Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43420 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #75 : 2021. gada 02. jūnijs, 15:36:04 »

paradokss - izglītības līmenis iet uz leju (ja iet), bet attīstāmies aizvien straujāk :D
- tātad pietiek ar dažiem gudrajiem, lai pavilktu masu. Masveida imunitātei diemžēl nepietiek..
datori rēķina...agrāk viens gudrais bija bezpalīdzīgs daudzu jaunievedumu ieviešanā, jo vajadzīgi milzīgi aprēķini (pēc tiem laikiem) un kamēr sarēķina, laiks iet...tagad iemet datorā datus un viss pa fikso....viens gudrais var pavilkt veselu nozari... 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #76 : 2021. gada 02. jūnijs, 15:46:48 »
pārfrāzējot. ....meklē alternatīvu info, skatās ne tikai zombijkasti... "rezultātā šādiem cilvēciņiem NEvar iestāstīt dajebko, jo  IR izglītība, vairāk info  ... tas pats ne tikai par "vaksēšanos", bet praktiski jebkurā dzīves jomā... "
da beidz par to izglītību....man nesen piemērs pie vienas ļoti izglītotas kardioloģes uz konsultāciju par lielu honorāru...nu, kad par honorāru, tad ārsti runa arī par dzīvi utt...ir pretimnākoši utt...lūk, par vakcinēšanos - pati (45+) vakcinējusies ar pfizer, bet savu jauno paaudzi vakcinējusi ar AZ, jo redz nevar zināt kā tas DNS mainīsies pēc pfizer....es, protams, smalkjūtīgi klusēju, ka pfizer ir uz RNS bāzes un nekādi nevar mainīt cilvēka DNS...un tādi ir augsti kvalificēti mediķi, bet šauras specializācijas....un ko tad varam gribēt no sabiedrības masas, kura pat nezin ne DNS, ne RNS utt

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #77 : 2021. gada 02. jūnijs, 16:17:54 »

paradokss - izglītības līmenis iet uz leju (ja iet), bet attīstāmies aizvien straujāk :D
- tātad pietiek ar dažiem gudrajiem, lai pavilktu masu. Masveida imunitātei diemžēl nepietiek..

...vienīgās, kas attīstās ir tehnoloģijas...ir atsevišķi IT cilvēki, pārējie augsto tehnoloģiju rezultātā sāk stagnēt. Paradokss.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #78 : 2021. gada 02. jūnijs, 16:44:47 »

...vienīgās, kas attīstās ir tehnoloģijas...ir atsevišķi IT cilvēki, pārējie augsto tehnoloģiju rezultātā sāk stagnēt. Paradokss.

Likumsakarība. Attīstījas mehšaniskais transports, tehnika un cilvēki varēja atļauties kļūt tizli... ar "prāta pastiprināšanas"  mašīnam tas pats ir/būs...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #79 : 2021. gada 02. jūnijs, 20:41:24 »
Netika uzrakstīts par antivakseriem...   
Manuprāt, šos cilvēkus kā tādus ir izveidojusi despotiski, mazizglītoti vecāki, kur bērni sevi izjutuši par gudrākiem un arī tirāniski, padumji, cieņu neraisoši  skolotāji...nu, ne visi tādi skolotāji, bet vairums...nu, no sērijas - es jūs piespiedīšu mīlēt Raini...izveidojas pusaudžu pretestība, kas summējas vēlāk tāda veidā, ka ir visa noliegums, kas nāk no augšas (no skolotāja), jo es pats tak gudrs!...un nelaime tā, ka šie antivakseri iestrēgst šajā pusaudžu domāšanā...nepieņem zinātni, autoritātes, kuras tiešām tādas ir...visumā gudri, prot analizēt, bet iestrēguši "pusaudžos" ...tas nozīmē, ka neprot sevi "ielikt" pieaugušo vietā...ja, teiksim, antivakseri ieceltu par veselības ministru, būtu jāatbild par sabiedrības veselību kopumā, tad saprastu, ka vakcinācija ir tas ceļš problēmas risinājumam...nu, bet tāpēc, ka domāšana šiem iestrēgusi pusaudžu vecumā, viņus par veselības ministru nekad neiecels!...nu, un pareizi ka tā.. :)

Ziņās stāsta par socioloģiskas aptaujas rezultātiem.
Jautājums "Vai šis baltais aplis ir zaļš kvadrāts?"
Rezultāti:
Nē, tas ir balts aplis -45%
Tas pilnīgi noteikti ir zaļš kvadrāts - 55%

Ja vienkarši atspoguļotu rezultātus, tad tas tā arī paliek.
Bet piebilde "Zīmīgi, ka baltu apli saskata cilvēki ar zemu izglītības līmeni un neprasmi saskatīt cēloņsakarības" maina ne tikai vēstījumu, bet arī norāda "pareizo" virzienu.

