Aptauja

Attieksme pret Šleseru ir ... ?

Cietumā viņu!
5 (33.3%)
Cilvēks zin drēbi!
3 (20%)
Kas ir Šlesers?
0 (0%)
Mja, labāk būtu atvēruši Rīgas Cirku!
7 (46.7%)

Pavisam nobalsoja: 14

Balsošana ir beigusies: 2021. gada 21. aprīlis, 18:44:39

Autors Tēma: Ainārs Šlesers  (Lasīts 6310 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Ainārs Šlesers
« Atbilde #15 : 2021. gada 26. marts, 09:05:05 »
...nu, uz Kariņa fona Šlesers būtu labs valdības vadītājs...līdz Netanjahu un Lemberga, Šķēles līmenim nevelk, bet šajā bardakā, kas valda būtu labs...un Šlesers ir izvēlējies arī pareizo brīdi, lai par sevi atgādinātu...

Viņš ir stipri nokavējis (eļla jau izlieta, tb lieta sākta), jo aizmirsa/paļāvās, ka bijušo politiķu nav... Ja Tu man ceļu būtu pārskrējis, un man būtu skāde ar 6 nullēm, es Tevi 3 paaudzēs vajātu... :D

vajadzēja uz EU institūcijām cierēt, kā Nilam & Co, tiem vīriem ir cita līmeņa indulgences... nu ja pieķers ar asiņainu nazi rokās, tad varbūt... bet citādi svēti cilvēki :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #16 : 2021. gada 26. marts, 09:45:56 »
jā, iespējams brīdis ir nokavēts...bet esi padomājis par to spēku, kurs var mēģināt novākt no biznesa arēnas tādus vaļus kā Lembis, Šlesers, Šķēle?...tiešām ķīnieši?  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2021. gada 26. marts, 09:47:17 »
jā, iespējams brīdis ir nokavēts...bet esi padomājis par to spēku, kurs var mēģināt novākt no biznesa arēnas tādus vaļus kā Lembis, Šlesers, Šķēle?...tiešām ķīnieši?  :mrgr:

blēņas. piliens sliedi var salauzt, ja 12 gadus pilina... KAM MĒS VAJADZĪGI, mūsu dīķītis??!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2021. gada 26. marts, 10:03:42 »

blēņas. piliens sliedi var salauzt, ja 12 gadus pilina... KAM MĒS VAJADZĪGI, mūsu dīķītis??!
neesam vajadzīgi? ...lūk, tās ir blēņas....tagad Sueca uz mēnesi nosprostota un kā tās preces dabūt uz Eiropu?....apkārt Āfrikai?....vai tas pats topošais Skultes termināls, pa kuru amīši pumpēs savu sašķidrināto gāzi caur Inčukalnu?...kāpēc amīši bloķē NS2? ....tak lai konkurētu ar krievu gāzi un ja pašiem ir tik milzīga gāzes krātuve kā Inčukalns, tad nopietns spēlētājs....

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2021. gada 26. marts, 10:08:46 »
Ēzopa fabula par mušu un vērsi.

Muša atlidoja un apsēdās uz vērša raga.
Pasēdēja brītiņu, atpūtās un tad pajautāja vērsim - vai viņam netraucēs, ja viņa lidos prom?
Uz ko vērsis atbildēja - ne es sajutu, ka tu atlidoji, ne es sajutīšu, ka tu aizlidosi...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2021. gada 26. marts, 10:23:33 »
var dzirdēt, ka mazbērnus māci! :)...bet 3A nav mušas, ko ķīnas vai amīšu, krievu vērsis nepamanīs, ja ganīsies Latvijas biznesa pļavās...nu, vismaz dunduri, ja ne lapsenes... 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2021. gada 26. marts, 10:29:43 »
var dzirdēt, ka mazbērnus māci! :) ...bet 3A nav mušas, ko ķīnas vai amīšu, krievu vērsis nepamanīs, ja ganīsies Latvijas biznesa pļavās...nu, vismaz dunduri, ja ne lapsenes...

Nakat, jauki, ka esi LV (3A) patriots, bet baidos, ka pasaules 20 000 000 miljonāru starpā viņi nav īpaši pamanāmi... :D

