Kā notiek pasaules ziņu veidošana Latvijā?....agrāk par to neaizdomājos, bet tagad man šķiet, ka tiek paņemts tas, ko dod CNN...un tālāk jautājums - tas tā nejauši, profesionālais slinkums rakt vairāk vai varbūt ir kāds kluss mājiens no ASV vēstniecības - jūs esat mūsu sabiedrotie, mēs jūs aizstāvam, tad nu pūtiet mūsu stabulē!...es negribu teikt, ka tas ir galīgi nepareizi, bet vienkārši kā strādā , teiksim, LTV vai LR ziņu redaktori, kuri sagatavo ziņas, kas jālasa diktoriem? ....lūk, ziņu redaktors X.kundze/gs atnāk uz darbu, padzer kafiju un skatās, ko ziņo CNN, un uzraksta pāris teikumus diktoriem?
Kāpēc man tā šķiet?....jo diezgan regulāri ziņās skanēja, ka Tramps melo...nu, teikt par mūsu galveno sabiedroto, kurš var izlemt - sūtīt jūras kājniekus glābt Latviju, diezgan nesolīdi!....var tak maigāk un neitrālāk - Tramps maldās, sakot šo utt...?
Bet tagad izklausās, ka ziņa paņemta no CNN 1:1 un tas priekšvēlēšanu laikā, kad CNN ir nostājies demokrātu pusē....bet Amerikas viedoklis nav tikai demokrāti un CNN, tie ir arī republikāņi...republikāņi, par kuriem vienmēr balso latviešu diasporas vairākums, izņemot Streipu Latvijā...
...un no CNN nāk tas politkorektums globāli