Autors Tēma: ietaupījumi un ieguvumi  (Lasīts 13175 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: ietaupījumi un ieguvumi
« Atbilde #15 : 2021. gada 19. marts, 21:12:18 »
Satikos ar smalkākas skolas sklotàju, kaut tas laikam tagad ir diezgan izplatīti.
Viņa stāstīja, ka ir ģimenes, kas vnk pārlaiž šo laiku siltajàs zemēs, jo vecàkiem darbs no màjām( strādā vienalga, no kuras vietas pasaulē), bēriem skola attālināti. Stundās bērni ar palmām un jūru fonā tiešsaistē - skolotāja stāstīja.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2021. gada 19. marts, 21:49:52 »
Laimīgie vecāki un vēl laimīgākie bērni!  ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2021. gada 19. marts, 21:57:35 »
jā, sīkais, kurš trenējas hokejā, sēž zem palmas, spārda smiltis un laimīgs, laimīgs, ka aizvests uz timbuktsraņsku, kur nav ne čaļu, ne ledus...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2021. gada 19. marts, 22:21:15 »
Nuja, katrs no savas kolokoļņas  :mrgr:  Priekš manis vienīgais ledus, kas man neriebjas, atrodas ledusskapja saldētavā :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2021. gada 23. marts, 08:57:52 »
Nuja, katrs no savas kolokoļņas  :mrgr:  Priekš manis vienīgais ledus, kas man neriebjas, atrodas ledusskapja saldētavā :D

Mani mazbērni brīvlaikā atklāja kalnu slēpošanu, pēc 3 reizēm ar instruktoru brauc tā ka prieks! Nedrīkst dzīvot Siguldas novadā un neslēpot :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2021. gada 23. marts, 09:36:08 »

Mani mazbērni brīvlaikā atklāja kalnu slēpošanu, pēc 3 reizēm ar instruktoru brauc tā ka prieks! Nedrīkst dzīvot Siguldas novadā un neslēpot :)

sūti viņus trenēties. Kas tur Siguldā ir - Apex laikam. Bērnus nevar aizlaist bez fiziskām nodarbēm. Tas ir normāls bērnu sporta klubs, nav nekāda olimpiešu izdzīšana

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2021. gada 23. marts, 10:04:35 »

sūti viņus trenēties. Kas tur Siguldā ir - Apex laikam. Bērnus nevar aizlaist bez fiziskām nodarbēm. Tas ir normāls bērnu sporta klubs, nav nekāda olimpiešu izdzīšana

To arī darīsim. tā ir motivācija - vēl druciņ un varēs kopā ar citiem bērniem trenēties :)  30 eur mēnesī un 3x nedēļā treniņi, arī bez sniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2021. gada 23. marts, 10:13:00 »

To arī darīsim. tā ir motivācija - vēl druciņ un varēs kopā ar citiem bērniem trenēties :)  30 eur mēnesī un 3x nedēļā treniņi, arī bez sniega
...un tad vasarā treniņi Argentīnā, jo tur ziema un sniegs....būs opim jāmeklē, kur piepelnīties! :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2021. gada 23. marts, 10:46:36 »
...un tad vasarā treniņi Argentīnā, jo tur ziema un sniegs....būs opim jāmeklē, kur piepelnīties! :)

ja bērni trenējas, tā ir vesela ēra vecākiem vai vecvecākiem. Loģistika, sīkos nogādājot uz treniņu un pēc tam mājās rada piepildījumu dzīvei un gandarījumu par to, ka ieguldies jaunās paaudzes labā. Pie kam aktīvākie vecāki (un vecvecāki), kam netīk dīkā gaidīt treniņa beigas, arī paši sāk kaut ko sportot savā nodabā. (paprasi man kā es to zinu :) )

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2021. gada 23. marts, 11:06:08 »
Kā Tu to zini?? :)
...es iedodu savu lielo mašīnu, lai visu bandu var uzreiz aizvest... dēls atbrauca mājās knapi dzīvs, viss zilumos, kā bija "paslēpojis" :D

Atslēdzies e518

« Atbilde #25 : 2021. gada 23. marts, 16:52:09 »
Kas tur Siguldā ir - Apex laikam.
Vēl Siguldā ir SK Pantera.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #26 : 2021. gada 23. marts, 19:12:51 »

ja bērni trenējas, tā ir vesela ēra vecākiem vai vecvecākiem. Loģistika, sīkos nogādājot uz treniņu un pēc tam mājās rada piepildījumu dzīvei un gandarījumu par to, ka ieguldies jaunās paaudzes labā. Pie kam aktīvākie vecāki (un vecvecāki), kam netīk dīkā gaidīt treniņa beigas, arī paši sāk kaut ko sportot savā nodabā. (paprasi man kā es to zinu :) )

Visbiežāk gan tusēt un kost( paprasi, kā es to zinu  :rofl: ).

Atslēdzies magda

« Atbilde #27 : 2021. gada 24. marts, 13:50:05 »
No ieguvumiem- ietaupās nauda un benzīns. Vairāk laika grāmatām. Atklāju Netflixa dzīles, tādēļ TV skatos arvien mazāk. Vairāk laika sev- beidzot saņēmos un mainot ēšanas paradumus nometu "ašpadsmit" kilogramus!
No zaudējumiem- iespēja ceļot!!! Un tas ir baigi traki...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2021. gada 09. aprīlis, 15:26:59 »
Vislielākais ieguvums ir cilvēkiem, kuriem ceļā uz darbu un no tā bija jāpavada ilgs laiks. Tiem pašiem daudziem nabaga rīdziniekiem un vēl jo vairāk tiem, kas brauca katru dienu uz Rīgu strādāt. Tagad vismaz cilvēks var strādāt no savas lauku mājas vai citas pilsētas un nav obligāti nedēļu jānīkst Rīgā tikai darba dēļ. Dažs pat strādā no citas valsts, kur strādā vīrs, ar kuru satikās tikai viņa atvaļinājumos. Klausos un priecājos.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2021. gada 09. aprīlis, 15:38:00 »
Tikai diemžēl visi nevar bakstīt datoru, sēžot zem palmas. Ir arì reāli darāmi darbi.
Bet, ja es šobrīd mācītos skolā - būtu pārlaimīga, to skolu neredzējusi.