Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81501 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1065 : 2021. gada 29. decembris, 17:47:04 »
Pofig par ceļošanu izklaides nolūkā, bet uz Latviju gan gribētu vasarā tikt

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #1066 : 2022. gada 11. janvāris, 16:19:53 »
Nu visa Latvija gaida Omikronu, un izrēķināsies ar pašdarinātiem mutes un deguna aizsegiem! Tagad respirators vai medicīniskā maska ...  :wtf:   Nu man jau kādus mēnešus ir palieka no medicīniskās maksas ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

« Atbilde #1067 : 2022. gada 16. janvāris, 13:30:22 »
Visu cieņu  -Austrāļu protestantiskā dzīves kārtība nepiekāpās, Džokovičs izraidīts. Visa viņa krāpšanās shēma  godu nedara.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1068 : 2022. gada 21. janvāris, 08:21:58 »
Iegāju e-sertifikātu lapā, lai apskatītos, vai nav trešdien bērniem taisītā testa rezultāts, jo e-pastā nekā nav. Palasīju noteikumus, jo izskatās, ka būšu no bērna dabūjusi slaveno sērgu. Izrādās, sertifikātu par izslimošanu dod tikai par maksas testu. Bezmaksas tests esot tikai epidemioloģiskās situācijas novērošanai. Turklāt no informācijas (zemāk citēts) izriet, ka pārslimošanas sertifikāts ir vakcinētiem, izslimojušiem un veikušiem maksas testu. Pat vārda "vai" tekstā nav.

*ebaaaal! Un man ir jātic, ka visa šī afēra nav plika politika??? Ar ko valsts apmaksāts tests no manis apmaksāta testa atšķiras? Vienīgais, ko redzu, ka tie, kas nevakcinējas, tiek diskriminēti - gribi sertifikātu (dati tik un tā sistēmā jau ir), piemaksā.
Nesapratu tikai, bērniem ģimenes ārsta izdotais un paņemtais tests skaitīsies derīgs sertifikātam vai ne.

Koroče, izskatās, ka man nebūs pārslimošanas sertifikāta. Principā es šo lohatronu neatbalstīšu ar savu maciņu, kuru papildināt man ir aizliegts.

___
"pacienti ar Covid-19 infekcijai raksturīgiem simptomiem to [testu] varēs veikt bez ārsta nosūtījuma. NVD vērš uzmanību, ka turpmāk šādos gadījumos pēc testēšanas nevarēs izveidot digitālo Covid-19 sertifikātu un iedzīvotājs saņems tikai laboratorijas izrakstu par rezultātu, lai nepieciešamības gadījumā tiktu nodrošināta ģimenes ārsta uzraudzība vai ārstēšana.

Digitālā Covid-19 sertifikāta izveide un izmantošana būs iespējama, ja iedzīvotājs ir:

- vakcinējies pret Covid-19;
- pārslimojis Covid-19;
- veicis maksas laboratorisko testēšanu."

(c) https://www.vmnvd.gov.lv/lv/jaunums/no-1-augusta-izmainas-covid-19-laboratoriskaja-testesana
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1069 : 2022. gada 21. janvāris, 08:38:32 »
Man šķiet, ka tā gluži nav. Bezmaksas tests  - negatīvais - nedod sertifikātu ne darbam, ne "izpriecām", tas tiesa, priekš tam jāveic maksas. Bet bezmaksas "simptomu" tests, pozitīvais, apliecina inficēšanās faktu, par ko tiek informēts arī ģā, tā skaitās slimošana, un pēc 14 vai cik tur dienām skaitīsies "pārslimojušais" un tiks izveidots pārslimošanas sertifikāts. Atbildīsi punktam "pārslimojis Covid-19"
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 21. janvāris, 08:48:18 no kvadra »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1070 : 2022. gada 21. janvāris, 08:54:37 »
Ar simptomiem vnm ir bez maksas. Vnm esmu teikusi, ka ir simptomi, lai nav jāmaksā.
Sertifikātam der tikai puļķu testi vai Bior siekalu( ne no kastes).
Ja neesi strādajošs un nevajag dnl, tad nekāds ģā nav jāinformē, vnk 11.dienā būs sertifikāts.
Tik vienkārši  :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 21. janvāris, 09:01:19 no Nāra »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1071 : 2022. gada 21. janvāris, 09:10:47 »
Kad es taisīju bezmaksas "simptomu" testu, man jautāja, kas ir ģā. Sapratu, ka viņai pozitīvais rezultāts būtu darīts zināms, un es vajadzības gadījumā varētu prasīt dnl.
Bezmaksas tests pozitīvais ļauj iegūt pārslimošanas sertifikātu. Bet no bezmaksas negatīva testa nav nekādas jēgas, tas nedod sertifikātu ne ceļošanai, ne "zaļajām" zonām, nekam.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1072 : 2022. gada 21. janvāris, 10:49:31 »
vot man tagad interesē, kurš būs tas drosmīgais valdībā, kas pirmais sāks spiest uz liegumu atcelšanu. Visiem jau tā kā skaidrs, ka vīruss ir mainījies un delta vairs nedominē, būtu jāseko darbībām liegumu atcelšanā. Pagaidām tikai vārgi pīkstieni par liegumu nepastiprināšanu. Trojanskis vispār paņikjors, raustās pārsteigties. Pie mums gan ir tipiski pārapdrošināties un kaut ko atcelt tad, kad citi jau sen atcēluši. Nu, ok, šobrīd daudzkur vēl ir nopietni ierobežojumi, bet kaut kad jau tam jābeidzas