Tik manipulatīvs ir arī Tavs teksts.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #80 : 2021. gada 02. jūnijs, 21:27:11 »
Ziņās stāsta par socioloģiskas aptaujas rezultātiem.
Jautājums "Vai šis baltais aplis ir zaļš kvadrāts?"
Rezultāti:
Nē, tas ir balts aplis -45%
Tas pilnīgi noteikti ir zaļš kvadrāts - 55%

Ja vienkarši atspoguļotu rezultātus, tad tas tā arī paliek.
Bet piebilde "Zīmīgi, ka baltu apli saskata cilvēki ar zemu izglītības līmeni un neprasmi saskatīt cēloņsakarības" maina ne tikai vēstījumu, bet arī norāda "pareizo" virzienu.

Tik manipulatīvs ir arī Tavs teksts.
Brom, es ne reizes nepieminēju zemu izglītības līmeni, tāds varētu būt vecākiem, kuri šādā veidā iespaidojuši cilvēka attīstību uz autoritāšu noliegumu, pašiem pilnīgi iespējams ir labs diploms! :)...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #81 : 2021. gada 03. jūnijs, 07:51:20 »
Brom, es ne reizes nepieminēju zemu izglītības līmeni, tāds varētu būt vecākiem, kuri šādā veidā iespaidojuši cilvēka attīstību uz autoritāšu noliegumu, pašiem pilnīgi iespējams ir labs diploms! :)...

Neticu, ka nesaprati ko vēlējos Tev pateikt ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #82 : 2021. gada 03. jūnijs, 09:47:56 »
Neticu, ka nesaprati ko vēlējos Tev pateikt ;)
Brom, es sapratu, ka Tu nepieņem manis teikto, bet manipulācijas gan šeit nav....tās bija pārdomas kā rodas cilvēki, kuri pret zinātni, vakcināciju....tā bija mana hipotēze

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #83 : 2021. gada 04. jūnijs, 19:19:31 »
Kā mēdz teikt, es vienkārši to nolikšu te:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #84 : 2021. gada 04. jūnijs, 20:15:54 »
...jā, kvadra atnāks uz kapiņiem un atnesīs pujenes nakatam ...nobirdinās pāris asaras un čukstēs - es taču teicu, ka nedur to indi!  :cry: :cry: :cry:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #85 : 2021. gada 04. jūnijs, 20:17:27 »
Man nav skaistu ilūziju par nākotni - ne ar vakcīnām, ne bez tām

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #86 : 2021. gada 04. jūnijs, 20:19:00 »
Citāts: nakata kngs
...jā, kvadra atnāks uz kapiņiem un atnesīs pujenes nakatam ...nobirdinās pāris asaras un čukstēs - es taču teicu, ka nedur to indi!  :cry: :cry: :cry:
Man domāt, šitādu apokalipsi viņa nav pareģojusi.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #87 : 2021. gada 04. jūnijs, 20:29:30 »
Man domāt, šitādu apokalipsi viņa nav pareģojusi.
jā, nekad nav solījusi pujenes nest... :(

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #88 : 2021. gada 04. jūnijs, 21:31:31 »
Par Spārkas ielikto citātu runājot. Nedomāju, ka būs tāda apokalipse, ka līķi apkārt mētēsies (gan jau nemētāsies, jo neviens vēl virs zemes nav palicis, pat mēra un lielo karu laikā kaut kā galā tika), bet tai pēdējai rindkopai gan piekrītu - par šodienas bērnu nākotni bail domāt. 

Atslēdzies true detective

« Atbilde #89 : 2021. gada 04. jūnijs, 22:04:24 »
Israel reports link between rare cases of heart inflammation and COVID-19 vaccination in young men.

Since April 2021, increased cases of myocarditis and pericarditis have been reported in the United States after mRNA COVID-19 vaccination (Pfizer-BioNTech and Moderna), particularly in adolescents and young adults. There has not been a similar reporting pattern observed after receipt of the Janssen COVID-19 Vaccine (Johnson & Johnson).
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael