Autors Tēma: Vara, nauda, mīlestība  (Lasīts 2718 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Vara, nauda, mīlestība
« : 2021. gada 10. janvāris, 10:41:36 »
Nauda, vara, sievietes/vīrieši (mīlestība). Kas jums ir vājais punkts? Ko iegūstot, mainītos raksturs. Vai arī nemainītos, bet izpaustos visā savā krāšņumā.

Man tā nauda nebūtu. Es tā domāju. Jo laikam nemaz i nezinātu, ko darīt ar lielu naudu.
Vara? Hm. Es laikam būtu diktatora tips. Bet faktiski ceru, ka vara mani nogurdinātu.
Paliek mīlestība. Jūtas. Arvienvārdsakot - širmis aizbrauc.

Atslēdzies Pifs

Atb: Vara, nauda, mīlestība
« Atbilde #1 : 2021. gada 10. janvāris, 12:45:43 »

Nezinu.
Ļoti lūdzu Dievu, lai tad, kad man no gaisa nokristu mega nauda, neierobežota vara un visas citas kaislības, baudas utt., neaizmirstu man iedot arī veselo saprātu.

P.s. nekad neuzticos tiem cilvēkiem, kuri spēj apgalvot, ka viņi kaut kādā vēl tikai iespējamā situācijā konkrēti ko darītu, vai konkrēti nedarītu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2021. gada 10. janvāris, 12:51:34 »
Vājais punkts, šķiet, neviens no šiem.

Un, liekas, ka raksturs izpaustos labākā veidā, jo izzustu daži bloki

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2021. gada 10. janvāris, 14:06:14 »
Mīlestība izdala endorfīnus, kas kupē problēmu radīto diskomfortu.
Nauda kupē nabadzības radītās problēmas. Ne mirkli nešaubos, ka tādu bagātības radītu problēmu cilvēkam ar smadzenēm nav. Vismaz man nebūtu. Nauda nav mērķis, nauda ir līdzeklis mērķu sasniegšanai.
Vara - nezinu, man nekad nav bijusi. Varbūt pat gribētu, bet tikai kopā ar spēju telepātiski ietekmēt cilvēkus. Pasaule noteikti kļūtu labāka. Ā, nu, zagļiem būtu grūti, jo zagt vairs nevarētu un negribētos, bet bērni ēst prasītu.

Man droši vien raksturs tikai uzlabotos.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #4 : 2021. gada 10. janvāris, 15:04:43 »
Parasti iegūstot varu raksturs sabojājas. Ir bijis milzums diktatoru kas sākuši ar vislabākajiem nodomiem.

Atslēdzies dip

« Atbilde #5 : 2021. gada 10. janvāris, 15:20:42 »
Parasti iegūstot varu raksturs sabojājas. Ir bijis milzums diktatoru kas sākuši ar vislabākajiem nodomiem.
[/quote
Raksturs sabojājas? Vai arī atklājas?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2021. gada 10. janvāris, 15:26:32 »
Nu kas tad ir vara - spēja ietekmēt cilvēku uzskatus, rīcību. Zināmā mērā jau tā ir katram kkādā mērā. Nu man ir gan vara, gan nauda, gan mīlestība. Kā var būt citādi normālā ģimenē  :?:  Pārbaudījums varētu būt kāda pārmērība ar kuru jātiek galā, bet neesmu galējību cilvēks ar Napoleona sindromu, tā ka šis pārbaudījums nedraud. ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2021. gada 10. janvāris, 16:25:06 »

Gan jau tiem, kuri raujas pie neierobežotas varas, jau ir kāda "patoloģija" raksturā, tāpat tiem, kuriem iztrūkst sāta/mēra  sajūtas mīlestībā vai bagātībā. Gan jau bērnībā tam visam saknes.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2021. gada 10. janvāris, 16:40:37 »
Nu, manā skatījumā, nauda nav vājums, bet līdzeklis, kāda mērķa sasniegšanai. Vai arī mēraukla, kas parāda, cik daudz enerģijas izlietots. Nepietiek, tātad vēl neesi nopelnījusi. Vai arī mērķis nav tavas piepūles vērts.  :banhead:
Vara? Kāds tur nahren vājums... Vispirms, ja tu pie tādas tiec, tā aizņem pārāk daudz laika no tavas dzīves. Manā gadījumā, cik bija tas gods, tad esmu štruntīgs darbu vadītājs. Vienkārši uzticos tikai sev, vienalga viss ir jāpārbauda un tāpēc, labāk izdarīt pašai... jo par rezultātu atbild darba vadītājs.  Vienā vārdā, man nafig ko tādu vajag  :thinking:
Mīlestība? Kāds tur vājums? Vairāk tāds maigs jūtu virpulis, kur cilvēks parasti nojauš lietu patieso būtību, bet ļaujas līdz brīdim... nu kad vairs nevar vai arī nevajag. Tad vēl kādu laiku dzīvo no atmiņām un sapņo, reiz piedzīvot ko līdzīgu. Līdzīga, protams, nebūs, bet ai kā gribās. Nu tas nav vājums, vairāk atkarība. Gribās vēl reiz to jūtu trakumu, nu kad jumts aizbrauc un tu tam līdz. Tas nav vājums, vairāk dullums. Un tava izvēle

no maniem vājiem punktiem, redzu tikai vienu- es pārāk daudz sev ļauju, nu tai ziņā, ka neko neaizliedzu. Nē nu šad tad pieslēdzu smadzenes un maigi saku,- Olguci, tev to nevajag. Parasti, nostrādā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2021. gada 10. janvāris, 17:22:59 »
Cik visi cēli. Es paņemtu naudu

Atslēdzies dip

« Atbilde #10 : 2021. gada 10. janvāris, 17:26:34 »

Lieliski. Pasapņosim. Tev ir 100 miljoni. Ko darīsi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2021. gada 10. janvāris, 17:33:42 »

Tēmas autore jau nejautā ņems vai neņems, bet kurš mainīs raksturu - vara, nauda, mīlestība. :)

Es arī balsotu par mīlestību, jo tās ietekme ir vislielākā, gan pozitīvi, gan negatīvi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #12 : 2021. gada 10. janvāris, 18:14:27 »
Lieliski. Pasapņosim. Tev ir 100 miljoni. Ko darīsi?
ja reno būs 100 muljoni, tad visi radi viņu mīlēs vairāk kā patreiz, un vara arī pār tuvāko rajonu būs ...tāpēc ņemt naudu ir sakarīgs lēmums! :mrgr:

« Atbilde #13 : 2021. gada 10. janvāris, 18:27:05 »
Grūti iedomāties, kā mīlestība varētu cilvēku mainīt uz negatīvo pusi  :scratch:  Pēc varas nekad neesmu tiekusies, man tā pati mendele, kas Olgucim - negribu atbildēt par citu lažām. Nauda - tur piekrītu tam teicienam, ka galvenais, lai tās pietiek.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies dip

« Atbilde #14 : 2021. gada 10. janvāris, 18:37:37 »
Grūti iedomāties, ka mīlestība/kaisle mainītu cilvēkus uz negatīvo pusi?  :alt: Es pat samulsu.