Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43520 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #180 : 2021. gada 27. jūnijs, 15:07:23 »
Kur Tu ńem informàciju par sekàm (negatìvajàm)? Tiešám interesanti.
Kur, kur... Internetā. Protams, ne TvNetā.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #181 : 2021. gada 27. jūnijs, 15:15:23 »
Vai vari lùdzu precìzàk. Kuri ir tie interneta resursi?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #182 : 2021. gada 27. jūnijs, 15:21:29 »
Citāts: kvadra
Tālāk visiem centīsies uzspiest vakcināciju. Kuras sekas mēs piedzīvosim.  Redzēsim, kādas.
Kvadra, Tev nav pienākuma ar mani debatēt. Bet es gribu saskatīt tās sazvērestības iekšējo loģiku.
Pēc pašreizējiem vakcinācijas tempiem izskatās, ka nabadzīgās Āfrikas valstis diez vai tiks pie vakcīnām ātrāk par pāris gadiem. Tad tā būtu viņu sazvērestība pret baltajiem un turīgajiem, kam ap to laiku būtu jau jābūt slimiem vai mirušiem?
Es tikai lasu, ka "būs slikti", bet nav saprotams, kas un kam būs slikti (ok, vakcinētie saslims un mirs?) un kuram, savukārt, no tā būs labi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #183 : 2021. gada 27. jūnijs, 15:45:02 »
Spārk, man nav visu šo atbilžu. Tas, kam es ticu un kas man saliekas kopā no informācijas drupatām, ir, ka šī pasākuma mērķis ir totālā kontrole un depopulācija, un "vakcīnas" ir tam līdzeklis. Kādā konkrēti veidā tas izpaudīsies, nu tur, caur nanočipiem, sterilizāciju, imunitātes nobeigšanu vai ko citu, es nezinu. Dzīvosim -redzēsim.
Protams, pastāv arī variants, ka visu valstu valdības cenšas pasargāt savus iedzīvotājus no nejauši izlīduša vīrusa, bet kvadra ir neglābjama apzombēta dura. Goda vārds, tas būtu labākais variants, un es par to tikai priecātos. ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #184 : 2021. gada 27. jūnijs, 17:10:05 »
Kvadra, bet vakcīnas izstrādā dažādas kompānijas, kuras sava starpā ir milzīgas konkurentes...šim pat izdevās "noēst" AstraZenecu....un tad šie konkurenti uz "dzīvību vai nāvi" ir vienojušies izstrādat vakcīnu, kura tad nu izdarīs tās sliktās lietas?...ok, kāda vakcīna var sanākt sliktāka, bet visām tak nevar būt vienāds mērķis kaitēt?...pie tam, vakcīnu ražotāji viens no otra baidās par rūpniecisko spiegošanu, kas , protams, arī notiek ar hakeru palīdzību...Kā var iedomāties, ka šādā konkurencē visām vakcīnām ir vienots mērķis - kaitēt cilvēkam?   

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #185 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:18:26 »
Tev nav pienākuma ar mani debatēt. Bet es gribu saskatīt tās sazvērestības iekšējo loģiku.

Nav nekādas sazvērestību teorijas. Ir nepārbaudītas vakcīnas, kuras uzspiež kā pārbaudītas un visādā ziņā labas un derīgas. Ir pretrunas un loģikas trūkums valdošo sniegtajā informācijā un izteikumos, uz lūgumiem izskaidrot šīs pretrunas - klusums. Neesmu vakcinējies un netaisos, bet stāsta, ka jau tagad no jebkādas atbildības par sekām nākotnē visi iesaistītie atkratās kā no spitālīgā jau tagad (tā gan, iespējams, ir sazvērestību teorija, tomēr, zinot, cik viegli tika "noairēts" pašreiz pie varas esošo dotais solījums par mediķu algu palielināšanu, man nekādu ilūziju par to, kas notiks, ja nu kādas masveida sekas būs, nav). Ko saka mana elementārā loģika un iepriekšējā pieredze? Nogaidīt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #186 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:23:59 »
Kvadra, bet vakcīnas izstrādā dažādas kompānijas, kuras sava starpā ir milzīgas konkurentes...

Par šo gan es šolaik vairs pārliecināts nebūtu. Re, pie mums LV arī Maxima un Rimi, esot konkurentiem jau gadus pamanās "turēt" cenas. Pasēdēja kaut kur kopā, sarunāja, un? Neesmu iedziļinājies, bet LV eksistējot tāds "būvnieku kartelis". Un? Kas viņiem slikts noticis? Ja par kaut kādiem valdību regulatoriem, tad nevajag aizmirst, ka ir kapitālisti mūsdienās, kuriem baideni un Anglijas karalienes kafiju pienes gultā no rīta, nemaz nerunājot par mūsējiem. Tieši tāpēc ... "valdības" var "censties pasargāt" savus iedzīvotājus, cik grib, - pēdējais vārds vienmēr būs tiem, kuriem attiecīgā valsts ir parādā. Un parādus tos parasti var noraksturot ne savādāk, kā ar teicienu "parādos līdz ausīm".

