Autors Tēma: Par un pret  (Lasīts 11686 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Par un pret
« Atbilde #60 : 2021. gada 16. marts, 21:54:42 »
Labi. Fakts. Kāda ir šī fakta jēga, mesidžs? Es tiešām mēģinu izprast.

Atslēdzies reno

« Atbilde #61 : 2021. gada 16. marts, 21:59:14 »
Būtībā mesidžs iznāk tāds, ka uztraucas tikai antivakseri :rofl: :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2021. gada 16. marts, 22:01:11 »
Nē, Kvadrai kā reizi mieriņš :P

Atslēdzies Milka

« Atbilde #63 : 2021. gada 16. marts, 23:56:29 »
Uztraucas gan vieni, gan otri. Vieni grib poti, otri negrib. Vienam māte, otram meita, trešam kleita.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2021. gada 17. marts, 00:09:15 »
Cik nu uztraucas, vienkārši nesaprot, ko vēlējies paust ar to "statistikas" ievietošanu...  :scratch:  Cik ieraksti tēmā???  Nu un... ko tas liecina? Viens driķē palagu, cits pāris vārdus, kāds neraksta vispār, bet pievienojas ar plusiem cita rakstītajam...

Tiešām vēlos izprast šīs "statistikas" jēgu. Ja godīgi, man šķiet bezjēdzīga...
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. marts, 00:16:17 no tuk »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #65 : 2021. gada 17. marts, 00:18:27 »
Rādu uz pirkstiem.

Aste Risks gribēja pierādīt, ka antivakcīnistu grupa vairāk cepas. Interesentiem jāņem kalkulators un jāsaskaita kopā katras grupas pārstāvošo avataru bļāvieni (ieraksti). Tas, Aste Riskaprāt, pierādītu tendenci. Es pati papētīju tikai pirmo 10nieku. Piedod, tuk, kkā automātiski ierēķināju Tevi pie vakcīnas pretiniekiem, lai gan Tu protestēji tikai pret obligāto brīvprātību. Tādēļ man sanāca tik līdzīgi abu grupu rezultāti.

Un, jā, kārtīgai statistikai būtu jāņem vērā aŗī klusējošie līdzjutēji, kas tikai nospiež "Patīk";)

Bet, kā jau teicu, šo visu vairāk uztveru kā jautrībai domātu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2021. gada 17. marts, 00:26:48 »
Es par demokrātiju! :D Nu bet tā nav, ka antivakcīnisti vairāk cepas. Viņš vienkārši saskaitījis ierakstu skaitu katram nikam, tas arī viss. Tēmā nav vienīgi par to, vakcinēsies vai nē. Tur ir viss kas pa vidu. Absurds tāds saskaitījums

Nu redzi, Minne, nav korekti tie "fakti". Bet lai nu būtu, bet kādēļ kāds par savu pārliecību nedrīkst cepties? Tas tāpat kā ar to politkorektumu??? Un? Tad jāveido "statistika"? Jādala pareizajos un sliktajos?

Es tiešām nesaprotu, ko gribēja pateikt ar to savu "statistiku".
Ceru, ka paskaidros savu domu.  :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 17. marts, 00:37:59 no tuk »

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #67 : 2021. gada 17. marts, 04:20:27 »
Es tagad ielīdu no telefona. Un pat nevaru tā fiksi paškirt un pameklēt kura vieta stabiņā ir man. Un pie kā es esmu pieskaitīta. Pa bašku dabūs tas :bc: kurš mani būs ieskaitījis pie psichajiem covidpanikotājiem, gan arī tas kurš mani iemetīs pie antivaxeriem. Ar šo es oficiāli daru zināmu , ka nepiederu ne pie vieniem, ja nu no maniem ierakstiem tas nav bijis saprotams.  :smoker:   mani bērni ir potēti pēc grafika un man nav bijis šaubu,ka tā vajag. Bet šis nav tas gadījums .... nē nav....
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #68 : 2021. gada 17. marts, 08:25:30 »
Es tagad ielīdu no telefona. Un pat nevaru tā fiksi paškirt un pameklēt kura vieta stabiņā ir man. Un pie kā es esmu pieskaitīta. Pa bašku dabūs tas :bc: kurš mani būs ieskaitījis pie psichajiem covidpanikotājiem, gan arī tas kurš mani iemetīs pie antivaxeriem. Ar šo es oficiāli daru zināmu , ka nepiederu ne pie vieniem, ja nu no maniem ierakstiem tas nav bijis saprotams.  :smoker:   mani bērni ir potēti pēc grafika un man nav bijis šaubu,ka tā vajag. Bet šis nav tas gadījums .... nē nav....

asociācijas ar Zatlera atklāsmes pilno frāzi .. "kas es esmu?.." Mellen, apreģeļisj vienreiz  :rofl:  (speciāli piemetinu, ka šis nebija nopietni un nav jāņem pie sirds vai pie citiem iekšējiem orgāniem)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #69 : 2021. gada 17. marts, 08:31:31 »
Toties Krimsons, ar saviem nieka 5 ierakstiem, ticis vakcinācijas atbalstītāja godā  :smej:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #70 : 2021. gada 17. marts, 08:33:27 »
Citāts: mellene88
pie kā es esmu pieskaitīta
Ir tikai stabiņš ar ierakstu skaitu; neviens nekur nav pieskaitīts.
Astem kaut kā bija licies, ka tas varētu rādīt kādu tendenci :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #71 : 2021. gada 17. marts, 08:58:36 »
Ops! Nu jau  s t a t i s t i k a  pārtapa par "tikai stabiņš". :D :D :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #72 : 2021. gada 17. marts, 09:01:15 »
Ops! Nu jau  s t a t i s t i k a  pārtapa par "tikai stabiņš". :D :D :D
Bet tur jau ir tikai stabiņš. Būtībā statistika ir tieši skaitļi dažādos stabiņos, nekas cits.
Ja pievieno tekstu, tā jau ir interpretācija.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #73 : 2021. gada 17. marts, 09:09:38 »
Bet tur jau ir tikai stabiņš. Būtībā statistika ir tieši skaitļi dažādos stabiņos, nekas cits.
Ja pievieno tekstu, tā jau ir interpretācija.

Nuja, reizrēķina tabula arī ir statistika :D
Gan jau stabiņa autors pastāstīs, ko vēlējās paust ar stabiņu...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #74 : 2021. gada 17. marts, 09:13:24 »
Citāts: tuk
Nuja, reizrēķina tabula arī ir statistika :D
Nav.