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1073 : 2022. gada 21. janvāris, 11:24:22 »
Šobrīd IZM Muižniecei karogs rokā, ka skolas neslēgs nekad, nekad nekad nekad... :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1074 : 2022. gada 21. janvāris, 11:26:05 »
Kad es taisīju bezmaksas "simptomu" testu, man jautāja, kas ir ģā. Sapratu, ka viņai pozitīvais rezultāts būtu darīts zināms, un es vajadzības gadījumā varētu prasīt dnl.
Bezmaksas tests pozitīvais ļauj iegūt pārslimošanas sertifikātu. Bet no bezmaksas negatīva testa nav nekādas jēgas, tas nedod sertifikātu ne ceļošanai, ne "zaļajām" zonām, nekam.

Kvadra, vai Tu joprojām "šķīsta", t.i. bez vakcīnas vai pārslimošanas QR?
ja jā, veiksmīgs cilvēks odnako...  :yes:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1075 : 2022. gada 21. janvāris, 12:43:30 »
Un uz visa šī fona AT turpina spiest uz obligāto vakcinēšanos. Tomēr neatlikšot uz aprīli, bet paliks pie iepriekšpasludinātā febera  :f-palm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1076 : 2022. gada 21. janvāris, 13:08:29 »

Kvadra, vai Tu joprojām "šķīsta", t.i. bez vakcīnas vai pārslimošanas QR?
ja jā, veiksmīgs cilvēks odnako...  :yes:
Jā, "šķīsta"  :mrgr:  Nevakcinējusies un pārslimošanas centienus atmetusi. Da nu nafig, kaut kā tāpat varu izdzīvot arī bez tā koda. Un, cerams, nebūs jau tā segregācija mūžīga pat pie mums.

Domāju, no Austrijas scenārija mūs glābj tikai vēlēšanu tuvums...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1077 : 2022. gada 21. janvāris, 13:18:51 »
Jā, "šķīsta"  :mrgr:  Nevakcinējusies un pārslimošanas centienus atmetusi. Da nu nafig, kaut kā tāpat varu izdzīvot arī bez tā koda. Un, cerams, nebūs jau tā segregācija mūžīga pat pie mums.

Domāju, no Austrijas scenārija mūs glābj tikai vēlēšanu tuvums...

Tā arī turies, Tavs nevainojamais genoms būs baigā vērtība pēc gadiem  :yes:  :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1078 : 2022. gada 21. janvāris, 13:59:12 »

Tā arī turies, Tavs nevainojamais genoms būs baigā vērtība pēc gadiem  :yes: :)
MANS diezin vai, jo nez vai atstāšu vairs pēcnācējus, sevišķi vēl "pēc gadiem"  :mrgr: . Bet no vakcinācijas izbēgušie jaunieši, domāju, tādi arī būs, bez ironijas.

Bet man saglabāsies nesajāta veselība, kas arī ir vērtība.  :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #1079 : 2022. gada 21. janvāris, 14:35:17 »
Ak, mēs, nabadziņi, ar šīs vakcīnas sabeigto veselību. Kad mums būs jāmirst, pēc gada?