Autors Tēma: Par un pret  (Lasīts 11666 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Atb: Par un pret
« Atbilde #75 : 2021. gada 17. marts, 09:22:20 »
stabiņu kašķis, jedritvai...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #76 : 2021. gada 17. marts, 09:26:04 »
Stabiņi ta stabiņi, patiesībā vispār nav vērts cepties.
Drīzāk ,kas stāv aiz tā AZ skandāla? Iedarbojies labāk par Novičoku, mūsu krievi kliedz, ka tikai sputņiku grib, esot "rodņeje" -tas bija fantastisks citāts!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #77 : 2021. gada 17. marts, 09:56:55 »

Nuja, reizrēķina tabula arī ir statistika :D

Nav.

Kā nav? Ir gan. Klasiskā shēma. Dati apakšā (1, 2, 3, 4, 5...), dati sānos (1, 2, 3, 4, 5...), un, kā statistiski ticami novērojams no iegūtā rezultāta un izejas datu korelācijas, jo lielāki sākotnējie skaitļi, jo lielāks rezultāts. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #78 : 2021. gada 17. marts, 09:59:01 »
Citāts: Trix
kā statistiski ticami novērojams no iegūtā rezultāta un izejas datu korelācijas, jo lielāki sākotnējie skaitļi, jo lielāks rezultāts. :D
Pierunāji :smej:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #79 : 2021. gada 17. marts, 10:18:42 »
Bet visp man riebj jebkurš jautājums kurš tiek malts un muļļāts vien aiz piesiešanās, bez jēgas un nepieciešamības . Tāads bija Kundaļa atvainošanās jaut un tāda ir stabiņa lieta. Neproduktīvi, bezjēdzīgi un ar tendenci otru pazemot .
Tie kas teiks ka tāds nav mērķis tiem es teikšu.....nūūū :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #80 : 2021. gada 17. marts, 10:35:30 »
Tāda apsaukāšanās, pazemošana tagad, diemžēl, iet "uz urrā"..
Šodienas Tvnetā "Pūļa imunitātes vietā Latvijā pūļa debilitāte"...nelasīju, jo domāts abonentiem..cik sapratu par vakcīnu "Astra"...un trombiem...
Vai tiešām oponentu "uz lāpstiņām" var nolikt tikai tādā veidā? (tas bija retorisks jautājums un atkal ne pa tēmu).

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #81 : 2021. gada 17. marts, 11:07:22 »
Tāda apsaukāšanās, pazemošana tagad, diemžēl, iet "uz urrā"..
Šodienas Tvnetā "Pūļa imunitātes vietā Latvijā pūļa debilitāte"...nelasīju, jo domāts abonentiem..cik sapratu par vakcīnu "Astra"...un trombiem...

Un "debilie" bija domāti tie, kas, par blaknēm saklausījušies, sākuši šaubīties, vai viņiem tādu vakcīnu vajag. Tā ka, piedodiet, vēlreiz atkārtošu, ka mans "nāks pie prāta" nebūt neizceļas ar rupjību uz tās leksikas fona, ko lieto vakcinācijas presētāji. Pat no žurnālistu mutes oficiālajos masu informācijas līdzekļos, prar kaut kādiem tautas masu interneta komentāriem nerunājot.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #82 : 2021. gada 17. marts, 11:10:54 »
Nav īsti attaisnojums, bet: a) autors Toms Lūsis; b) publicēts TVnetā :mrgr: