Autors Tēma: Vienkārši sīks prieciņš  (Lasīts 30994 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Atb: Vienkārši sīks prieciņš
« Atbilde #180 : 2026. gada 10. jūnijs, 17:37:18 »
Gan jau kāds atceras manas vaimanas par piemērotas kafijas krūzes meklējumiem un pēc 8 gadiem- bojāeju. Vakar saņemu prieka vēsti- izrādās, meita, noklausījusies manu drāmu, jau ilgāku laiku pievērsusi uzmanību gan karbūtos gan vintedā. Un iegādājusies identisku krūzi ! Esmu priecīga par krūzi, par meitu un par to, ka vēl spēju priecāties .

Atslēdzies reno

« Atbilde #181 : 2026. gada 10. jūnijs, 18:35:48 »
Es tādu pārliku lielākā podā, rudenī iestādīju dobē. Šogad tīri braši aug. Sāra Bernard
Nopirku saknīti/gumiņu ar mazu asniņu. Visādi čubināju. Varbūt nākošgad ziedēs
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 10. jūnijs, 20:18:21 no reno »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #182 : 2026. gada 12. jūnijs, 23:45:51 »
SAS izsniedza 400 EUR kompensāciju par manas personas aizkavēšanu :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #183 : 2026. gada 15. jūnijs, 10:21:52 »
SAS izsniedza 400 EUR kompensāciju par manas personas aizkavēšanu :)

Nu un ko Tu ar to lielo  "naudu no gaisa" darīsi??  :taunt: 
laiku neatgriezīsi, ne? ziedo Bērnu slimnīcai vau Ukrainai...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #184 : 2026. gada 15. jūnijs, 17:00:48 »

Nu un ko Tu ar to lielo  "naudu no gaisa" darīsi??  :taunt: 
laiku neatgriezīsi, ne? ziedo Bērnu slimnīcai vau Ukrainai...
Kā teica viena pazīstama kinovarone "labāk taču būt nelaimīgai ar naudu, nekā nelaimīgai bez naudas!", ne tā? :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #185 : šodien pl 16:00:44 »
Man šodien gadījās sīks prieciņš - lauku veikaliņā pēkšņi nez kāpēc pievērsos ķēķa piederumu plauktam. Nu nevajag man neko! Bet nez kas aizvilka uz to plauktu. Un - tadāāām! - 2 ķērieni! Sēņu naželis ar otiņu roktura galā, ļoti ērta parikte sēņu tīrīšanai. Liiiieeela karote ar duršlāgu, trīsreiz lielāka par ēdamkaroti, bet vēl arvien karote, ne pavārnīca, lien burciņās un labi izmantojama gurķu un sēņu izņemšanai no burciņām, kā arī elementārai putu nosmelšanai no gaļas buljona. Parastā šūmkarote ir apaļa un nepieguļ katla malai, ar šo jauno karoti tik ērti noņemt putas! Sīkumi, bet ikdiena no tādiem vien sastāv.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #186 : šodien pl 16:26:29 »
 :yes:
Pilnīgi saprotu. Pie katra darba ir svarīgi, lai būtu piemēroti un ērti instrumenti, tas palielina darba ražīgumu, taupa darītāja resursu un prieku sagādā. Apsveicu ar veiksmīgu pirkumu! :)