Nu vienkārši skabarga pakaļā. Ne aizsniegt, ne izvilkt.
Tagad, lūk, kārtējais "projektiņš". (Tāpat kā Lieldienās "olu ēdieni - pagatavot, safotografēt, izveidot aprakstu", attālinātais sports "izveidot vingrojumu kompleksu, safotografēt, izveidot aprakstu" un pārējie tāda veida murgi.)
Klases telpā tiks veidota izstāde ar galdautiem, galda salvetēm un nelielu aprakstu, ar ko šis galdauts ir tik īpašs JŪSU ģimenei.
Lūgums atnest savu galdautu vai tā foto un nelielu aprakstu par to.
Māti aiz kājiņas nomuftēt, man NAV galdautu. Man 10+ gadus ir garīgās un fiziskās izdzīvošanas stāvoklis, kad man vienkārši nepietiek spēka visādiem smalkumiem, tipa, galdautiem un salvetēm. Man tādu NAV. Man ir galds, ir trauki (pofig, kādi, bet vismaz tīri, ja nav mazgājuši "deleģē viņiem pienākumus"), ir ēdiens. Liekas lupatas mazgāt man spēka nav. Galdautu es tieši tā uztveru - kā lieku darbu aiz spēju robežas.
Un arī šo sviestu ar "baltajiem galdautiem", protams, es sagremošu, kaut kādu pleķainu linu lupatu atradīšu un pastāstīšu, ka klājam Jāņos (lai pagalma galda dēļu skabargas neduras pirkstos). Un vēl nofotografēšu, un vēl izdrukāšu....
ZB.
Varbūt kādreiz man būs arī galdauts. Lai gan diez vai Tvaicenē tādus izdala.