Neesmu tracī piedalījusies ... vismaz neatceros.... Līdz ar to viedokļa nav.
Receptes patīk, patīk arī cilvēka uzņēmība. Esmu redzējusi daudz fotorecepšu, bet šīs šķiet kvalitatīvākās.
Par bābieti neapvainotos, jo katram savs izteiksmes stils un ja tas nav dziļi aizvainojošs, tad pieņemu .... Cilvēkus nepārtaisīšu...
Drīzāk salīdzinu mīnusus un plusus, šajā gadījumā vairāk plusu...
Personiski neesam tikušies, līdz ar to ir priekšstats par reāliem darbiem, konkrēti -
http://www.fotoreceptes.lv/Vai te kāds ir fans? Nedomāju viss. Ja kāds priecājas par līdzcilvēka sasniegumiem, vai tāpēc tas ir fans? Domāju, ka nē.
Par ko fanoju? Nevis par konkrētiem cilvēkiem, bet rezultātu. Mājas lapa man šķiet ļoti ērta un derīga. Priecājos, ka kāds no "mūsējiem" ir aizvirzījies līdz grāmatai.
Ik reiz, kad uznāk - ko šodien vakariņās/pusdienās .... atveru fotoreceptes un paskatos, kas jauns ....
Vai grāmatu pirkšu? Ticamāk, ka nē, jo kamēr nebūs uzlikta maksa, izmantošu internetu.
Taču par līdzcilvēku panākumiem un sasniegumiem priecāšos. Un pašam sava pavārgrāmata tas ir sasniegums, manuprāt. Līdz šim man ir bijusi tā laime labi pazīt vīrieti, kura receptes ir ievietotas pavārgrāmatā .... Tagada priecājos, ka zinu kādu, kurš izdod savu un tas nekas, ka šoreiz neesam personiski pazīstami.