Autors Tēma: Vienkārši sīks prieciņš  (Lasīts 29884 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Vienkārši sīks prieciņš
« Atbilde #135 : 2025. gada 22. februāris, 23:28:09 »
Kaut kā man pēdējã laikā uz ceļa  arvien patrāpās tādi pieklājīgi autovadītāji - gan palaiž, gan pamāj, gan pamirkšķina "paldies" ar gaismām. Un nespraucas nekaunīgi. Patīkami. Bet vakar vispār pārsteidza. Biju Ropažu pusē, jau vakara puskrēslā, nogriezusies no ceļa autobusa pieturas " kabatiņā" un stāvēju ar avārijas gaismām, kamēr pati bakstījos pa navigatoru. Nebija jau ilgi. Bet tak piestāj DPD busiņš ar jautājumu, vai palīdzība vajadzīga. Cilvēks strādā, viņu savs darbs gaida, bet vienalga iedomājās par ceļmalā stāvošu auto. Tā silti palika  :)

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #136 : 2025. gada 25. februāris, 15:55:05 »
trešdienu vakaros plkst. 21.15 kanālā 360
pirmais raidījums rīt, 26.februārī

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #137 : 2025. gada 01. marts, 19:32:57 »
Klausījos, braucot auto - ļoti patika.
Veidojas jauna tradīcija - noklausīties Krauzes raidījumu līdz beigām, un tikai tad izkāpt un iet mājās  :blushing: 

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #138 : 2025. gada 03. aprīlis, 18:24:47 »
Vakar rīta pusē devos uz gravierdarbnīcu Marijas ielā 23. Sarunājām, mēģināšu paspēt līdz sešiem. Ja nē, tad nākamajā dienā.
Atskrēju 17.30. Viss ciet. Caur logu redzu, ka restes priekšā. Ir zvana poga. Zvanu, nekā. Tā jau diena besīga. Apraudājos, ka arī šeit aplauziens.
Šodien pēcpusdienā aizskrienu. Vaļā. Ieeju telpā un nedaudz apmulstu. A kur restes? A kur zvana poga?
Paņemu pasūtījumu. Izeju ārā. Skatos blakus - nu nav. Ka nav  ta nav.
Eju uz darbu. Un ar sānu redzi ieraugu ko pazīstamu. Durvis. Poga. Izrādās vakar biju 17.numurā lauzusies (tur arī darbnīca).
Esmu nākamajā līmenī :mrgr:

Atslēdzies Daiquiri

« Atbilde #139 : 2025. gada 04. aprīlis, 21:12:25 »
Ģimenes draugi mūs neplānoti aizrāva uz koncertu "Izvēlies savu dziesmu" - bija labi.
Kaut kad aprīlī būšot arī Rīgā

Atslēdzies tuk

« Atbilde #140 : 2025. gada 06. augusts, 21:27:03 »
Pirms stundas attapos, ka šo to vajag lielveikalā. Maķenīt sagurums stumdīties, bet ko vajag, to vajag. Prieks, kur tu rodies - tautu uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt... Tomēr baisi daudz to iedzērāju dienas beigās bijis.  :?:  No vienas puses man nepatīk tāda regulēšana no augšas, no otras... No otras domāju, ka tik nesaīsina bodes tos darbalaikus ja ieņēmumi mazināsies. Man darbdienās reizēm tā ļoti vēlu sanāk tā iepirkšanās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #141 : 2025. gada 06. augusts, 22:51:43 »
Kad  izrēķinās, cik ir pircēju maize/sviests/desa un cik alko pēc 20, tad visādi var būt. Mazākie jau nu noteikti.
 Godīgi sakot, ap 21 tikai pēc alko esam kādreiz braukuši :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #142 : 2025. gada 09. augusts, 11:13:00 »
Sākotnēji gribēju ierakstīties pukstēšanas tēmā, bet kaut kā tobrīd laika nebija, bet tagad pukstēšanas vietā prieciņš  :mrgr:
Vienurīt braucu no mājas ārā un vaļā muti paliku - mana mazā ieliņa nospraudīta ar "zirnekļiem"!  :alt:  Maza tupika nomales ieliņa a ļa "dzīvojamā zona. Kam kāda daļa, kur mēs savā čuhņā mašīnas liekam?!  :angry:   Laikam vēl priecīgiem jājūtas, ka pagalmos nav salīduši ar savu regulēšanas māniju...
Nākamajā dienā skatos - traktors čunčina, zāli gar ceļmalu pļauj. Ne tur kāda lielā zāle bija, ne man traucēja, bet nu labi, lai jau pļauj. Vēl pēc dienas knapi no mājas ārā tiku - ceļinieku tehnika sabraukusi, remontē mūsu feiko asfaltu, pieber asfalta drumslu, līdzina. Tad man piešķīlās, ka laikam tak šamo dēļ tos zirnekļus sabakstījuši.  :talking:    Tagad braucu priecājos  - ceļš smuks, svaigs, līdzens kā galds, ceļmalas gludi nopļautas, nu pa glauno! Un zirnekļi izrauti, aizvesti  :mrgr:   :yes:

