Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81776 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1125 : 2022. gada 22. janvāris, 21:21:05 »
Tak slimo visi, gan vakcinēti, gan nevakcinēti. Dumpis tak teica, pārslimos visi  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1126 : 2022. gada 22. janvāris, 21:40:21 »
Un tad tie izsaucieni.  :)  Kā Igaunijā! Kā Vācijā! un tā tālāk.. Kad tām valstīm pienāk grūti laiki, tiek pieņemti mēri.. tad čušsss.. uzreiz izliekas par beigtām.. Kā kaut kur kaut kas veras vaļā.. tā izsaucieni turpinās..  Un tā tik uz riņķi..  :rofl: 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1127 : 2022. gada 22. janvāris, 21:58:59 »
...un Broņa tik pa rinķi - cik valdība laba, kā gādā, kā rūpējas, saļut, saļut! Lai kādas aplamības, es izpildītāju pirmajās rindās, ziedus metu, slavas dziesmas dziedu!   :smej:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1128 : 2022. gada 22. janvāris, 22:47:15 »
...un Broņa tik pa rinķi - cik valdība laba, kā gādā, kā rūpējas, saļut, saļut! Lai kādas aplamības, es izpildītāju pirmajās rindās, ziedus metu, slavas dziesmas dziedu!   :smej:

Valdība, toč, laba, kā iedomājos kvadru kā valdības galvu, tā, pateicībā visiem augstākiem spēkiem svecīti aizdedzu..  :)

Tur slavinātu tik sevi par labo iedzimtību, stipro imunitāti. Kādi vecīši? Pofig par jūsu vecīšiem, paši vainīgi, ka tik vārgi.. nekādu drošības pasākumu, vakcīna inde.. un ziņās laistu krievu informatīvo materiālu no viņai un Kundalim labi zināmiem avotiem..  :smej:

Un par vecīšiem es jau te bezmaz vienīgā no sākta gala bļāvu.. Neder viņiem tās modernās tehnoloģijas, smalkie vakcinācijas centri.. Sen teicu, ka jābūt busiņiem, kas piebrauc klāt katram lauku vecītim. Cik ar Bobi nestrīdējos, kurš uzskata, ka 90 gadu vecumā brašā, sportiskā solī jāsoļo uz Ķīpsalas centru un veiklām pirkstu kustībām jādarbojas ar telefonu, jāatrod pienākušās īsziņas utt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1129 : 2022. gada 22. janvāris, 22:55:50 »

Valdība, toč, laba, kā iedomājos kvadru kā valdības galvu, tā, pateicībā visiem augstākiem spēkiem svecīti aizdedzu..  :)

Tur slavinātu tik sevi par labo iedzimtību, stipro imunitāti. Kādi vecīši? Pofig par jūsu vecīšiem, paši vainīgi, ka tik vārgi.. nekādu drošības pasākumu, vakcīna inde.. un ziņās laistu krievu informatīvo materiālu no viņai un Kundalim labi zināmiem avotiem..  :smej:

Es vienkārši nokopēšu vēsturei.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1130 : 2022. gada 22. janvāris, 23:13:01 »
Broņa, a nafig bļāvi par vecīšiem, valdība taču skaidri zina ko, kā, kur vecīšiem doties.  :mrgr:  Ko tev tur bļaustīties, valdība par viņiem gādā. Avīzi lai, solīja iemest katram vecītim pastkastē, pat biroju avīzes izdošanai saorganizēja. Laikam vien iemest pastkastē piemirsa. Toties vakcinētam vecītim 20!!! eiro iedeva. Valdība mums dāsna un laba, tādēļ vairs tā nesmuki nebļausties. Kuš, izdzirdēs vēl labā valdība un satraukumā prezidents atkal aizmirsīs cepuri noņemt himnai skanot...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1131 : 2022. gada 23. janvāris, 00:01:58 »

Un par vecīšiem es jau te bezmaz vienīgā no sākta gala bļāvu.. Neder viņiem tās modernās tehnoloģijas, smalkie vakcinācijas centri.. Sen teicu, ka jābūt busiņiem, kas piebrauc klāt katram lauku vecītim. Cik ar Bobi nestrīdējos, kurš uzskata, ka 90 gadu vecumā brašā, sportiskā solī jāsoļo uz Ķīpsalas centru un veiklām pirkstu kustībām jādarbojas ar telefonu, jāatrod pienākušās īsziņas utt.

Tik daudz vecīšu aizstāvju saradies, ka nospļauties nav kur...

Par laimi vai par nelaimi, bet es valdībā NEESMU.  Tad kāda mārrutka pēc atbildība par 100000 vai cik nu tur nevakcinētiem vecīšiem tiek uzkrauta man?!
Vai es esmu kāda ahūnā, kā to tagad sauc, influencere, kas sit pušu visas tās jaunās čiksas, kas reklamē stringus, vīnus un jaunus autiņus?  Latvijas krutākā influencere kvadra, kurai iekš SF seko 100000 vecīšu, kas šīs influencēšanas iespaidā atteikušies no vakcinācijas un kuru iespējamā apmiršana arī, kā sagaidāms, tiks guldīta uz manas sirdsapziņas?
Vai varbūt es esmu ļaunais pelēkais kardināls, kas neļauj labajai valdībai īstenot tās cēlos mērķus un gādību visas tautas glābšanā?

