Autors Tēma: Slimošana ar Kovidu  (Lasīts 21305 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Slimošana ar Kovidu
« Atbilde #105 : 2021. gada 28. jūnijs, 08:29:20 »
Es gribu zināt, vai kāds tiešam vakcinēs savus bērnus? Vecāki, mes paši..nu ok. Bet bērnus/mazbērnus- gribu redzēt.  :fp:  Redzēsim, vai kāds gudrais d.... riskēs :rofl:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #106 : 2021. gada 28. jūnijs, 08:37:38 »
Es gribu zināt, vai kāds tiešam vakcinēs savus bērnus? Vecāki, mes paši..nu ok. Bet bērnus/mazbērnus- gribu redzēt.  :fp:  Redzēsim, vai kāds gudrais d.... riskēs :rofl:
Mans juniors jau laikam neskaitās, bērnu vecuma slieksni jau pārkāpa. Bet viņa treniņbiedrs (17) arī atdieba vakcinēties. Un kādēļ lai to nedarītu? Pofig, ko tur šausmiņtantes sit pie pieres, daļai cilvēces vienmēr bail no jaunām lietām un procesiem

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #107 : 2021. gada 28. jūnijs, 09:03:43 »
Mani Rīgas mazbērni (19, 17, 15) vakcinēti...kaut gan pēc 8.marta visi izslimoja, meita ir mediķe un vienīgā toreiz neslimoja, jo bija vakcinēta ar pfizer! :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #108 : 2021. gada 28. jūnijs, 10:17:19 »
Nu, es tikai nevaru saprast ko citu - Kādiem kropļiem smadzenēs jābūt, lai apsaukātu cita viedokļa īpašniekus. Kuri turklāt, vismaz šeit, pārstāv viedokli "vakcinējieties, esiet laimigi, bet lieciet pārējos mierā", un nebrūk nevienam virsū ar mēslu dakšām kā to dara "pareizā" vakcīnkorektā viedokļa aizstāvji.

Īstenībā turpiniet vien. Jo agresīvāks spiediens, jo lielāks pretspiediens. Gan jau ne viens vien aizdomāsies, kāpēc tik agresīvi viņus dzen vienā virzienā, panāksiet to, pret ko cīnaties :D.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #109 : 2021. gada 28. jūnijs, 10:31:08 »
Ne gluži. Trix, ne gluži... Lūk, Kvadra pateica, ka viņa arī to dumjo auklīti, kas vakcinējusies atlaistu (bija vienā tēmā pastāsta komentārā).
Un katrs jau paliks pie savām domām, taču zinu cilvēkus (un ne kaimiņa brālēna draugus :D ), kas vakcinējušies, taču par viņiem nekādi nevar teikt, ka kā aitas seko rīkojumiem, drīzāk viņi spētu tiepīgi tiem pretoties.
Tas ir tas, kas visvairāk kaitina un provocē vakcinēšanās pretinieku viedoklī - "tie pārējie nedomā, tikai ir aitu bars".
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Trix

« Atbilde #110 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:15:09 »
Tas ir tas, kas visvairāk kaitina un provocē vakcinēšanās pretinieku viedoklī - "tie pārējie nedomā, tikai ir aitu bars".

Otrādi ir tieeeši tas pats viedoklis. Plakanzemji, kas nedomā ar savu galvu un kā aitu bars seko kaut kādiem internetā sapublicētiem murgiem. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #111 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:31:34 »
Bet neviens man neatbild uz nezcikreiz uzdoto jautājumu - kāpēc jaunam vakcinēties? Ne viņš smagi slimo, ne mirs. Visticamāk lai aizietu uz tusiņu vai cer, ka viss būs pa vecam? Sabiedrības un omīšu interesēs diez vai. Kas jauna galvā darās...Gan jau vecāki iesaka. Visa dzīve priekšā, ne bērnu vēl, nekā...Vnk interese, ne mana cūka, ne mana druva.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #112 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:44:21 »
Bet neviens man neatbild uz nezcikreiz uzdoto jautājumu - kāpēc jaunam vakcinēties? Ne viņš smagi slimo, ne mirs. Visticamāk lai aizietu uz tusiņu vai cer, ka viss būs pa vecam? Sabiedrības un omīšu interesēs diez vai. Kas jauna galvā darās...Gan jau vecāki iesaka. Visa dzīve priekšā, ne bērnu vēl, nekā...Vnk interese, ne mana cūka, ne mana druva.
Lai nepārnestu infekciju vājākajiem. Vakcinēto vidū pārnese ir praktiski pielīdzināma nullei. Un to es neizdomāju. Ja vajag atsauci - paši rokaties pa TheLancet

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #113 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:46:11 »
Lai nepārnestu infekciju vājākajiem. Vakcinēto vidū pārnese ir praktiski pielīdzināma nullei. Un to es neizdomāju. Ja vajag atsauci - paši rokaties pa TheLancet

Zinu teoriju, Piedod, neticu, ka jaunietis tā domā. Jaunietis visitcamāk cer uz tusiem un skolu utt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #114 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:50:39 »

Jaunietis visitcamāk cer uz tusiem un skolu utt.
Un kas vainas šādai motivācijai?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #115 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:50:47 »
Un vieni otri "vājākie" vecāki ir šausmās un asarās par to, ka viņu "patstāvīgi lemtspējīgais" padsmitnieks par spīti vecāku noliedzošajai attieksmei aizkūlies draugiem līdzi un nopotējies...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #116 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:52:06 »
Bet neviens man neatbild uz nezcikreiz uzdoto jautājumu - kāpēc jaunam vakcinēties?

bez visa tā, ka jaunie grib ceļot, nesēdēt karantīnās, studēt, tusēt utt, ir jaunais kovida tips no Indijas (delta), kas esot divas reizes lipīgāks...UK, kur patreiz Eiropā tas visvairāk sastopams dēļ koloniālām saknēm, ir vakcinēti seniori, bet  vecuma grupa 30-40 tagad saņem pirmo poti, jaunie vēl gaida un starp viņiem tā lielākā izplatība..visvairāk slimo tieši jaunie un kurš grib sēdēt mājās ar zudušu ožu? 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #117 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:56:43 »
Zigfrīda dievinātā Krievija tagad bliež augšā nākamo infekcijas vilni, un atsevišķos reģionos vakcinācija ir obligāta. Diez ko viņi tā un vai Zigfrīdam nekas te nebūtu sakāms..  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #118 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:01:08 »
Un kas vainas šādai motivācijai?

Bet, iedomājies, ja nu tā tiešām nākotnē izrādās inde, kas ietekmē jaunieša tālāko dzīvi  :alt: Riskēt, lai būtu vesels, sabiedrības labā utt, vēl saprotami, bet llai ietu uz tusiņiem  :fp:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #119 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:05:01 »

Bet, iedomājies, ja nu tā tiešām nākotnē izrādās inde, kas ietekmē jaunieša tālāko dzīvi  :alt: Riskēt, lai būtu vesels, sabiedrības labā utt, vēl saprotami, bet llai ietu uz tusiņiem  :fp:
Kāds pamats šādam uzskatam? Bābu runas? Viena vai dažu medikamentu neveiksmes pusgadsimtu senā pagātnē? Vai esi interesējusies, cik vispār pasaulē zāļu reģistrēts? Un kāds ir neveiksmīgo medikamentu procents? Lielāka iespēja, ka sakodīs dinozaurs, nekā ka vakcīna apdraud pasaules reprodukciju.