Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43394 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #60 : 2021. gada 29. aprīlis, 15:33:40 »
Nebūs Tev zināt.
No otras puses - papētot statistiku, zinot savu veselības stāvokli un dzīvesveidu - šo to jau var arī prognozēt. Gribas domāt, ka gluži jau negāž tas vīruss gar zemi kuru katru un tā, līdz lielām problēmām
par to nebūs zināt -Tev taisnība...un mūsu dāmas, kuras pret vakcīnu, lasa ziņas, kur vecuma grupa līdz 50 mirst reti...tikai vīruss mutē un fgviņzin, kas būs turpmāk...nebaidu ar Indijas paveidu, jo pats baidos!  :sarcasm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #61 : 2021. gada 29. aprīlis, 15:50:25 »
Kkā man sajuta, ka te tiek vispārināts - "dāmas, kuras pret vakcīnu".

Es savukārt uztveru, ka tās, kas pret vakcīnu, runā tikai par sevi, ne? Vismaz es runāju par sevi - šobrīd esmu pret vakcīnu konkrēti sev. Citi var daŗīt, kā viņi grib, bet vislabāk sevi pazīstu es pati. Un kas zina, kas būs vēlāk. Varbūt vēlāk, kaut kad, atkarībā no x un y, es aŗī vakcinēšos

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #62 : 2021. gada 29. aprīlis, 15:56:27 »
Kkā man sajuta, ka te tiek vispārināts - "dāmas, kuras pret vakcīnu".

Es savukārt uztveru, ka tās, kas pret vakcīnu, runā tikai par sevi, ne? Vismaz es runāju par sevi - šobrīd esmu pret vakcīnu konkrēti sev. Citi var daŗīt, kā viņi grib, bet vislabāk sevi pazīstu es pati. Un kas zina, kas būs vēlāk. Varbūt vēlāk, kaut kad, atkarībā no x un y, es aŗī vakcinēšos

Tad kāpēc tas smīniņš par priekšnieci? (Tavs komentārs 26.04.21 14:54:08)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #63 : 2021. gada 29. aprīlis, 16:01:16 »
te toč izskatās kā paranoisko juristu un grāmatvežu salidojumā, pardon, protams .. :alt:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #64 : 2021. gada 29. aprīlis, 16:21:43 »
Tad kāpēc tas smīniņš par priekšnieci? (Tavs komentārs 26.04.21 14:54:08)

Arī uz šo jautājumu es atbildēju komentārā Luīzei. Ne jau par to, ka viņa vakcinējās, bet par viņas argumentiem, kurus zinu tikai es un mani kolēģi, tā ka neizdariet nu kārtējos šķērsos secinājumus  :f-palm:

Jā, sajutos kā nopratināšanā

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #65 : 2021. gada 29. aprīlis, 16:25:33 »
Arī uz šo jautājumu es atbildēju komentārā Luīzei. Ne jau par to, ka viņa vakcinējās, bet par viņas argumentiem, kurus zinu tikai es un mani kolēģi, tā ka neizdariet nu kārtējos šķērsos secinājumus  :f-palm:

Jā, sajutos kā nopratināšanā

Privāta informācija ir privāta informācija. Bet ja, ja te iepostoji, tad man būtu bijis interesanti uzzināt, kas tie par argumentiem par kuriem jāsmīkņā.
Tagad sanāk kaut kas izrauts no konteksta. Manuprāt, nekorekti.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #66 : 2021. gada 29. aprīlis, 16:36:19 »
Nu, neko, būs Tev jāsamierinās ar manu nekorektumu

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #67 : 2021. gada 29. aprīlis, 16:55:29 »
Minn, nedusmo...vakar saņēmu modernas 1.poti, tāpēc sāku pratināt, ka priekšniece tur noķērusi utt...vienkārši interese nianses šajā procesā...nedusmo! :)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #68 : 2021. gada 29. aprīlis, 19:04:38 »
...nebaidu ar Indijas paveidu, jo pats baidos!  :sarcasm:

mazāk baidīties un domāt par to vajag, tā tak var izraisīt paaugstinātu asinspiedienu, vispārēju stresu un uz tā  fona ne tikai indijas paveids pieķersies...... :)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies daddy

« Atbilde #69 : 2021. gada 29. aprīlis, 19:07:07 »
Minn, nedusmo...vakar saņēmu modernas 1.poti, tāpēc sāku pratināt, ka priekšniece tur noķērusi utt...vienkārši interese nianses šajā procesā...nedusmo! :)

