Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 82007 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #1140 : 2022. gada 23. janvāris, 09:34:38 »
Bailēs dzīvo "zieds", kurai nu no valdības lēmumiem, kurai no reptiļu jaunās pasaules kārtības, kurai no šprices pakaļā..  :)  Vo tur ir riktīgs sviests.. un pāri visam vēl - cik es īpaša ar savu apzeltīto nesadurto pakaļu.  :rofl:  Dzīve murgu pasaulē..

Broņai laikam ne tajā vietā savakcinēts, tādēļ tādi izvirdumi.  :mrgr: Citiem plecā, tad tomēr adekvātāki tie teksti  :smej:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1141 : 2022. gada 23. janvāris, 09:44:07 »
Piedošan' par mikroburtiem - vairs nevarēju izlabot.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1142 : 2022. gada 23. janvāris, 11:41:44 »
Pēc loģikas vsp liegumi būtu jālaiž vaļā, ja jau atļ āva ĢĀ diagnosticēt kovidu ar individuālajiem spļaujamtestiem. Līdz ar to pazūd vai iekavējas dati sistēmā, sertifikāts uzreiz neapturas. un pazūd jēga sertifikātiem. Es ļoti ceru, ka drīzā laikā liegumi izčibēs bardaka dēļ, kas sāksies. Jākonstatē, ka vīruss main8jies un viss, čau, ierakstām pagātnē.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1143 : 2022. gada 23. janvāris, 12:05:29 »
A kur tad liks tos 4,7 miljonus vakcīnu?!
Panika jāturpina uzskrūvēt!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1144 : 2022. gada 23. janvāris, 12:13:30 »
Tu, kvadra, esi lasījusi līguma nosacījumus vai arī vnk pļūtī pa tukšo?

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1145 : 2022. gada 23. janvāris, 12:34:37 »
Tu, kvadra, esi lasījusi līguma nosacījumus vai arī vnk pļūtī pa tukšo?

Smalkais stils.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1146 : 2022. gada 23. janvāris, 13:16:47 »
Jāsaka kā ir. Pēc nāvējošās un nenormāli bīstamās slimības izslimošanas (vienu dienu sanīkums, divas dienas neliela temperatūra un mazliet krekšķis, trešajā - nekas. Un man ir pietiekami daudz visādu fona problēmu, lai neteiktu, ka es esmu jauna, sprauna un 100% vesela. Bērnam bija tās pašas 3 dienas ar nelielām galvassāpēm un krekšķi, otrs bērns tā arī no mums nesaslima) es principā nespēju nopietni skatīties uz pašreizējiem ierobežojumiem kā uz slimības apkarošanas pasākumu. Tā ir tikai un vienīgi netīra politika.

Par to, ka pirmo gadu bija dažādi ierobežojumi, kamēr nav gana daudz informācijas par vīrusu - OK, kaut kas jau bija arī jēdzīgs, kaut tās pašas maskas sabiedriskās vietās, ja piever acis uz stulbuma izpausmēm; par otrā gada ierobežojumiem - labi, lai būtu, ja jau ieskrējušies, un ir cilvēki, kas slimo pietiekami nopietni; bet pašreizējā kovida varianta apkarošana ir vienkārši smieklīga. Īpaši jau nu obligātā vakcinācija jauniem cilvēkiem. Lai vakcinējas, kas grib, var mēģināt pierunāt seniorus (pieņemsim, ka uzskats par pierunāšanu uz vakcīnu kā neētisku rīcību ir tikai mans viedoklis), bet aizvien stingrāki izgājieni ar sertifikātiem un aizliegumiem ir stulbi un kaitnieciski.

Toties par tiem, kas pūš Pavļuta taurītē un norej visus, kas neslavē vakcināciju, mans viedoklis ir nostiprinājies vēl vairāk.

Vakcinējieties, "sargājiet" sevi, ja jums ir tāds uzskats, bet lieciet mierā pārējos!!!

Man vēl pēdējā dilemma. Vai aizbraukt uz laboratoriju un savu izslimošanas sertifikātu nopirkt par cenu, ka bērns vēl 2+ nedēļas bezjēdzīgi nevarēs apmeklēt skolu. Vai nebraukt un turpināt dzīvot bez sertifikāta kā līdz šim. Šuneļiem disklaimeris. Visi dzīvo pilnīgi izolēti, un bērns nevar nevienu inficēt ar to, kā viņam nav.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1147 : 2022. gada 23. janvāris, 13:24:43 »
Man būtu ko teikt. Par pārslimojušiem radiem un sekām pēc slimības. Bet jēgas nav. JO! Neviens šeit domas nemainīs. Nafiga tērēt enerģiju.