Man tas, protams, glaimo, šāds novērtējums... bet vai mana ietekme šai pasaulē tomēr nav... ēēē... maķenīt pārspīlēta? Vai šajā pašā forumā ar daždesmit aktīviem rakstītājiem manā ietekmē kaut viens ir mainījis savus uzskatus?  Kāds ir ieziņojis, ka nu nafik, nevakcinēšos, jo, redz, kvadra tā izlēmusi, tad es arī tāpat? Mmm? Nē, tieši otrādi, viss, ko esmu saņēmusi, ir ņirgas un apriešana nu jau gandrīz 2 gadu garumā, kaut vienīgais, par ko iestājos, ir mana pašas izvēles brīvība lemt par savu, tikai SAVU! ķermeni!  Kur tad ir tie mani 100000 sekotāju, pie kuru nepareizajām izvēlēm es esmu vainīga?!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1132 : 2022. gada 23. janvāris, 00:15:56 »
Broņa, a nafig bļāvi par vecīšiem, valdība taču skaidri zina ko, kā, kur vecīšiem doties.  :mrgr:  Ko tev tur bļaustīties, valdība par viņiem gādā. Avīzi lai, solīja iemest katram vecītim pastkastē, pat biroju avīzes izdošanai saorganizēja. Laikam vien iemest pastkastē piemirsa. Toties vakcinētam vecītim 20!!! eiro iedeva. Valdība mums dāsna un laba, tādēļ vairs tā nesmuki nebļausties. Kuš, izdzirdēs vēl labā valdība un satraukumā prezidents atkal aizmirsīs cepuri noņemt himnai skanot...

Tuk, savakcinējies, uzliec masku un no Tavas puses jau gana būs izdarīts vecīšu labā.. :)  Neviena cepure tad netraucēs..
A tā cepures traucē, avīzes neiespiež.. spilvens spiež, sega kož..

Nu vot, ja to minimumu no savas puses jau izdarīji, tad i prezidenta cepuri var apspriest.. :)
Tā kā no manas puses viss ok, tad arī bļauju par vecīšiem..

A par ko tāda kvadra muti var atvērt? Un pārējais zieds  :)  Uz ko tādām bļaut? Ja nu vienīgi uz sevi..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1133 : 2022. gada 23. janvāris, 00:33:12 »
Broņa, tu jau rakstīji, ka bļāvi par vecīšiem.  :smej: Kādēļ tev jābļauj, ja valdība par vecīšiem parūpējusies???
Laikam domā, ja zemu klanīsies, medāli dabūsi?  :mrgr:  Nu ceri vien, saka jau ka cerība muļķa mierinājums. ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1134 : 2022. gada 23. janvāris, 00:39:51 »
Tagad jau parūpējās, bet ar novēlošanos..  :(

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1135 : 2022. gada 23. janvāris, 00:44:27 »
Un ar atgriešanos, Tuk.  :shampis:
Te jau bez Tevis viss bija gandrīz iznīcis. Nakatam arī nebija īsti, ar ko klaču uzsist un uzsprēgāt ..  :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1136 : 2022. gada 23. janvāris, 00:45:59 »
Nu redzi. Nu jau tāpat visi pārslimošot. :D 

No kurienes atgriešanos?  :?:  Nakats vispār savās bailēs sviestā sagājis.  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #1137 : 2022. gada 23. janvāris, 00:53:11 »
No kā šams baidās?
Nezinu, no kurienes Tu atgriezies.. :)

Bailēs dzīvo "zieds", kurai nu no valdības lēmumiem, kurai no reptiļu jaunās pasaules kārtības, kurai no šprices pakaļā..  :)  Vo tur ir riktīgs sviests.. un pāri visam vēl - cik es īpaša ar savu apzeltīto nesadurto pakaļu.  :rofl:  Dzīve murgu pasaulē..
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 23. janvāris, 00:59:09 no Broņa »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1138 : 2022. gada 23. janvāris, 00:56:26 »
Esot karš  :smej:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1139 : 2022. gada 23. janvāris, 09:00:59 »
Broņa, babiņ, es  ceru, ka kaķēnu savakcinēji? Zin, kaķi arī slimojot ar kovidu! Būsi pirmajās rindās vecīšu sargāšanā! Vēl avīzē par tevi uzrakstīs, ordeni iedos.

Un vēl:

Ā, un zieds vienmēr tik - es, es, man, man.. krutā imunitāte.. medu ēdu, dzērvenes pakaļā smērēju.. No zieda nav bijusi manāma sapratne, ka kaut kas tiek darīts sabiedrības labā.. ka nedzīvo bunkurā.. un te pēkšņi vakcināciju atbalsta nabaga vecīšiem..nu teic Tu vienam cilvēkam.. :)
A ko.. tad varētu kā cūkas pa laidaru laist vai kā?

Par imunitāti nežēlojos - ja trīs dienas neliela temperatūra un krekšķis ir vienīgās nāvējošā kovida izpausmes, tad manas "pakaļā smērētās dzērvenes" ir ļoti labi palīdzējušas. Un tā kā es kovidu dabūju no bērna, kurš atnesa no skolas, bet otrs bērns tā arī nesaslima, tad savus vēmekļus par to, ka es esmu nogalinājusi 1000000 vecīšus (nulles pat netaisos skaitīt), paturi pie sevis, - no manis nav saslimis neviens.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 23. janvāris, 09:31:58 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...