šodien jau var iepļaut, ne?  :w: 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #70 : 2021. gada 02. jūnijs, 15:14:54 »
Netika uzrakstīts par antivakseriem...   
Manuprāt, šos cilvēkus kā tādus ir izveidojusi despotiski, mazizglītoti vecāki, kur bērni sevi izjutuši par gudrākiem un arī tirāniski, padumji, cieņu neraisoši  skolotāji...nu, ne visi tādi skolotāji, bet vairums...nu, no sērijas - es jūs piespiedīšu mīlēt Raini...izveidojas pusaudžu pretestība, kas summējas vēlāk tāda veidā, ka ir visa noliegums, kas nāk no augšas (no skolotāja), jo es pats tak gudrs!...un nelaime tā, ka šie antivakseri iestrēgst šajā pusaudžu domāšanā...nepieņem zinātni, autoritātes, kuras tiešām tādas ir...visumā gudri, prot analizēt, bet iestrēguši "pusaudžos" ...tas nozīmē, ka neprot sevi "ielikt" pieaugušo vietā...ja, teiksim, antivakseri ieceltu par veselības ministru, būtu jāatbild par sabiedrības veselību kopumā, tad saprastu, ka vakcinācija ir tas ceļš problēmas risinājumam...nu, bet tāpēc, ka domāšana šiem iestrēgusi pusaudžu vecumā, viņus par veselības ministru nekad neiecels!...nu, un pareizi ka tā.. :)

« Atbilde #71 : 2021. gada 02. jūnijs, 15:21:40 »
Netika uzrakstīts par antivakseriem...   
Manuprāt, šos cilvēkus kā tādus ir izveidojusi despotiski, mazizglītoti vecāki, kur bērni sevi izjutuši par gudrākiem un arī tirāniski, padumji, cieņu neraisoši  skolotāji...nu, ne visi tādi skolotāji, bet vairums...nu, no sērijas - es jūs piespiedīšu mīlēt Raini...izveidojas pusaudžu pretestība, kas summējas vēlāk tāda veidā, ka ir visa noliegums, kas nāk no augšas (no skolotāja), jo es pats tak gudrs!...un nelaime tā, ka šie antivakseri iestrēgst šajā pusaudžu domāšanā...nepieņem zinātni, autoritātes, kuras tiešām tādas ir...visumā gudri, prot analizēt, bet iestrēguši "pusaudžos" ...tas nozīmē, ka neprot sevi "ielikt" pieaugušo vietā...ja, teiksim, antivakseri ieceltu par veselības ministru, būtu jāatbild par sabiedrības veselību kopumā, tad saprastu, ka vakcinācija ir tas ceļš problēmas risinājumam...nu, bet tāpēc, ka domāšana šiem iestrēgusi pusaudžu vecumā, viņus par veselības ministru nekad neiecels!...nu, un pareizi ka tā.. :)

to, ka cilvēks negrib koronas vakcīnu, nenozīmē, ka automātiski pieskaitāms antivakseriem. parasti ar anti vaxxer ir domāta persona, kas ir pret jebkuru vakcīnu gan sev, gan saviem bērniem.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies daddy

« Atbilde #72 : 2021. gada 02. jūnijs, 15:24:19 »
papildinot Nakatu, manuprāt vidējais izglītības līmenis totāli ir gājis uz leju, jauniešu sapnis ir kļūt par zemeņu lasītāju vai būves melnstrādnieku ārzemēs... rezultātā šādiem cilvēciņiem var iestāstīt dajebko, jo nav ne izglītības, ne dzīves pieredzes filtru... tas pats ne tikai par "vaksēšanos", bet praktiski jebkurā dzīves jomā...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #73 : 2021. gada 02. jūnijs, 15:28:59 »
papildinot Nakatu, manuprāt vidējais izglītības līmenis totāli ir gājis uz leju, jauniešu sapnis ir kļūt par zemeņu lasītāju vai būves melnstrādnieku ārzemēs... rezultātā šādiem cilvēciņiem var iestāstīt dajebko, jo nav ne izglītības, ne dzīves pieredzes filtru... tas pats ne tikai par "vaksēšanos", bet praktiski jebkurā dzīves jomā...

paradokss - izglītības līmenis iet uz leju (ja iet), bet attīstāmies aizvien straujāk :D
- tātad pietiek ar dažiem gudrajiem, lai pavilktu masu. Masveida imunitātei diemžēl nepietiek..

« Atbilde #74 : 2021. gada 02. jūnijs, 15:29:55 »

pārfrāzējot. ....meklē alternatīvu info, skatās ne tikai zombijkasti... "rezultātā šādiem cilvēciņiem NEvar iestāstīt dajebko, jo  IR izglītība, vairāk info  ... tas pats ne tikai par "vaksēšanos", bet praktiski jebkurā dzīves jomā... "