Autors Tēma: Par un pret  (Lasīts 11645 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: Par un pret
« Atbilde #30 : 2021. gada 14. marts, 19:23:54 »
nu un tad... arī mainīt viedokli ir tīri cilvēcīgi. Teiksim, es to vakcinēšanos diezgan atturīgi uztveru. Pienāks laiks, varbūt būs kāda skaidrība. Bet  pagājušajā nedēļā mammuci nopotējām, viņai vecums atļauj. Bija tā kā bailīgi. Ar to pašu AZ. Bet problēmu nebija. Nekādu. Nu ja tā, tad varbūt nekas tik traks, vai ne? Tad jau  liekas var. Un te lasu, ka vairākās valstīs AZ uzliek veto, jāpārbauda jo aizdomīgas blaknes. Tātad tomēr jāpiebremzē? Rodoties kaut kādi asins recekļi! Atkal Kašmars. Tad pēkšņi atceros, mammucis taču gadu desmit dzer ACC, kas šķidrina asinis. Tātad,  iespējams, vienkārši laimīga sagadīšanās?
Un tā, nedēļas  laikā viedoklis mainās vairākas reizes.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2021. gada 14. marts, 19:27:31 »
"lai tuk būtu skaidrs ka neviens viedokli neuzspiež ( nav tā ka viņas viedoklis ir pārstāvēts skaitliskā mazākumā ) "

Emmm... un tas mans viedoklis ir vakcīnu noliedzošs  :scratch:  tas man jaunums... un viedokļa spiediens atkarīgs no ierakstu skaita??? Interesants domu gājiens.... tāpat kā atklājums, ka kāds šeit skaita cik un ko kāds ieraksta. Kkā uzvēdī kas no padlaiku modrās acs un sarakstiņu veidošanas mānijas.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 14. marts, 19:33:54 no tuk »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2021. gada 14. marts, 20:53:20 »
nu un tad...  Bet  pagājušajā nedēļā mammuci nopotējām, viņai vecums atļauj. Bija tā kā bailīgi. Ar to pašu AZ. Bet problēmu nebija. Nekādu. Nu ja tā, tad varbūt nekas tik traks, vai ne? Tad jau  liekas var. Un te lasu, ka vairākās valstīs AZ uzliek veto, jāpārbauda jo aizdomīgas blaknes. Tātad tomēr jāpiebremzē? Rodoties kaut kādi asins recekļi! Atkal Kašmars. Tad pēkšņi atceros, mammucis taču gadu desmit dzer ACC, kas šķidrina asinis. Tātad,  iespējams, vienkārši laimīga sagadīšanās?
Un tā, nedēļas  laikā viedoklis mainās vairākas reizes.
mammucis atrodas aprūpes namā?...tu tak pārbrauci uz viņas dzīvokli?

Atslēdzies e518

« Atbilde #33 : 2021. gada 14. marts, 21:33:08 »
Kkā uzvēdī kas no padlaiku modrās acs un sarakstiņu veidošanas mānijas.
Tās modrās padomju acis nekur nav pazudušas, tikai apmetušas kažoku otrādi un nu sēž Kalnciema ielā !

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #34 : 2021. gada 14. marts, 21:41:57 »
mammucis atrodas aprūpes namā?...tu tak pārbrauci uz viņas dzīvokli?

kad es esmu teikusi, ka mammucis  aprūpes namā? Mammucis dzīvo savā trīs istabu dzīvoklī. Es pārdevu  savu veco un nopirku citu, jo gribēju uzlabot dzīves apstākļus. (nu ķipa, tuvāk pie zemes)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2021. gada 14. marts, 22:44:49 »
Tās modrās padomju acis nekur nav pazudušas, tikai apmetušas kažoku otrādi un nu sēž Kalnciema ielā !

