Autors Tēma: Slimošana ar Kovidu  (Lasīts 21237 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Slimošana ar Kovidu
« Atbilde #120 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:10:19 »
Lielāka iespēja, ka sakodīs dinozaurs, nekā ka vakcīna apdraud pasaules reprodukciju.
Iespēja, ka sakodīs dinozaurs, ir 50:50. Vai nu sakodīs, vai nesakodīs.  :talking:

:D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #121 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:18:15 »
Akdies, nu cik var malt uz riņķi vienu un to pašu... :fp:
Ir cilvēki, kas TIC, ka vakcīna ir laba, droša, sargājoša un nepieciešama. Un ir otri, kas to uzlūko ar ļoti lielām aizdomām, maigi sakot...
Savu taisnību pierādīt nevar ne vieni, ne otri, visas teoretizēšanas ir bullšits, tikai laiks, GADI, parādīs, kas tās par vakcīnām bijušas un kādas būs to sekas.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #122 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:23:03 »
Iespēja, ka sakodīs dinozaurs, ir 50:50. Vai nu sakodīs, vai nesakodīs.  :talking:

:D

Trix, Vai tad dinozauri nav izmiruši? Esmu ko palaidusi garām? Tev piemājas dārziņā kāds ganās?

Atslēdzies reno

« Atbilde #123 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:27:20 »
Man visi apkārtējie jaunieši ir vakcinējušies, arī no mediķu ģimenēm. Motivācija -lai  brauktu uz studijām, lai nepārnēsātu, lai saķerot tomēr slimotu viegli. Un vienkārši lai mierīgi justos. Lai piedalītos vai ietu uz koncertiem. Patiesībā lielākā daļa radu un paziņu jau vakcināciju pabeiguši. Ir slimojušie, diezgan smagi, bet mājās. Tie arī ir tie lielākie mudinātāji vakcinēties

Atslēdzies Trix

« Atbilde #124 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:35:37 »

Trix, Vai tad dinozauri nav izmiruši? Esmu ko palaidusi garām? Tev piemājas dārziņā kāds ganās?

Ņemot vērā neizpētīto planētas daļu, īpaši zem ūdens, un to, ka joprojām tiek atklātas jaunas, līdz šim cilvēkiem nepazīstamas sugas, nav iespējams ar 100% garantiju apgalvot, ka ir izmiruši.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #125 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:52:47 »
Ir cilvēki, kas TIC, ka vakcīna ir laba, droša, sargājoša un nepieciešama. Un ir otri, kas to uzlūko ar ļoti lielām aizdomām, maigi sakot...
Savu taisnību pierādīt nevar ne vieni, ne otri, visas teoretizēšanas ir bullšits, tikai laiks, GADI, parādīs, kas tās par vakcīnām bijušas un kādas būs to sekas.
ko gaidīt?...jau tagad skaidri zināms, ka slimnīcās mirst nevakcinētie :blushing:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #126 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:33:09 »
Ņemot vērā neizpētīto planētas daļu, īpaši zem ūdens, un to, ka joprojām tiek atklātas jaunas, līdz šim cilvēkiem nepazīstamas sugas, nav iespējams ar 100% garantiju apgalvot, ka ir izmiruši.

un plakanās zemes otra puse arī galīgi nav izpētīta

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #127 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:33:43 »
ko gaidīt?...jau tagad skaidri zināms, ka slimnīcās mirst nevakcinētie :blushing:

nejauša sagadīšanās  :mrgr: :rofl:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #128 : 2021. gada 28. jūnijs, 15:54:52 »

Kvadra, es laikam saprotu, kāpēc šeit viena grupa otru saprast nespēj. Vismaz divi varianti:
a) viņiem visus šos 30 gadus neviens nekad nav samelojis;
b) es, protams, nezinu šejienes niku nēsātāju īstās identitātes, bet ... viņi paši šos 30 gadus ir piedalījušies "sabiedriskās domas veidošanā" (tautā to par melošanu un manipulēšanu sauc). Vai mazums tādu, kuriem tas ir ikdiena? Mediji, politiķi, ierēdniecība ...

Kāpēc tāda reakcija? Ļoti vienkārši, vecās, pārbaudītās metodes īsti vairs nedarbojas. Kā sekas - apjukums, panika un agresija.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #129 : 2021. gada 28. jūnijs, 16:27:05 »

un plakanās zemes otra puse arī galīgi nav izpētīta

Celakants tika redzēts vēl pagājušā gadsimta vidū.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #130 : 2021. gada 02. septembris, 13:23:27 »
Flebologs norāda uz 40% gadījumos venozās  trombozes attīstīšanos pēc pārslimota covid-19.

https://manaaptieka.lv/tromboze-viena-no-bistamakajam-covid-19-komplikacijam/

Atslēdzies e518

« Atbilde #131 : 2021. gada 02. septembris, 16:19:09 »
Flebologs norāda uz 40% gadījumos venozās  trombozes attīstīšanos pēc pārslimota covid-19.
Tu jau pierakstīties pie fleboga ? Vakseri taču arī slimo ar kovidu!

Atslēdzies reno

« Atbilde #132 : 2021. gada 02. septembris, 17:08:46 »
Zināmā vecumā venozā tromboze parādās neatkarīgi no kovida, vīriešiem biežāk. Tā kā -pieraksties vien

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #133 : 2021. gada 02. septembris, 21:39:20 »
es biju pirms gada. Pasūtīja mani ratā

Atslēdzies reno

« Atbilde #134 : 2021. gada 02. septembris, 21:59:59 »
man bija oper. kājai pirms gadiem 10 vai vairāk