Valdība, toč, laba, kā iedomājos kvadru kā valdības galvu, tā, pateicībā visiem augstākiem spēkiem svecīti aizdedzu..
Tur slavinātu tik sevi par labo iedzimtību, stipro imunitāti. Kādi vecīši? Pofig par jūsu vecīšiem, paši vainīgi, ka tik vārgi.. nekādu drošības pasākumu, vakcīna inde.. un ziņās laistu krievu informatīvo materiālu no viņai un Kundalim labi zināmiem avotiem..
Un par vecīšiem es jau te bezmaz vienīgā no sākta gala bļāvu.. Neder viņiem tās modernās tehnoloģijas, smalkie vakcinācijas centri.. Sen teicu, ka jābūt busiņiem, kas piebrauc klāt katram lauku vecītim. Cik ar Bobi nestrīdējos, kurš uzskata, ka 90 gadu vecumā brašā, sportiskā solī jāsoļo uz Ķīpsalas centru un veiklām pirkstu kustībām jādarbojas ar telefonu, jāatrod pienākušās īsziņas utt.
Tik daudz vecīšu aizstāvju saradies, ka nospļauties nav kur...
Par laimi vai par nelaimi, bet es valdībā NEESMU. Tad kāda mārrutka pēc atbildība par 100000 vai cik nu tur nevakcinētiem vecīšiem tiek uzkrauta man?!
Vai es esmu kāda ahūnā, kā to tagad sauc, influencere, kas sit pušu visas tās jaunās čiksas, kas reklamē stringus, vīnus un jaunus autiņus? Latvijas krutākā influencere kvadra, kurai iekš SF seko 100000 vecīšu, kas šīs influencēšanas iespaidā atteikušies no vakcinācijas un kuru iespējamā apmiršana arī, kā sagaidāms, tiks guldīta uz manas sirdsapziņas?
Vai varbūt es esmu ļaunais pelēkais kardināls, kas neļauj labajai valdībai īstenot tās cēlos mērķus un gādību visas tautas glābšanā?
Man tas, protams, glaimo, šāds novērtējums... bet vai mana ietekme šai pasaulē tomēr nav... ēēē... maķenīt pārspīlēta? Vai šajā pašā forumā ar daždesmit aktīviem rakstītājiem manā ietekmē kaut viens ir mainījis savus uzskatus? Kāds ir ieziņojis, ka nu nafik, nevakcinēšos, jo, redz, kvadra tā izlēmusi, tad es arī tāpat? Mmm? Nē, tieši otrādi, viss, ko esmu saņēmusi, ir ņirgas un apriešana nu jau gandrīz 2 gadu garumā, kaut vienīgais, par ko iestājos, ir mana pašas izvēles brīvība lemt par savu, tikai SAVU! ķermeni! Kur tad ir tie mani 100000 sekotāju, pie kuru nepareizajām izvēlēm es esmu vainīga?!