Autors Tēma: Es un antivakseri  (Lasīts 43704 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

Atb: Es un antivakseri
« Atbilde #210 : 2021. gada 28. jūnijs, 10:46:20 »
Esmu vakcinēta. Tāda bija mana griba. Vai esmu 100% pārliecināta par savas rīcības pareizumu? Nē. Un apbrīnoju tos, kuriem viss ir 100% skaidrs. Abās nometnēs.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #211 : 2021. gada 28. jūnijs, 10:48:45 »
Citāts: Trix
Publiskais viedoklis, kas tiek izteikts visur, kur es ieskatos - tiem, kas nevakcinējas, ir bailes no vakcīnas. (Tieši bailes, nevis nevēlēšanās, cita pārliecība, neuzticēšanās vai vēl kas.)
Iznāks, ka es piekasos. Bet vai tās pārējās lietas nav saistītas ar bailēm? Neuzticos > izvairos > baidos.
Bet piedošanu par oftopiku, tas vairāk no psiholoģijas jomas.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #212 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:08:53 »
Man ir savs viedoklis par šo visu. Neuztiepju to nevienam un sen jau neko šeit nekomentēju.
Man ir tikai viens jautājums - visiem viss ir ok ar tēmas nosaukumu?

MĒS un tie tur dīvainie,citādie, nenormālie. MĒS. Nuja.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #213 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:10:05 »
Piekrītu, ka nekorekts.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #214 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:11:07 »
Iznāks, ka es piekasos. Bet vai tās pārējās lietas nav saistītas ar bailēm? Neuzticos > izvairos > baidos.
Bet piedošanu par oftopiku, tas vairāk no psiholoģijas jomas.

Tad jau visa dzīve vienās bailēs. Negaršo burkāni - tātad no tiem baidos. Negribu dzīvot pagrabā - tātad baidos no pagrabiem. Nepatīk braukt ar automātisko kārbu - tātad bail no automāta. Negribu sev vīrieti ar čirkainiem matiem - vai tiešām es no tādiem baidos?

Ne viss, ko es negribu, man izraisa bailes.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #215 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:12:35 »

MĒS un tie tur dīvainie,citādie, nenormālie. MĒS. Nuja.

Piekrītu, aizvainojošs un nekorekts. Bet no tēmas autora jau nekas cits nebija gaidāms.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #216 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:20:45 »
Citāts: Trix
Negaršo burkāni - tātad no tiem baidos. Negribu dzīvot pagrabā - tātad baidos no pagrabiem. Nepatīk braukt ar automātisko kārbu - tātad bail no automāta. Negribu sev vīrieti ar čirkainiem matiem - vai tiešām es no tādiem baidos?

Ne viss, ko es negribu, man izraisa bailes.
Nosauktie piemēri ir estētiski vai komforta jautājumi.
Bet, ja runa par medicīnisku manipulāciju? Es jau varu teikt, ka man "nepatīk" zobārsts, bet patiesībā?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #217 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:27:14 »
Dīvains tēmas nosaukums. Kas tie mēs? Sf planktons, izņemot kādus 3? :D
Ieteiktu nomainīt pret Pokemoni un antivakseri, jo ārzemēs un tīklā vakcinētos dēvē par pokemoniem :)

Pasen jau to teicu  :?:
un pieņēmu, ka tas ir acīmredzot viss izglītotais SF ar dažiem tumsonīgiem izņēmumiem  :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #218 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:31:39 »
Nu tad jau baidās visi. Kas vakcinējas,  baidās no vīrusa, no darba/studiju zaudējuma, no vakcīnfanu presinga, no "plakanzemīša" statusa, no uzspiestiem ierobežojumiem un diskriminācijas...
Ko, vai tad ne aiz bailēm vakcinējaties?!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #219 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:35:31 »
Nosauktie piemēri ir estētiski vai komforta jautājumi.
Bet, ja runa par medicīnisku manipulāciju? Es jau varu teikt, ka man "nepatīk" zobārsts, bet patiesībā?

Nu nez, nez. Saindēšanās ar pārtiku nav estētisks vai komforta jautājums. Bat ja es to nevēlos, tad kāpēc tas ir jāsauc par bailēm?

Man vispār ir cita uztvere attiecībā uz medicīnu un bailēm. Arī no nāves man nav bail. Vienīgais, ko man negribētos un ko varētu, ļoti pacenšoties, nosaukt par bailēm, ir nevēlēšanās nomirt, kamēr bērni ir mazi.

Un, ja reiz viss, ko tu nevēlies, ir jāsauc par bailēm, tad, atgriežoties pie mana sākotnējā teksta - ja es negribu riskēt iet pa striķi pāri grāvim, jo man nafig tas nav vajadzīgs, mani pār grāvi dzen citi, kas to grib, - tās tiek klasificētas kā bailes? Ēēēē, ka tev bailes!!! Tieši to es teicu. Ka cilvēki visu, ko tu negribi, bet viņi grib lai tu dari, piedēvē tev kā bailes. Kāpēc?

Ja man esot bailes no vakcīnas, tad, kā redzams, tiem, kas man to pārmet, ir milzīgas bailes no vīrusa. Dots pret dotu?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #220 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:39:04 »
Citāts: kvadra
Ko, vai tad ne aiz bailēm vakcinējaties?!
Nevaru atbildēt, neesmu vakcinējusies.
Tīri spriedelējot, varētu teikt, ka vakcinēšanās un ierobežojumu ievērošana (arī raugoties medicīnas vēsturē) hipotētiski būtu ātrāks ceļš atpakaļ uz "veco normalitāti". Atšķirībā no "kad beigsies, tad beigsies", tā vismaz ir rīcība.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #221 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:41:19 »
Jā, man ir bailes no vīrusa. Mani līdzcilvēki vairāki ir miruši, vairāki ir ieguvuši ļoti ilgas komplikācijas. Es no tā baidos, tāpēc vakcinējos. Ne jau aiz neko darīt gāju vakcinēties.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #222 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:43:31 »
Vot interesanti, Spārk, kāpēc tad Tu, kas it kā esi pat vakcināciju, pati nevakcinējies?  Gaidi, kad par vakcinēšanos sāks piemaksāt?  :mrgr:  (joks)
Jā, jautājums bezkaunīgi personisks, bet tomēr. Jo pārējiem, kā izskatās, te darbi ar uzskatiem saskan, bet Tev ne.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #223 : 2021. gada 28. jūnijs, 11:54:25 »
Kamēr es dzīvoju Dekameronijā, man nav iespēju inficēties, līdz ar to nav arī iespējas izplatīt infekciju.  Tfu tfu tfu, nu 99,9% nav.
Ja apstākļi mainīsies, vakcinēšos.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #224 : 2021. gada 28. jūnijs, 12:01:29 »
kurš Dekameronijā, kurš Diogenijā  :rofl: