Autors Tēma: Vara, nauda, mīlestība  (Lasīts 2687 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Vara, nauda, mīlestība
« Atbilde #45 : 2021. gada 11. janvāris, 12:29:46 »
Tā ir bijis visos laikos, arī "skaistajos" padomju.

Man stipendija jau tehnikumā (40 rbļ) bija lielāka nekā vecmāmiņai pensija (30 rbļ)... augstskolā vispār - teicamnieka stipendija 90 rbļ + alga 80 rbļ, dzīvojām pie sievas vecākiem, un bijām bagāti jaunieši :) 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2021. gada 11. janvāris, 12:35:03 »
Cik sievas vecākiem par dzīvošanu maksājāt? :) 

Ar padlaiku pensijām salīdzināt nekorekti, citas cenas, medicīnai, zālēm, mājoklim utt.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 11. janvāris, 12:44:34 no tuk »

« Atbilde #47 : 2021. gada 11. janvāris, 12:45:10 »
Es, starp citu, tiešām maksāju vecākiem par dzīvošanu, kamēr mācījos, strādāju un krāju savam dzīvoklim. Likās pašsaprotami, ka man sava artava arī jāpieliek, prasīt jau viņi neprasīja.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #48 : 2021. gada 11. janvāris, 13:27:20 »
Es, starp citu, tiešām maksāju vecākiem par dzīvošanu, kamēr mācījos, strādāju un krāju savam dzīvoklim. Likās pašsaprotami, ka man sava artava arī jāpieliek, prasīt jau viņi neprasīja.

Nevaru iedomāties prasīt savam bērnam (kaut pieaugušam un labi pelnošam)izmitināšanu.
Cita lieta - nekurnu, ka bērni man uzsauc ceļojumu(kaut varu pati nopirkt).
Aa, meita maksāja abiem vīra vecākiem senioru māju, tas gan, jo tur sākumā bija uz 1200 katru mēnesi.
Gan jau ka ir dažādi cilvēki un dažādas situācijas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2021. gada 11. janvāris, 13:34:39 »
Nu ne jau tā, ka "prasīt par izmitināšanu", bet man šķiet normāli, ka katrs pelnošais savu artavu ieliek kopējos izdevumos. Par dzīvokli, par pārtiku.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #50 : 2021. gada 11. janvāris, 13:58:24 »
Cik sievas vecākiem par dzīvošanu maksājāt? :) 

atļāvām mazmeitas autiņus un marlītes mazgāt un gludināt... tādus priekus par naudu nenopirksi :D  viņi savukārt aiz pateicības mums dzīvokli uzdāvināja un tad viņiem tie prieki beidzās  :D