Nu, manā skatījumā, nauda nav vājums, bet līdzeklis, kāda mērķa sasniegšanai. Vai arī mēraukla, kas parāda, cik daudz enerģijas izlietots. Nepietiek, tātad vēl neesi nopelnījusi. Vai arī mērķis nav tavas piepūles vērts.
Vara? Kāds tur nahren vājums... Vispirms, ja tu pie tādas tiec, tā aizņem pārāk daudz laika no tavas dzīves. Manā gadījumā, cik bija tas gods, tad esmu štruntīgs darbu vadītājs. Vienkārši uzticos tikai sev, vienalga viss ir jāpārbauda un tāpēc, labāk izdarīt pašai... jo par rezultātu atbild darba vadītājs. Vienā vārdā, man nafig ko tādu vajag
Mīlestība? Kāds tur vājums? Vairāk tāds maigs jūtu virpulis, kur cilvēks parasti nojauš lietu patieso būtību, bet ļaujas līdz brīdim... nu kad vairs nevar vai arī nevajag. Tad vēl kādu laiku dzīvo no atmiņām un sapņo, reiz piedzīvot ko līdzīgu. Līdzīga, protams, nebūs, bet ai kā gribās. Nu tas nav vājums, vairāk atkarība. Gribās vēl reiz to jūtu trakumu, nu kad jumts aizbrauc un tu tam līdz. Tas nav vājums, vairāk dullums. Un tava izvēle
no maniem vājiem punktiem, redzu tikai vienu- es pārāk daudz sev ļauju, nu tai ziņā, ka neko neaizliedzu. Nē nu šad tad pieslēdzu smadzenes un maigi saku,- Olguci, tev to nevajag. Parasti, nostrādā.