Autors Tēma: Normāls Cilvēks  (Lasīts 18834 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Normāls Cilvēks
« Atbilde #30 : 2014. gada 26. novembris, 17:22:12 »
vai jums tur nebija kašķis ar šašlikiem tusā vai kaut kas tamlīdzīgs?

Nū, ne jau par šašlikiem, bet par attieksmi drīzāk... Kas nebūt nenozīmē, ka receptes būtu sliktas vai tml.

daddy

• Viesi
« Atbilde #31 : 2014. gada 26. novembris, 17:27:53 »
manuprāt par cilvēka (arī Normālā) labāko draugu vajag cienīgāk izteikties, nevis saukāt par sisjainām bābietēm...
tas parāda attieksmi un uzliek zināmu rāmi...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #32 : 2014. gada 26. novembris, 17:31:41 »
Nu, daddy, bet re - ir kam netraucē un pat fano cilvēki...

(es ne, lai cik arī ūberkruti, iespējams, gatavo, laikam pat negribētu ēst viņa gatavoto...)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #33 : 2014. gada 26. novembris, 17:33:36 »
Cenšos nošķirt darbus (blogu un grāmatu) no personības. Un darbi ļoti patīk!

Daddy, un kur bušu žāvēšanas manuālis?

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #34 : 2014. gada 26. novembris, 17:36:12 »
Bet tikpat normāls man liekas arī Emīlijas viedoklis. Ļoti labi varu saprast, man tā ir gadījies ar citiem personāžiem, kuri man itin neko nejauku nav nodarījuši!

daddy

• Viesi
« Atbilde #35 : 2014. gada 26. novembris, 17:37:55 »
Emīlij, Tev arī laikam negaršotu (par treknu, par gaļīgu)... :)

nē, receptes ir OK, ideja, tehnoloģija, ...arī stiprāks vārds, ja lietots ar mēru, ir kā garšviela...
bet necenzētu vārdu lietošana priekšā-pakaļā ir kā pārsālīta, pārpiparota zupa...

daddy

• Viesi
« Atbilde #36 : 2014. gada 26. novembris, 17:40:32 »
Pūka, par žāvēšanu (kūpināšanu) nevar konkrēti uzrakstīt, jo katra kūpinātava ir unikāla, kas derēs manējai var nederēt Tavējai.

Par kūpināšanu visādus domu graudus (arī manus) var izlasīt copes lietu forumā  :)

Atslēdzies Es456

« Atbilde #37 : 2014. gada 26. novembris, 18:28:14 »
Patīk receptes, lasu, smeļos idejas, bet pilnībā neizmantoju. Sapā viņa izteiksmes stils mani nekaitināja, jo īpaši neiedziļinājos. Mani netraucēja, ja kādu domu par ēst gatavošanu, izteica savā žargonā - vairāk interesēja process nevis izteiksmes līdzekļi, ko izmanto man svešs cilvēks. Taču žēl, ka šī "valodiņa" tiek izmantota kā atpazīstamības elements, tipa rokraksts, tad tam dziļu jēgu neredzu. Sanāk īpaši piedomāt, kur to kodīgo vārdu iespraust - nedabiski. Rupjības un kaķis, kā mārketinga elements - dīvains salikums. Tai grāmatai bija visas iespējas noturēties pie dzīves ilgāku laiku - līdz ar to tiek ierobežota auditorija. A ja padomā, cik dīvaini tas viss izskatīsies pēc gadiem 10, kaut gan iespējams, tik tālupejošu plānu nav

