Autors Tēma: testiņš, testiņš !!!!  (Lasīts 21623 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: testiņš, testiņš !!!!
« Atbilde #105 : 2021. gada 22. novembris, 11:04:54 »
Man NĒ bija pavisam maz - 4 vai 5 atbildes  :blushing:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #106 : 2021. gada 22. novembris, 11:31:32 »
Man 9 nē, un 24 punkti kā Bromam. Čur, es Spīdala!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #107 : 2021. gada 22. novembris, 11:34:29 »
man ar 24 punkti :big_hug:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #108 : 2021. gada 22. novembris, 11:36:48 »
vai kāds  ir slaucis govi? Es nē, pat tuvumā nelaida. Vecāmamma, nevis govs :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #109 : 2021. gada 22. novembris, 11:48:37 »
Nu, tā "slaukšana" tāda nosacīta, drīzāk paspēlēšanās bērnībā, bet, tā kā minēts bija "kaut vienu reizi", tad atzīmēju ;)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #110 : 2021. gada 22. novembris, 11:55:17 »
Nē, nē, es govs slaukšanai tuvumā neesmu bijusi, bet zināju gan Gauju, gan Ventu.

Un ar sēnēm esat saindējušies? Es nē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #111 : 2021. gada 22. novembris, 12:01:15 »
Neesmu saindējusies ar sēnēm, neesmu kapos skujiņrakstus taisījusi, svecīti Krastmalā likusi, ozola vainagu nēsājusi un galvenais - nebaidos no caurvēja :D

Pieslēdzies reno

« Atbilde #112 : 2021. gada 22. novembris, 12:07:08 »
Vakar kapu sakarā tieši to skujiņrakstu atcerējos, bet tas bija baigi dziļā bērnībā ar kaimiņu vectanti . Bija tāds speciāls koka grābeklītis ar gariem, retiem zariem, tāds kā siena grābeklis, bet mazs. Nezinu, vai tās smiltis tur speciāli veda un nobēra,  ap kopiņu grāba, bet it īpaši daiļoja ārpusi, gar celiņu. Tur iespieda tos  zigzagus. Notika tāda īpaši cenšanās, lai vēl skaistāk, nekā blakus. Mani pie tik smalka darba nepielaida, man bija kādi 5-6 gadi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #113 : 2021. gada 22. novembris, 12:32:22 »
Ar 22 punktiem knapi, bet Lāčplēšos ierakstījos  :mrgr: 

Atslēdzies Milka

« Atbilde #114 : 2021. gada 22. novembris, 16:41:03 »
15 jā.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #115 : 2021. gada 22. novembris, 19:07:12 »
24 punkti.
Govis esmu slaukusi un arī pa pļavu pakaļ skrējusi. Par rosolu vispār nekādu šaubu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #116 : 2021. gada 22. novembris, 22:36:49 »
Govi slaukt man neļāva, vienai bija cieti pupi, slauca tikai vectēvs, otra mīlīgāka, bet piecgadīgam sīkajam neļāva raustīt, ka neiesper.
Par kapu skujiņu rakstu pirmo reizi dzirdu, mēs vienmēr vienkārši taisni grābjam.
Ēst aizdomīgas sēnes nav latvieša īpašība, bet kaut kāds stulbums.
Caurvējš man patīk, tikai logi jānostiprina, lai necērtas, un jāskatās, lai vējš neaiznes pa gaisu visu, kas nav piesiets.
Šmakovka ir latviešu dzēriens? Kandžu zinu, kojās ir dzerta, šmakovku nezinu.
Tējas sēne negaršoja; bija rīsu sēne neilgu laiku, kad apnika staigāt šmigā, atdevu mammai.
Oriflame ne izplatīju, ne pirku. Man pret kosmētiku imunitāte, pret izplatīšanu vienkārši nepanesība. :D

Tagad slinkums vēlreiz pārskatīt, bet ja pieiet brīvā improvizācijā, gan jau var sakasīt kādu Spīdolas, Laimdotas vai Lāčplēša gēnu.
Daļu no uzskaitītā joprojām daru, ieskaitot bitenieka medu, savus konservus un "lauku labumus"; ar speķi (nekad eļļā) cepti zaļi kartupeļi joprojām nenormāli garšo, sēņoju, ogoju, taisu rOsolu, neciešu rAsolu, rosols nav nekāds gurķu sālījums... :D

Vai pastalas esat vilkušas?
Un vai pašas adītas vilnas zeķes jums ir?
Tas tāds reālais testiņš. :D
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 22. novembris, 22:42:30 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #117 : 2021. gada 22. novembris, 22:54:12 »
Manā jaunībā vienulaik skaitījās baigi stilīgi staigāt pastalās.
Pašadītas zeķes, protams, ir.

Atcerējos, kur vēl vienu punktu nedabūju - nekad neesmu saņēmusi lauku labumus no kkādiem radiem

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #118 : 2021. gada 22. novembris, 23:17:13 »
Joprojām pati adu zeķes, garajos ziemas vakaros pie tv ir ļoti relaksējoši. :) Pastalas esmu pat vairākas  novalkājusi/ nodejojusi līdz caurumiem :smile:
Iepriekšējā testā ar jā atzīmēju arī tās lietas, ko esmu darījusi vai mēģinājusi darīt tikai vienreiz. Arī saindēšanos ar sēnēm - jaunībā sacepu bērzlapes un tikai pēc tam uzzināju, ka ne visas bērzlapju sugas var cept nenovārītas :?:

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #119 : 2021. gada 22. novembris, 23:33:35 »
Viss man tajā testā saprotams, bet kā eļļā uz pannas cepti kartupeļi var būt mīļākais ēdiens gan nē  :rofl: Ja nu cilvēks galīgā badā  :scratch: Dīvains apgalvojums.