0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Nuja, katrs no savas kolokoļņas Priekš manis vienīgais ledus, kas man neriebjas, atrodas ledusskapja saldētavā
Mani mazbērni brīvlaikā atklāja kalnu slēpošanu, pēc 3 reizēm ar instruktoru brauc tā ka prieks! Nedrīkst dzīvot Siguldas novadā un neslēpot
sūti viņus trenēties. Kas tur Siguldā ir - Apex laikam. Bērnus nevar aizlaist bez fiziskām nodarbēm. Tas ir normāls bērnu sporta klubs, nav nekāda olimpiešu izdzīšana
To arī darīsim. tā ir motivācija - vēl druciņ un varēs kopā ar citiem bērniem trenēties 30 eur mēnesī un 3x nedēļā treniņi, arī bez sniega
...un tad vasarā treniņi Argentīnā, jo tur ziema un sniegs....būs opim jāmeklē, kur piepelnīties!
Kas tur Siguldā ir - Apex laikam.
ja bērni trenējas, tā ir vesela ēra vecākiem vai vecvecākiem. Loģistika, sīkos nogādājot uz treniņu un pēc tam mājās rada piepildījumu dzīvei un gandarījumu par to, ka ieguldies jaunās paaudzes labā. Pie kam aktīvākie vecāki (un vecvecāki), kam netīk dīkā gaidīt treniņa beigas, arī paši sāk kaut ko sportot savā nodabā. (paprasi man kā es to zinu )