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #22 : 2021. gada 26. marts, 15:12:31 »
Nakat, jauki, ka esi LV (3A) patriots, bet baidos, ka pasaules 20 000 000 miljonāru starpā viņi nav īpaši pamanāmi... :D
Šādu filosofiju pirms divām dienām pauda Martiņš Bondars, saistībā Facebook un Twitter piespiešanu ievērot Latvijas likumus lietotāju datu aizsardzībā. Ja Latvija var darboties ES kolektīvā prasībā, varbūt vēl ies cauri, bet viena pati ...  ;)Savā ziņā, tas ir postpadomju mantojums ... kā es saku 'ziloņa salauztas kājas, kas liek viņam klausīt cilvēkam'. ;) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #23 : 2021. gada 26. marts, 20:09:14 »
Citāts
Šlesers nepretendēšot uz Ministru prezidenta amatu, bet viņš esot gatavs kļūt par satiksmes ministru. Politiķis uzsvēra, ka neiesaistīsies Alda Gobzema veidotajā partijā "Likums un kārtība": "šis jautājums ir aizvērts," viņš paziņoja.
https://www.tvnet.lv/7210228/slesers-apnemies-startet-nakamajas-saeimas-velesanas
Citāts
Startējot vēlēšanās, Šlesers piedāvāšot pilnu Ministru kabineta sastāvu, nevis sākumā sagaidīšot ievēlēšanu un tikai tad meklēšot cilvēkus. Konkrētas personības viņš atteicās minēt, taču pauda pārliecību, ka spēšot izveidot profesionāļu valdību.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #24 : 2021. gada 19. jūlijs, 20:22:48 »

Pirmās partijas atdzimšanas laiks ir klāt :) Un tikai 14Saeimas vēlēšanās mēs redzēsim cik spēcīga ir šī partija. Pat neērti viņu saukt par jaunu ... ;)

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2021. gada 19. jūlijs, 20:26:22 »
Lielākas bildes nebija?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #26 : 2021. gada 19. jūlijs, 21:02:09 »
No SF nosperta ideja!   
Admini, pieprasiet no Šlesera morālo kompensāciju!  :mrgr:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #27 : 2021. gada 20. jūlijs, 12:48:19 »
No SF nosperta ideja!   
Admini, pieprasiet no Šlesera morālo kompensāciju!  :mrgr:
Nu man jau "pirmās partijas" reklāma vairāk izklausās, kā komanda nozombētajiem, mazāk kā publiskas partijas uzsaukums ;) Un šīs uzsaukums ir ņirgāšanās par ASV Donalda Trampa kustību ;)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #28 : 2021. gada 20. jūlijs, 19:03:33 »
"Viņš [Godmanis] uzskata, ka Šleseram un Gobzemam visgrūtāk būs pierādīt, ka tieši viņi ir īstā alternatīva pārmaiņām valstī. “Ja kaut cik cilvēki sāks skatīties un domāt, tad būs grūti viņus pārliecināt, jo kritizēt valdību jau visi var,” RīgaTV 24 raidījumā “Preses klubs” saka Ivars Godmanis

Jā, Godmanis - uzstāda racionālus iemeslus. Bet es gribu jebkuram racionālam cilvekam pajautāt, vai #13Saeima ir izvēlēta pēc racionāliem principiem? Un "tagadējās vadošās koalīcijas" visu politiku novest līdz absurdam, kur viņu spar to nevar nopietni vainot - ir ļoti paradoksāla stratēģija. ;)

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #29 : 2021. gada 15. augusts, 18:31:45 »
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/355122-slesera-partijas-saeimas-priekssedetaja-kandidate-linda-liepina-kongresa-no-tribines-dzied/
Tā diena ir pienākusi.
Citāts
Partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) dibināšanas kongresā partijas dibinātājs Ainārs Šlesers nosauca jaunās partijas valsts augstāko amatpersonu un ministru amatu kandidātus. Bijusī Saeimas deputāte Linda Liepiņa tika nosaukta kā iespējamā Saeimas priekšsēdētāja. Viņa savu runu paspilgtināja ar dziesmu.  A. Šlesers pats būtu gatavs ieņemt Ministru prezidenta amatu, bet Jūlijai Stepaņenko atvēlēt partijas valsts prezidenta amata kandidātes vietu.
Finanšu ministra amata kandidāts, pēc A. Šlesera, vārdiem, būs bijušais premjers Vilis Krištopans, kultūras ministres amata kandidāte - bijusī Valsts kontroles komunikācijas daļas vadītāja Līga Krapāne, tieslietu ministra amata kandidāte - bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieka vietniece Ilze Jurča, satiksmes ministra amata kandidāts - bijušais Ceļu policijas un pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" valdes loceklis Edmunds Zivtiņš, ārlietu ministra kandidāts - Ēriks Jēkabsons, izglītības ministres kandidāte - Ilze Stobova, labklājības ministres kandidāte - Natālija Magazeina, iekšlietu ministres kandidāde - Ļubova Švecova, aizsardzības ministra kandidāts - Raimonds Rublovskis, Sporta un jaunatnes ministra kandidāts-Viktors Ščerbatihs, VID vadītājas kandidāte - Karina Plaude, Nacionālās drošības komisijas vadītāja kandidāts -Juris Leitietis, Juridiskā komisijas vadītāja kandidāts - Aldis Alliks.
Fantastiski :) Pēc vēlēšanām redzēsim cik šis paziņojums ir patiess ;)