Atslēdzies rutta

« Atbilde #38 : 2014. gada 26. novembris, 18:39:10 »
NC uzskata, ka pareizākā recepte ir tikai viņam un neviens nedrīkst izteikt kaut mazāko piezīmi. Ja vislaiku slavinātu, tad gan būtu labi, bet es uzdrīkstējos kaut ko drusku aizrādīt, tad nu tiku aizsūtīta tālu tālu "visjaukākajos"vārdos. Kopš tā laika negribu par jamo neko dzirdēt   :angry:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #39 : 2014. gada 26. novembris, 18:43:31 »
Jaa, tas toreiz bija feins tracis :D kaa mazaa princese uz zirnja sacepaas, ka vinja vecteeva receptes paarmuuzhiigo autentiskumu dazhi atljaavaas apshaubiit...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #40 : 2014. gada 26. novembris, 18:58:56 »
Cik saimnieču, tik recepšu  :smile:

Atslēdzies reno

« Atbilde #41 : 2014. gada 26. novembris, 19:11:46 »
Un to NC nepieņēma, kā arī vispār jebkuru viņa ģenialitātes apšaubījumu. Receptes paskatos, šo to lietoju vai salīdzinu ar citiem variantiem. Kašķis bija ar nesmukiem vārdiem no kunga puses, tik daudz atceros.
Ar grāmatu -lai veicas! Šodien gan biju Spices Rozē -ak kungs, kas tur to pavārgrāmatu!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #42 : 2014. gada 26. novembris, 19:15:21 »
Velns, tādu klopi esmu palaidusi garām...

o jā, receptes ir Vienīgās Pareizās...:) to paspēju pamanīt

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #43 : 2014. gada 26. novembris, 19:15:30 »
Neesmu tracī piedalījusies ... vismaz neatceros.... Līdz ar to viedokļa nav.
Receptes patīk, patīk arī cilvēka uzņēmība. Esmu redzējusi daudz fotorecepšu, bet šīs šķiet kvalitatīvākās.
Par bābieti neapvainotos, jo katram savs izteiksmes stils un ja tas nav dziļi aizvainojošs, tad pieņemu .... Cilvēkus nepārtaisīšu...
Drīzāk salīdzinu mīnusus un plusus, šajā gadījumā vairāk plusu...
Personiski neesam tikušies, līdz ar to ir priekšstats par reāliem darbiem, konkrēti - http://www.fotoreceptes.lv/
Vai te kāds ir fans? Nedomāju viss. Ja kāds priecājas par līdzcilvēka sasniegumiem, vai tāpēc tas ir fans? Domāju, ka nē.
Par ko fanoju? Nevis par konkrētiem cilvēkiem, bet rezultātu. Mājas lapa man šķiet ļoti ērta un derīga. Priecājos, ka kāds no "mūsējiem" ir aizvirzījies līdz grāmatai.
Ik reiz, kad uznāk - ko šodien vakariņās/pusdienās .... atveru fotoreceptes un paskatos, kas jauns ....
Vai grāmatu pirkšu? Ticamāk, ka nē, jo kamēr nebūs uzlikta maksa, izmantošu internetu.
Taču par līdzcilvēku panākumiem un sasniegumiem priecāšos. Un pašam sava pavārgrāmata tas ir sasniegums, manuprāt. Līdz šim man ir bijusi tā laime labi pazīt vīrieti, kura receptes ir ievietotas pavārgrāmatā .... Tagada priecājos, ka zinu kādu, kurš izdod savu un tas nekas, ka šoreiz neesam personiski pazīstami.

:big_hug:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #44 : 2014. gada 26. novembris, 19:38:13 »
...daudz ko var pateikt dazhaadi...

...NC tekstiem manaa izpratnee pietruuka sharma, dabiskuma... ...taada izveeleeta poza, kura jaaietur paari liikjiem, bet kura ir maaksliiga... ...un, kad publika nepietiekami cieniigi sajuusminaas, tad naak aaraa iistenas pretekliibas..

...ir cilveeki, kas var buut parupji, bet tomeer sharmiigi, bet shis nav tis gadiijums...

...blogs gan galvas tiesu paaraaks par citiem redzeetajiem letinju blogiem izpildiijuma zinjaa... ...receptes "ne manas" lielaakoties, bet izpildiijums kvalitatiivs...