Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43787 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #135 : 2021. gada 26. jūnijs, 17:54:37 »
Nekas viņiem nekaiš, vismaz fiziski, vienkārši negrib. Plus uzspļaut  visiem pārējiem. Acīmredzot bauda savas tiesības

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #136 : 2021. gada 26. jūnijs, 19:23:19 »
Sāpi pilnīgi saprotu. Tāpat kā saprotu darba devējus, kam šobrīd nevakcinētie ir padarīti par traucējošu apgrūtinājumu un problēmu. Bet kur te loģika?! Nevakcinētie taču neapdraud vakcinētos, tie taču vakcinēti un pasargāti. Lai tad būtu sēdējuši nevakcinētie uzpurņos, vakcinētie bez, tad tur vismaz kāda loģika būtu. Bet tā kā tas ir šobrīd, es uzskatu, ka ir vienkārši radīta vēl viena svira, ar ko "pārliecināt" nevakcinētos - spiediens no darba devēju un kolēģu puses, ka vai nu vakcinējies, vai tevi izēdīs no kolektīva ar jebkādu ieganstu. Ar epidemioloģisko drošību tam vairs nav nekāda sakara.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #137 : 2021. gada 26. jūnijs, 20:18:07 »
Mirušo skaits LV pa gadiem:
2010. - 30040
2011. - 28540
2012. - 29025
2013. - 28691
2014. - 28466
2015. - 28478
2016. - 28580
2017. - 28757
2018. - 28820
2019. - 27719
2020. - 28854.

KUR ir briesmīgās covid pandēmijas ietekme uz mirstību 2020. gadā? Vairāk vai aptuveni tikpat mirušo (bez covid) ir visos gados, izņemot 2019. KUR ir briesmīgi šausmīgie mirušo kalni no cilvēkus simtiem pļaujošā vīrusa?
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 26. jūnijs, 20:27:16 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #138 : 2021. gada 26. jūnijs, 20:43:50 »
Zigīt, slinkums kaut ko rakstīt, bet Tu tak zini, ka nomira pāris tūkstoši..

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #139 : 2021. gada 26. jūnijs, 21:00:31 »
Sāpi pilnīgi saprotu. Tāpat kā saprotu darba devējus, kam šobrīd nevakcinētie ir padarīti par traucējošu apgrūtinājumu un problēmu. Bet kur te loģika?! Nevakcinētie taču neapdraud vakcinētos, tie taču vakcinēti un pasargāti.

Nè. Tà ir tolerance pret nevakcinètajiem. Jo , ja nevakcinètais saslims no vakcinètà un slimìba bùs smaga. Visi jutìsies atbaldìgi.bet Tev jau to nesaprast...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #140 : 2021. gada 26. jūnijs, 21:01:00 »
Viss skaidrs. :) :) :) :) :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #141 : 2021. gada 26. jūnijs, 21:03:02 »
Zigīt, slinkums kaut ko rakstīt, bet Tu tak zini, ka nomira pāris tūkstoši..

Nomira 28+ tūkstoši nevis pāris. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #142 : 2021. gada 26. jūnijs, 21:21:58 »
Nè. Tà ir tolerance pret nevakcinètajiem. Jo , ja nevakcinètais saslims no vakcinètà un slimìba bùs smaga. Visi jutìsies atbaldìgi.bet Tev jau to nesaprast...
Pilnīgs sviests. Kaut vai tāpēc vien, ka neviens nekad droši nezinās, kas no kā saslimis, kas kur ko sagrābstījis. Un vēl mazāk sevī to vainu meklēs vakcinētie, jo viņi taču imūni un infekcijas nepārnēsā. "Tolerance pret nevakcinētajiem",  sviests... Jūs pajautājāt tiem nevakcinētajiem, viņiem vajag tādu "toleranci"?  Ja viņi būtu tādi covidofobi, tad paši jau būtu sadūrušies. (Manispēc tās maskas vispār neviens var nevilkt). Drīzāk jums pašiem no viņiem bail, neticat, ja tā godīgi, savu vakcīnu efektivitātei, par spīti visam, ko publiski klārējat.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #143 : 2021. gada 26. jūnijs, 21:37:11 »
Pilnīgs sviests. ... Un vēlJūs pajautājāt tiem nevakcinētajiem, viņiem vajag tādu "toleranci"? 

..bàc...ja jums tas nav svarìgi, tad ejat meżà, sèżat bunkuros un nelieniet cilvèkos. Jums jau viss ir slikti. Jùs apapieź, šķiro...
Piegriezies!!!

Atslēdzies reno

« Atbilde #144 : 2021. gada 26. jūnijs, 21:45:57 »
Pilnīgā sviestā antivakseri aizgāja. Man ir pilnīga drošības sajūta, un patiesībā nospļauties, ja es gadījumā kaut ko tomēr pārnēsāju. Un te neapspriedīsim noteikumus -kādi nu tie ir, tādi ir. Bet ja man viena tāda idiota dēļ būtu jāsēž maskā, jo viņš, lūk, lieto savas fakinās tiesības - nu tad ej, sēdi savā bunkurā  un atgriezies tad, kad būsi izslimojis. Tava paša karma, kādā formā

F***, nokaitinājāt mani tomēr

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #145 : 2021. gada 26. jūnijs, 21:48:14 »
..bàc...ja jums tas nav svarìgi, tad ejat meżà, sèżat bunkuros un nelieniet cilvèkos. Jums jau viss ir slikti. Jùs apapieź, šķiro...
Piegriezies!!!
Vot loģika, zašibisj. Paši izrāda ne lūgtu, ne prasītu "toleranci", dūres kabatā vīstīdami un nikni uz tiem, kurus ar savu "toleranci" aplaimo, bet, kad viņiem saka - nu nemocieties tā mūsu dēļ, tas nemaz nav vajadzīgs! - tā apvainojas  :?: 

Apjēgt, ka ne jau cilvēkos kāda vaina, ka gan vieni, gan otri ir situācijas ķīlnieki, bet vaina absurdos noteikumos - tam jau prātiņš par īsu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #146 : 2021. gada 26. jūnijs, 21:58:29 »
Ne mēs tos noteikumus pieņēmām, ne varam tos ignorēt oficiālā vidē. Tādēļ situācijas ķīlnieki izrādās vakcinētie, un tam nav nekāda sakara ar toleranci

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #147 : 2021. gada 26. jūnijs, 22:09:17 »
Vot loģika, zašibisj. Paši izrāda ne lūgtu, ne prasītu "toleranci", dūres kabatā vīstīdami un nikni uz tiem, kurus ar savu "toleranci" aplaimo, bet, kad viņiem saka - nu nemocieties tā mūsu dēļ, tas nemaz nav vajadzīgs! - tā apvainojas  :?: 

Apjēgt, ka ne jau cilvēkos kāda vaina, ka gan vieni, gan otri ir situācijas ķīlnieki, bet vaina absurdos noteikumos - tam jau prātiņš par īsu.
[/quote
Šajà forumà antivakseru daudzpieminètà Satversme to nosaka. VIII SADAĻA, 93. PANTS! Tagad Tev kaut kà tas piemirsies.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #148 : 2021. gada 26. jūnijs, 22:15:20 »
Diemźèl tas ir tà pat kà ar psihajiem..pat, ja vińi apdraud tikai sevi.  Valsts pienàkums ir vińus glàbt, àrstèt un rùpèties...pat ja vińi negrib.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #149 : 2021. gada 26. jūnijs, 22:19:02 »
Kā negrib? Paskat, ja kāds nomirst vai nav pietiekami aprūpēts, tad ir pretenzijas.. tad uzreiz grib..