Tik piebilde- es kaut kā jau biju sadomājusies, ka slimība toč kaut kādas sūda iesnas. Kļūdījos.

Atslēdzies e518

« Atbilde #1148 : 2022. gada 23. janvāris, 13:40:45 »
Nu ko jūs, bābiņas, Broņai uzbrūkat ? Cilveks ielaidis 3šo, būsteru, tāpec tādi teksti ! 🤣 Visi vakseri pec potes paliek neadekvāti ! Daži no pārliecības, ka pote ir panaceja, citi tāpēc  ka es, redz sapotējos, tāpēc negribu būt vienīgais muļķis, lai citi arī potējas ! Protams ir jau arī apmaksātie troļļi, kā nakats !

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1149 : 2022. gada 23. janvāris, 13:50:49 »
Tik piebilde- es kaut kā jau biju sadomājusies, ka slimība toč kaut kādas sūda iesnas. Kļūdījos.

Es arī biju sadomājusies, ka slimošu diezgan nopietni un klepošu vismaz līdz vasarai. Kļūdījos. Izrādījās pat ne īsti sūda iesnas.

Nevajag samest vienā maisā tos cilvēkus, kas slimoja pirms gada un vairāk, ar tiem, kas slimo TAGAD ar pašreizējo vīrusu. Tas nav viens un tas pats. Es runāju par to, ka TAGAD ierobežojumi un nevakcinēto raganu medības ir absurds.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #1150 : 2022. gada 23. janvāris, 14:28:02 »
Mani radi slimoja decembra beigas, janvāris. Kādi vēl aizrādījumi?

Un nevakcinēto medības ir cits stāsts.
Vakar paklausījos par slimības sekām.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 23. janvāris, 14:35:39 no Amālija »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1151 : 2022. gada 23. janvāris, 14:37:55 »
Trix, nu tak uztaisi laboratorijā testu. Pasaki, ka Tev simptomi, un nebūs jāmaksā. Vismaz zināsi, bija covids vai nebija :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1152 : 2022. gada 23. janvāris, 14:50:35 »
Pēc izslimošanas tam testam kāda jēga? Vai nav jātestē kad slims?  :?:  Tiešām nezinu, tik atceros, bija kāda ambrāža ka nedeva sertifikātus ar antivielu testu, varbūt tagad tas mainīts. Neesmu sekojusi līdzi, kā īsti ir.  :?:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #1153 : 2022. gada 23. janvāris, 15:01:01 »
Kad tas saimas vēlēšanas, šogad? Cerams šos idiotus nometīs un manis pēc kaut Šlesers  Gobzems vai krievi, vienalga. Tad varbūt arì beigsies covidmurgs mūsu valstī. Ja vien tāpat drīz nebeigsies...Nevar gan paļauties...jau laikus sāku ošņāt, kur ko var nopirkt  :talking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1154 : 2022. gada 23. janvāris, 15:30:46 »
Un par vecīšiem es jau te bezmaz vienīgā no sākta gala bļāvu.. Neder viņiem tās modernās tehnoloģijas, smalkie vakcinācijas centri.. Sen teicu, ka jābūt busiņiem, kas piebrauc klāt katram lauku vecītim. Cik ar Bobi nestrīdējos, kurš uzskata, ka 90 gadu vecumā brašā, sportiskā solī jāsoļo uz Ķīpsalas centru un veiklām pirkstu kustībām jādarbojas ar telefonu, jāatrod pienākušās īsziņas utt.

Ak, bļāvi par vecīšiem?
Atceros, bļāvi man pretī arī pret Zviedrijas Covid pretcīņas variantu. Zviedri, kuri visus haotiski neizolēja, kuri negrāva tautsaimniecību, bet pirmām kārtām uzrunāja tieši riska grupas, Tavus vecīšus ieskaitot. Un viņus arī kā pirmos vakcinēja, pasargājot reāli apdraudētos nevis skrienot virsū veselajiem.

Ja mani atmiņa Ļoti stipri neviļ, vai tikai Tu neslavēji arī putrojošamies Vīksnu. Vai aŗī tie bija Nakata kungs/Bobis?  :scratch:

Tev, babiņ, pietrūkst konsekvences, lai tik kvēli te kautos  :laugh: