazājas pie nevakcinētiem svešās valstīs, tad viss uķi-puķi.

konkrētāk?

Atslēdzies reno

« Atbilde #922 : 2021. gada 17. septembris, 14:12:40 »
c <bez veselību un dzīvību apdraudošām injekcijām>   -pamato, lūdzu ar konkrētiem piemēriem, procentiem, mirušajiem.
Kādi gan draudi savai un savu vecāku veselībai, ja pats un vecāki vakcinēti?  :scratch:

Nevajag grozīt tekstus - neviens neslēpj, ka arī vakcinētais var saslimt -bet pārsvarā viegli. Pie aparātiem nav neviens vakcinētais. Pārnešanas iespēja vēl zemāka, bet ir. Arī to neviens nenoliedz

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #923 : 2021. gada 17. septembris, 14:14:44 »

Kā mēs slimnīcās varam paplašināt savu kapacitāti, ja visi ārsti un medmāsas ir tik ļoti noslogoti un trūkst gan darbinieku, gan aprīkojuma. Visi "izdeguši". Es negribu ieņemt pianista Pavļuta amatu, bet mana īsā atbilde:
---
Ja par 4 miljardiem gada laikā nevar iepirkt 1000 gultas ar visiem ventilatoriem, tas raisa dažus jautājumus. Nu, piemēram, kā 12 (!) C19 pacienti var uzkarināt Gaiļezeru ar 10 000 vietām? Jā, personāls ir "izdedzis". Tikpat izdeguši ir mazie uzņēmēji, frizieri, kafejnīcas, viesnīcas, mākslinieki un 60% Latvijas cilvēku.
Kur ņemt kadrus C19 aprūpei? Āŗprāts... Kur gan?
Jūs esat pilnīgi plānprātīgi tur, Brīvības 36 vai kā?
Par 4 miljardiem jebkuri pasaules labākie speciālisti drūzmēsies kadru uzņemšanas nodaļā. Plus, atgriezīsies tie, kas aizbraukuši. Plus atgriezīsies māsas, kas dēļ pazemojumiem mainījušas profesijas. Par 4 miljardiem var nopirkt Nobela laureātu uz pāris gadiem, lai vada jūsu bardaku.
Protams, ja vien netaisa Pavļuta/Kariņa/Nullevita "zelta PR birojus". Ja netaisa bezjēdzīgas reklāmas kampaņas par, es tā rēķinu, miljons 500 tūkstošiem? Ja neizdala 5 miljonus 10 pilnīgi bezjēdzīgiem pētījumiem, kuru vienīgais rezultāts ir gurķu - tomātu salātu recepte? Ja ārkārtas situācijas aizsegā, kad nedarbojas iepirkumu un konkursu likums un ikviens varas džeks var iepirkt kaut sērkociņu kastīti par 1000 eur. Es neesmu mediķis, es neesmu infektologs, bet diezgan labi saprotu sabiedriskos procesus. Un šī ir Latvijas vēsturē vēl nebijusi zagšana, kura kaut kādiem 11 gadus politikā nebijušiem oligarhiem sapņos nav rādījusies. Šiem džekiem ir pilnīgi vienalga - pārvēlēs viņus vai nē, jo sazagts ārkārtas stāvokļa laikā, 15 eur par stabiņu mazgāšanas un citām afērām, ir 20 paudzēm uz priekšu. Viņi peldas otkatos.

Gan jau esat lasījuši šo.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #924 : 2021. gada 17. septembris, 14:16:20 »
skaidrs ka esam. Stendzenieks, kurš gan cits. Eksperts!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #925 : 2021. gada 17. septembris, 14:19:00 »
Vai tas nav jau 100x malts un pārmalts? Neatkārtosimies.

nebiju klāt, mani arī interesē :)

Es gan nesmu speciālists, iedošu meitai izlasīt lai man izskaidro.... tātad - gaidu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #926 : 2021. gada 17. septembris, 14:19:22 »
c <bez veselību un dzīvību apdraudošām injekcijām>   -pamato, lūdzu ar konkrētiem piemēriem, procentiem, mirušajiem.
Nevajag grozīt tekstus - neviens neslēpj, ka arī vakcinētais var saslimt -bet pārsvarā viegli. Pie aparātiem nav neviens vakcinētais. Pārnešanas iespēja vēl zemāka, bet ir. Arī to neviens nenoliedz

Tiešām?? Esi parliecināta?  :scratch:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #927 : 2021. gada 17. septembris, 14:22:50 »
Tikko pie manis bija viena "skaistumkopēja", kā te augstāk nodēvēta.

Grāmatvede (kas uzskatīja, ka kovida nav un visi, kas vakcinējas, ir aitas), nolikusies ar kovidu, pametusi novārtā viņas un vēl kādu 5 klientu grāmatvedību, nodokļi kavēti, a šai esot vienalga - no gultas nevarot piecelties.

Komentēt varat paši. Man komentāru nav.

P.S. Katru dienu pēdējā laikā dzirdu par neaitām, kas nolikušās ar kovidu, aitām, kas šiem pieved pārtiku vai kā šodienas "skaistumkopēja"- mēģina izķepuroties no nepatikšanām ar VIDu...

Lūk, šo postu nesapratu. Loģiski, ka mēs visi izslimosim to kovidu. Kāds sakars? Loģiski, ka ģimenēs un draugos ir abu pušu pārstāvji, bet nav taču nekāda naida - gan vakseris pienesīs ēdienu, gan nevakseris. Nesapratu to Emīliju šoreiz..

Atslēdzies reno

« Atbilde #928 : 2021. gada 17. septembris, 14:24:33 »
Jā.
Ja kāds vakcinētais ar smagu plaušu slimību, piem. onko, tiek ventilēts, tad diez vai to var pieskaitīt pie vakcīnas sekām

Nevajag malt par fašismu Itālijā, var nevakcinēties, bet jāuzrāda tests. Kas to zin, cik viņiem ir "recent

"Workers in the public and private sector will have to show proof of vaccination, a recent negative virus test or recovery from Covid-19 in the previous six months."

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #929 : 2021. gada 17. septembris, 14:24:39 »
Ja ieslēgta selektīvā saprašana, tad nav brīnums.

Nepūlies, Nāra.