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #187 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:24:19 »
Citāts: Zigfrids
Nav nekādas sazvērestību teorijas.
Tev varbūt arī nav.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #188 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:40:01 »
Taisnību sakot, šai lietai ir arī politiskā komponente. Nu, nevajadzēja varai manipulēt un melot 30 gadu garumā, nevajadzēja. Nevajadzēja pagātnē farsus ar ozona caurumu, cūku gripu, putnu gripu un sūkļveida encefalopātiju. Tagad nevajag brīnīties (un pārlieciniet te, cik gribat), kad vairāk tic "sazvērestību teorijām", nevis dumpjiem un pavļutiem. Ko sēsi, to pļausi, un tieši tagad - pļauj. Vēl ir variants (tomēr tas nenotiks, - zinu) - nomainīt visu valsts varu un visu saprotami izskaidrot. Un atvainoties par represijām iepriekš.
Ja vakcīnu ražotāji ir izdomājuši bez maksas (parasti, esmu dzirdējis, par to slēdz līgumu un maksā pat cietumniekiem) paveikt savu izstrādājumu pārbaudīšanu ... uz pelītēm? Nē. Uz trusīšiem? Nē, -uz dzīviem cilvēkiem lielā skaitā, ... tad es saku "pas". Ja vakseri piekrīt (pasvītroju - bez maksas) piedalīties eksperimentā, tad mani lieciet mierā. Es pagaidīšu, līdz būs rezultāti.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #189 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:42:31 »
Zigi, kāpēc lai vakcīna būtu nāvējoša? 
Farmācijas uzņēmumi tak nav ieinteresēti, lai klientu skaits samazinās, jo tad samazinās peļņa... 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #190 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:45:05 »
Kas konkrēti tām vakcīnām nav pārbaudīts un ko vispār jūs varat pastāstīt par vakcīnu pārbaudes procesu? Neko? Paldies.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #191 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:45:48 »
Redzi, tik vienkàrši tas viss nav. Valsts (jebkuras) pienàkums, un to nosaka ne tikai Satversme, bet arì visvisàdas regulas, ir nodrošinàt pilsońu un lìdzcilvèku pamattiesìbas uz veselìbu, izglìtìbu utt.  Tas nozìmè, visiem, arì pret kovidu nevakcinètajiem pienàkas vieta slimnìcà, àrstu aprùpe un viss cits. Jau minèju, tas ir tàpat kà ar kaut vai šizofrènijas slimniekiem..pat, ja vińi grib sev padarìt galu, valsts pienàkums ir vińus pasargàt pašus no sevis,,respektìvi, àrstèt.
Tàpèc ir noteikumi par maskàm, par distancèšanos..

Par valsts rūpēm par cilvekiem  :rofl: ;) :rofl: :clap:
Tiešām ilgi smējos.  Beidzot valsts sākusi turēt rūpi par cilvēkiem arī medicīnā? Tiešām?  :rat:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #192 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:49:14 »
Par valsts rūpēm par cilvekiem  :rofl: ;) :rofl: :clap:
Kāpēc ieciklēties uz Latvijas situāciju? Vakcinē visā pasaulē. Covid ir visā pasaulē. Vispār neviena valsts par cilvēkiem nerūpējas?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #193 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:55:31 »
Es ne par vakcīnām, es par to masku nesāšanu darbā nevakcineto dēļ. Par to bija runa.
Bet nu LV tiešām lidz šim nekad nav īpaši rūpejusies par cilvekiem, ari medic.jomā.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 27. jūnijs, 19:23:39 no Nāra »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #194 : 2021. gada 27. jūnijs, 18:56:07 »
Klau, Tu nesaproti, ka šīs Pasaules varenajiem, lai viņu "peļņa" būtu drošībā, ir regulāri jāpieliek pūles, lai nebūtu nekādu karu, nekārtību, utt., t.i., viņiem ir jādomā arī par to, ko ēdīs rīt brokastīs mumbu tumbu ciltij piederošie. Tu nezini likumu, ka žogu augstums un apsargu skaits ap bagāto mājām vienmēr ir tieši proporcionāls lielums pusbadā dzīvojošo skaitam aiz žoga? Saki, ja Tev būtu jālemj šie jautajumi, priekš Tevis nebūtu problēma, kur likt visus tos ļaudis, kuri ir 100% pārliecināti, ka viņiem ir jābūt turīgiem, darot būtībā nevienam nevajadzīgas lietas - skricelējot visādas koncepcijas kādas valsts kādā tur pārvaldes institūcijā, dziedot, dejojot, utt.? Es pat nerunāju par mumbu tumbu cilti Āfrikā. Par to, kur ņemt resursus tām "yusk", "cenuklubs" un līdzīgajām precēm, kuru vidējais mūžs (veikals - izgāztuve) esot 9 mēneši, arī ir jādomā šiem pašiem šīs Pasaules varenajiem. Padalīšos vienā sazvērestības teorijā, kura pavisam necili parādījās tieši pirms covid kņadas sākuma (kādu pusgadu). Parādījās info, ka kādi speci, kuriem varot uzticēties, šiem pašiem Pasaules varenajiem esot pārliecinoši pierādījuši, ka planētas ekoloģijā visai drīz varot nonākt pie sliktiem un neatgriezeniskiem procesiem. Ja pareizi atceros, runa bija par sugu daudzveidības paātrinātu samazināšanos pēdējā laikā un vēl kaut ko. Tad saki, ko Tu darītu, ja naudas ir kā dubļu, bet bāzes izredzēto dzīvošanai uz citas planētas vēl nav?