Jā, kāds te iepriekš citēja Ļeninu kā demokrātijas paraugu  :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #36 : 2021. gada 15. marts, 00:01:12 »
Oho..tabula..uzskaite, ar pirkstu pakratīšana  :scratch: mani tas rosināja vien apdomat, vai nevajag mazak laika atvēlet publiskajiem komentariem ..nekad nevari būt drošs,kad tie pavērsīsies pret pašu.. :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #37 : 2021. gada 15. marts, 07:06:31 »
Lab' nosvītroju secinājumu, palika plika statistika.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2021. gada 15. marts, 07:12:35 »
No kuras jāsecina, ka klusēšana zelts  :mrgr:  un labāk SF labāk laist pa skuju taku... bet nu skaiti, skaiti, visas tēmas un sadaļas pārskaiti, vismaz kas, nekā degunu urbināt vai nagus grauzt  :sarcasm:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #39 : 2021. gada 15. marts, 08:31:22 »
No kurienes naids pret statistiku? Foruma vispārējo statistiku arī varbūt vajag nahrenizēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2021. gada 15. marts, 09:08:54 »
No kurienes naids pret statistiku? Foruma vispārējo statistiku arī varbūt vajag nahrenizēt?

Kā to teikt... Kaut kāda vispārējā statistika jau ir katram forumam un, kā es saprotu, palīdz tā menedžēšanai. Tiktāl viss ok. Bet, ja kāds sāk vākt statistiku par viedokļiem, likt puzzli no atsevišķiem izteikumiem, pildot dosjē, man tas ir nepatīkami. Lai arī ar prātu varbūt saprotu, ka tas cilvēks vienkārši baro savus tarakānus un man no tā vajadzētu būt ne silts, ne auksts, vienalga nepatīkami. Jo man ir arī savi tarakāni, kas ļoti iebilst pret personalizētu digitālo pēdu. Līdz ar to gribot negribot ieslēdzas papildus pašcenzūra. Man to vajag? Forumam to vajag?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #41 : 2021. gada 15. marts, 09:20:12 »
Citāts: kvadra
Kā to teikt... Kaut kāda vispārējā statistika jau ir katram forumam un, kā es saprotu, palīdz tā menedžēšanai.
Tas laikam ir vnk pēc tradīcijas. Palīdzēt menedžēšanai - tas varētu būt, ja vietne būtu komerciāla. Bet jāsaprot, ja tu vienalga kur kaut ko publicē, tas kaut kā var tapt interpretēts, pieskaitīts utt (c) kazlēns, kurš prata skaitīt līdz 10

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2021. gada 15. marts, 09:21:20 »
Kvadra, te jau sen katram sava digitālā pēda ir noteikta :) Tāpat kā dzīvē :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2021. gada 15. marts, 09:27:46 »
Piemēram - ''nejauša'' datu vākšana. ''Vai tavs mammucis nav aprūpes namā? Kur tu dzīvo?'' utt.

Publiski drīkst teikt tikai to, ko nekautrēsities ar ķīmisko zīmuli uz pieres uzrakstīt.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #44 : 2021. gada 15. marts, 09:32:24 »
Tas laikam ir vnk pēc tradīcijas. Palīdzēt menedžēšanai - tas varētu būt, ja vietne būtu komerciāla. Bet jāsaprot, ja tu vienalga kur kaut ko publicē, tas kaut kā var tapt interpretēts, pieskaitīts utt (c) kazlēns, kurš prata skaitīt līdz 10
Spārk, es zinu, ka VAR TAPT un jau piedomāju pie oficiālā "politkorektuma". Bet tas tā, teorētiski un abstrakti, kamēr to neizjūti. Otra lieta ir SAJUST, ka TIEK. Tas rada apdraudējuma sajūtu, ierobežo vēl vairāk, jau tīri instinktīvi liekot pārnodrošināties. Kas tās vairs par sarunām, kad jādomā pie katra vārda un jautājuma, lai neko lieku nepateiktu, jo ej nu sazini, kas kurā brīdī var pret tevi pavērsties. ..