Atslēdzies reno

« Atbilde #143 : 2025. gada 22. augusts, 14:54:36 »
Kauguru tirgū mazā bulciņotava smaržo tā, ka garām nevar paiet. Rožmaizītes ir 100x labākas par kaut kādiem kruasāniem ar tukšu vidu! Mīklu taisa un cep uz vietas. Vienīgais mīnuss -darba laiks kā jau tirgum. Bet laikam nemaz ilgāk negrib, tāpat visu izpērk

Atslēdzies daddy

« Atbilde #144 : 2025. gada 25. augusts, 12:23:59 »
Kauguru tirgū mazā bulciņotava smaržo tā, ka garām nevar paiet. Rožmaizītes ir 100x labākas par kaut kādiem kruasāniem ar tukšu vidu! Mīklu taisa un cep uz vietas. Vienīgais mīnuss -darba laiks kā jau tirgum. Bet laikam nemaz ilgāk negrib, tāpat visu izpērk

šmaucās - izsmidzina gaisā smaržu un klienti iekrīt... nu nevar bulciņas TIK dievīgi smaržot :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #145 : 2025. gada 25. augusts, 12:27:01 »
Pastaigā tur garām ap 11 no rīta, kad 2-3 lielās plātis krāsnī nāk gatavas :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #146 : 2025. gada 25. augusts, 12:42:17 »
Pastaigā tur garām ap 11 no rīta, kad 2-3 lielās plātis krāsnī nāk gatavas :)

es cilvēks vājš, grēcīgs...  :blushing: 

Atslēdzies reno

« Atbilde #147 : 2025. gada 04. septembris, 08:03:12 »
CSDD atsūta ziņu -jums tā un tā, tehniskā apskate 11. sept. Man panika, paskatos kalendārā, jā, ceturtdien, šodien jābrauc... Jau sāku vērt vaļā maksāšanu un paskatos datorā datumu -uff... 11. pēc nedēļas taču! Nu galīga muļķe pie stūres
Manā miestā visas vietas protams sen aizņemtas, pieteicos uz Tukumu

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #148 : 2025. gada 04. septembris, 13:28:52 »
Sab.transports. Katru rītu vienā pieturā un vienā autobusā. Iekāpju, kad visas sēdvietas aizņemtas. Un tad ir viens dāmuks manos gados, kura jau iekāpusi iepriekš, un kura no manas iekāpšanas vietas brauc vien pāris pieturas, vienmēr man pietaupa savu sēdvietu. Respektīvi, kad kāpj ārā, vienmēr uzspasē, lai es apsēstos viņas vietā. Tik patīkami.  :) Esam jau sākušas sasmaidīties un sveicināties.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #149 : 2025. gada 04. septembris, 20:50:50 »
Vismaz tad skaidrs, ka to sēdvietu neviens bomzis nav pieslapinājis...  :mrgr:   ;)