Autors Tēma: Vecums  (Lasīts 4425 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Vecums
« Atbilde #15 : 2021. gada 19. marts, 22:13:07 »
Tas kā kuram. Zinu tādus, kuri vecumā kļūst naivi un labticīgi.
Bieži tādēļ viegli tiek apkrāpti. Un ir arī tādi, kuri uz visu raugās ar aizdomām, ka viņus šmauc.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2021. gada 19. marts, 22:18:23 »
Vecums ir arī guru...tas, ka tu saproti jebkura cilvēka motivāciju kādai darbībai...kad biji jauns, tad par to nedomāji...nelaime tā, ka tagad tu redzi cilvēkus tādus kādi tie ir....bez rozā brillēm...nu, kam man to vajag?  :mrgr:
Kā tad, "kādi tie ir.... bez rozā brillēm"... Vecums ir, kad pašam trūkst ko darīt, tad sāc novērot citus un burkšķēt, burkšķēt, burkšķēt...  Visi visapkārt traucē un besī, ne tā dara, ne tā dzīvo, mūsdienu jaunatne samaitāta, un vispār, "kad mēs augām, tad gan tā nebija", vai ne?  :mrgr:

Atslēdzies dip

« Atbilde #17 : 2021. gada 19. marts, 22:23:54 »
Kas vēl nāk ar vecumu? Pastiprinās rakstura īpašības. Nez kāpēc negatīvās. It kā bremzes zūd. Tāpēc kašķīgi, ļauni, burkšķoši un neiecietīgi.

Varbūt vecs ir tad, kad sāk lietot vārdu savienojumus: kad mēs augām, tā nebija. Kādu briesmīgu mūziku viņi klausās! Kā ģērbjas! Un kādi viņam mati!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2021. gada 19. marts, 22:30:42 »
...mjā...tas reps ir dievīga mūzika! :mrgr: ...un kas?...es to nedrīkstu saukt par degradāciju? ..gan dzejas, gan skaņas?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2021. gada 19. marts, 22:36:55 »
Vo! Kad sāk visiem mācīt dzīvot un uzskatīt sevi par gudrāku! :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2021. gada 19. marts, 22:39:49 »
lielāks pofigs, trūkst mērķu un 30 gadu periods šķiet pagājis tik ātri. Un daudz atmiņas uzplaiksnījumu no jaunības. Nu, protams, visādas diagnozes

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #21 : 2021. gada 19. marts, 22:45:48 »
Vo! Kad sāk visiem mācīt dzīvot un uzskatīt sevi par gudrāku! :D
ja patiesi esi gudrāks, tad saproti, ka nekas te nav glābjams un atmet ar roku mācīšanu :mrgr: ....vienkārša patiesība - visi mācās, ja mācās , tad no savām kļūdām...atliek tikai novērot to procesu! :mrgr:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #22 : 2021. gada 19. marts, 22:48:03 »
Vai nakata kngs varētu saprast arī motivāciju manai darbībai, ja pati to reizēm nesaprotuSmiley Pat  mellenes piedāvātais Pūka tests beigās paziņoja, ka par mani neko nevar pateikt.

Citu darbības motīvus laikam arī esmu iemācījusies saprast labāk, neesmu tik naiva kā kādreiz.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2021. gada 19. marts, 22:50:43 »
Nu es esmu dzirdējusi - tā neviens nedara, kotletes jācep šitā un kartupeļi jārok tā... :D :D :D

Atslēdzies true detective

« Atbilde #24 : 2021. gada 19. marts, 22:53:33 »
baiļu sajūta no kāda lēmumu pieņemšanas, kas būs, kas notiks. jaunībā viens divi un tika izlemts, ne ko daudz nevajadzēja domāt par plusiem un mīnusiem.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2021. gada 19. marts, 22:57:55 »
Ā, pirms dažiem gadiem konstatēju, ka pēc negulētas nakts vairs nevaru nostrādāt nākamo dienu. Vismaz pāris stundām jābūt gulētām. Agrāk tā nebija.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #26 : 2021. gada 19. marts, 23:11:05 »
Vai nakata kngs varētu saprast arī motivāciju manai darbībai, ja pati to reizēm nesaprotuSmiley Pat  mellenes piedāvātais Pūka tests beigās paziņoja, ka par mani neko nevar pateikt.

Citu darbības motīvus laikam arī esmu iemācījusies saprast labāk, neesmu tik naiva kā kādreiz.
vēlies psihoanalīzi? ...tad Tev būs jāstāsta par bērnības traumām...     
Lai iedrošinātu, pastāstīšu par vienu savējo...biju bēbis dārziņā Mežparkā un mūsu grupiņu izveda ziemā pastaigā...bija tobrīd atkusnis un visas taciņas ledainas , bet mūsu pīlēnu gājiens, pateicoties 2 audzinātājam kaut kā pārvarējām tos slidenos paugurus un gājām uz Ķīšezeru...tad man sagriezās vēders un teicu audzinātājai, ka man vajag pa lielo...tam sekoja komanda, lai viens dodos uz māju...nu, devos...nonācu pie stāvas, slidenas nogāzes un apstājos...bailes nokrist uz tā ledus...stāvu, bimbāju un pielieku bikses pilnas....pēc tam man visu mūžu bailes no stāviem ledus nobraucieniem kalnos, kļuvu pat par alpīnistu, bet došanās lejā no kalna - adrenalīns lielāks kā kāpjot...ko nozīmē vien "nekaitīgs" lidojums pa Elbrusa ledaino nogāzi un milzīgā ātrumā triecot leduscirtni nogāzē, lai nobremzētu vēl tur brīvo šļūkšanu pa ledu....

Atslēdzies sanda

« Atbilde #27 : 2021. gada 19. marts, 23:25:40 »
Ā, pirms dažiem gadiem konstatēju, ka pēc negulētas nakts vairs nevaru nostrādāt nākamo dienu. Vismaz pāris stundām jābūt gulētām. Agrāk tā nebija.

Man nesen sanāca 2 negulētas naktis, varēju nostrādāt arī abas dienas,  bet mani piemeklējusi karma par slinkošanu jaunībā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2021. gada 19. marts, 23:35:02 »
Kādā ārprāta ekstrēmā kaut kā es arī varu, ja vajag... bet pēc tam tāpat kā beigta pļocka jūtos :)

Vēl esmu sevi pieķērusi, ka totāli izbaudu mirkli. Tagadni. 
Mērķi ir, bet īsākā periodā sasniedzami un piezemētāki. :)

Atslēdzies sanda

« Atbilde #29 : 2021. gada 19. marts, 23:39:51 »
nakata kngs - sapratu jau, ka jāsāk ar aizmirstām bērnības traumām, stāstīt varu pati sev, biju aizmirsusi, ka 8 gadu vecumā mani notrieca auto, patiešām aizmirsusi...kādas bēres atcerēties smagi. Vai to vajag, labāk iztieku bez motīviem...

Optimizēt rīcību varu bez motīviem.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 19. marts, 23:48:48 no sanda »